Medicare: Medicare Part A Tips

Medicare Part A Fordele

Medicare sundhed og medicin forsikring programmer er fordele, som mange amerikanere ikke kan undvære. Medicare er opdelt i flere â € ~Parts ", der dækker tydeligt forskellige dele af sundhedsvæsenet spektrum. For de fleste mennesker, når de bliver 65 år, Medicare Part A fordele vil automatisk sparke i.

Medicare Part A berettigelse kræver deltageren til at være 65 år og en amerikansk statsborger. I nogle tilfælde vil de, under 65 med visse handicap og arbejdets kredit også være berettiget til ydelser. Normalt omkring seks måneder før støtteberettigede deltagere fyldte 65. år, de vil modtage tilmelding kort eller Medicare formularer fra Social Security Administration.

Er almindeligvis omtales Medicare Part A fordele som hospital forsikring. De største fordele er omfattet af dette plan er kritiske pleje på hospitaler, indlæggelse genoptræning, langvarig pleje, og mental sundhed faciliteter. Andre fordele omfatter kortsigtet pleje i en dygtig sygepleje facilitet, terminal pleje leveret gennem en Medicare godkendte Hospice udbyder og hjem sundhedsydelser.

For dem over 65 Medicare Part A er normalt gratis for dem, der har betalt Medicare skatter. I nogle tilfælde Medicare Part A fordele vil kræve en månedlig præmie. Enrollees kan kontakte Social Security Administration at forhøre sig om Medicare formularer til betalt præmie del A.

For indlæggelse hospitalsbehandling, er doneret blodprodukter dækket. Hvis køb hospital blod for dig, Medicare Part A fordele kræver, at du være ansvarlig for udgifterne til de første tre portioner blod i et kalenderår.

Hospitalsophold er dækket for en semi privat værelse inklusive læges pleje, sygepleje og medicin, men de private sygeplejersker og tjenester såsom TV eller telefon, er ikke omfattet såvel som personlige elementer såsom sokker, barbermaskiner og tandbørster er medicinsk nødvendige.

Medicare Part A Fordele

Medicare del a er en form for hospital sygesikring og er den største sygesikring udbyder i USA Det er typisk udbydes til personer over 65 år, folk der er handicappede, og dem, der lider nyresvigt.

Patienter, der modtager denne form for Medicare Part a fordele får dækning for ydelser fra plejehjem, hospitaler, kritiske adgang hospitaler og faglærte sygepleje faciliteter. Medicare del a vil også omfatte tjenester patienter modtager fra hospice, hjem sundhedspleje, og nonmedical sundhedsinstitutioner, der er tilknyttet en bestemt religion.

Patienter, der har betalt for Medicare skatter under ansættelse eller har en ægtefælle, der er betalt for disse skatter normalt ikke behøver at betale en præmie for Medicare Part a fordele. De, der er berettiget til gratis Medicare Part a ydelser kan vælge at købe denne person forsikring planen.

Ansøgere skal opfylde visse kriterier for at købe forsikring planen. Hvis de er 65 år eller ældre, og er berettiget til Medicare Part B, kan de købe den del en plan. Patienter, der er yngre end 65 år, handicappede, og har mistet deres gratis del a fordele, fordi de arbejder igen kan købe Medicare Part et så godt.

Enhver, der ansøger om Medicare skal være en lovlig bopæl i de amerikanske indvandrere til USA skal have fem års lovligt ophold før han bliver til Medicare. Lav indkomst patienter kan modtage støtte i at betale for en del a fordele og receptpligtig medicin.

At vælge en sundhedspleje planen kan være en forvirrende oplevelse, så det er nyttigt for patienter at tale med en erfaren Medicare repræsentant for at hjælpe dem i tilmeldingsprocessen. Ved at veje fordele og ulemper ved medicare muligheder, kan patienterne bestemme de bedste planer for deres unikke behov.

Sammenlign Medicare Part A til at forstå Hvad er dækket

Seniorer eller personer med et handicap eller kvalificerende medicinsk tilstand, såsom End nyresygdom, kan finde forståelse dækning i USA Medicare-programmet en smule skræmmende. Du har friheden til at vælge den kombination af Medicare planer, der virker bedst for dig baseret på dine medicinske tilstande, aktuelle medicin recepter, foretrukne sundhedspleje udbyder og indkomst, så gør det bedste udvalg kræver at forstå, hvordan Medicare og dele virker. Der er fire dele og vide, hvordan man kan sammenligne Medicare Part A til de andre Medicare dele går langt i at gøre en informeret beslutning.

I sin mest grundlæggende følelse, del A omfatter hospital forsikring mens del B består af sygesikring. Receptpligtig medicin er dækket i Medicare Part D og Medicare Advantage planer (svarende til en HMO eller PPO) er inkluderet i Medicare Part C. Medicare Part A er præmie gratis, så længe du eller din ægtefælle indbetales Medicare skatter, mens de arbejdede. For at få det bedste Medicinsk sygeforsikring valg passer til dine behov, er det vigtigt at sammenligne Medicare del A.

Boring ned lidt længere, Medicare Part A indeholder kun tjenester, som er medicinsk nødvendige. Dette omfatter indlæggelse hospitalsbehandling, plejehjemsanbringelse eller faglært plejehjem pleje samt kritisk adgang pleje på et hospital. Blodtransfusioner og 72 timer eller længere hospitalsophold er dækket. Hjem sundhedsydelser og hospice pleje er også omfattet, forudsat at du opfylder specifikke kriterier. Mens du sammenligner Medicare del A, skal du vide, at det ikke giver fuld dækning - kun medicinsk nødvendige coverage-- og dækker ikke frihedsberøvende eller langvarig pleje.