Medicare: Medicare Part C Tips

Sammenlign Medicare Part C

Medicare Part C, også kendt som Medicare Advantage Plan er bredt undtaget af Health Maintenance Organizations (HMO) og foretrukne leverandør organisationer (PPO). Hvis du er berettiget til Medicare, skal du vælge en Medicare plan. For at hjælpe dig med at forstå de forskellige Medicare planer kan du være berettiget til at ansøge om, er det stærkt anbefales, at du bruger lidt tid på at undersøge forskellen mellem Medicare Part A og Medicare Part B. Når du er blevet fortrolig med hver af disse planer, du kan sammenligne Medicare del C for at hjælpe dig med at afgøre den bedste plan for dig og din ægtefælle.

For at finde de bedste fordele og de laveste omkostninger, besøge flere sygesikring agenturer til at se, hvilke typer af planer, de tilbyder, og bruge oplysningerne til at sammenligne Medicare Part C. Brug en side-by-side sammenligning af de citater, du modtager og gøre en notat af de fordele, du ønsker, samt at selskabet med flest muligheder. Gennemgå omhyggeligt dine muligheder og diskutere hver Medicare plan med en ægtefælle eller et familiemedlem, inden de træffer en beslutning. Når du finder en plan, der passer til dine behov, skal du kontakte sygeforsikring selskab med de laveste citater, eller en, som du kender.

Der er en række forskellige hjemmesider med information ressource, du kan bruge, når du er klar til at sammenligne Medicare Part C planer. For at anmode om sygesikring citater fra private forsikringsselskaber, udfylde den korte formular findes på deres hjemmeside og indsende til et tilbud fra fem eller flere forsikringsselskaber. Du kan også besøge lokale organer i dit område for at finde ud af, hvad slags sygeforsikring planer, de tilbyder, og for at få et gratis tilbud. Disse planer giver også dækning for særlige behov, f.eks hospice pleje, og vision eller dental dækning.