Medicare: Medicare Fordele Tips

Individuel Forsikringsdækning og Medicare fordele

Personer, der er berettiget til at modtage Medicare fordele kan allerede have individuel forsikringsdækning. Det kan være gavnligt for den enkelte at bevare denne private forsikringer, når de vælger at tage Medicare.

Her er et par nyttige fakta om Medicare fordele og individuel forsikringsdækning:
• Ikke alle privatperson forsikringsdækning giver forsikringstageren, der skal dækkes i henhold til Medicare og samtidig bevare den enkelte forsikring. Disse oplysninger bør være indeholdt i Beviser for dækning eller forklaring af fordele.

• Medicare vil være den primære forsikringsselskab, hvis Medicare dækning og individuel forsikringsdækning er tilladt. En primær forsikringsselskabet er forsikringsselskabet, der betaler et krav først.

• En grund til at holde en individuel forsikring politik er, at det kan give en bedre dækning for receptpligtig medicin end Medicare gør. Hvis man ikke tilmelde sig Medicare Part D, som er receptpligtig medicin dækning under Medicare, der er ikke en straf at tilmelde, hvis man kan bevise, at de har en individuel politik, der er overlegen i forhold til Medicare dækning. Hvis man vælger at opsige den enkelte politik de skal tilmelde i del D i hvert fald inden for en periode 63 dage efter at de enkelte recept politiske ender.

• Andre grunde til at holde individuelle forsikringsdækning er, hvis politikken har andre fordele større eller mere omfattende end Medicare.

Hvis enkelte forsikringsdækning vil give forsikringstageren at opretholde dækning, mens de fik Medicare fordele det kan være et klogt valg at fastholde den enkelte politik.

Medicare Sammenligning In A Nutshell

Medicare sammenligning er undertiden en skræmmende opgave, men denne artikel vil forsøge at opsummere dette komplicerede emne. Regeringen har en informativ hjemmeside https://www.medicare.gov/. Det vigtigste punkt at huske om Medicare sammenligning og Medigap er, at det betaler sig at gøre dit hjemmearbejde.

Medicare sammenligning starter med at gøre sig bekendt med de forskellige betegnelser for Medicare dækning:

Del A Medicare er hospitalsindlæggelse forsikring.
Del B Medicare er sygesikring for alt andet, men recepter.
Medicare giver denne dækning; med del A og del B kan du vælge din læge, hvilket sygehus du går til og andre sundhedsmæssige udbydere. Du eller din supplerende eller Medigap forsikring betaler selvrisikoen og co-assurance. For del B forsikring vil du normalt betale en månedlig præmie.

De andre Medicare og Medigap politik er:

Del C Medicare er en Medicare plan, der ligner en HMO privat politik; med denne type plan Medigap forsikring er ikke nødvendig.
Del D Medicare er for recepter; hvis du har en del C plan, der tilbyder receptpligtig medicin forsikring du normalt nødt til at tage den.
Medigap Forsikring er supplerende forsikring for at bygge bro over kløften mellem hvad din Medicare Policy covers og de faktiske udgifter til medicinske behandlinger.

Medicare sammenligning er gjort lettere af, at regeringen har standardiseret dækningen mellem stater, og med den seneste lovgivning reform sundhed også forenklet Medicare valg noget. Private virksomheder tilbyder Medigap politikker, men fordelene er standardiseret gennem de fleste stater ved statslige regler. Medicaid er en anden regering program, der kan give yderligere hjælp med sundhedsudgifter.