Medarbejder julegaver

Medarbejder julegaver


Uanset om du er administrerende direktør for en stor virksomhed eller ejeren af ​​en lille virksomhed, medarbejder julegaver giver dig mulighed for at vise din påskønnelse for alle dem, der gør din virksomhed succes. Der er mange gaver, som dine medarbejdere vil nyde.

Medarbejder Jul Gaveideer

Kontanter

Du kan virkelig ikke gå galt med kontanter, især i den dyre feriesæsonen. Men det mangler meget af finesse af en omhyggeligt udvalgt medarbejder julegave.

Gavekort og gavekort

Gavekort er blevet et populært valg i stedet for kontanter. Hvis du vil have dine medarbejdere til at få mest brug ud af din gave, skal du vælge en fleksibel gavekort. For eksempel:

  • Amazon.com er berømt for bøger, men det onlineforhandler sælger også alt fra gryder og pander til at udøve udstyr.
  • Mange indkøbscentre sælger gavekort indløses til enhver butik eller restaurant i mall. Lokale handelskamre tider tilbyde gavekort indløses på deltagende virksomheder i samfundet.
  • GiftCertificates.com tilbyder en SuperCertificate, indløses til et gavekort fra en deltagende købmand.
  • Et gavekort fra en forhandler med en online tilstedeværelse kan være nyttigt for dem, der ikke ønsker at gøre en særlig tur til butikken for at bruge deres gave.
  • Kreditkort gavekort fra selskaber som Visa og American Express er en anden mulighed. Disse gavekort kan indløses ved enhver butik accepterer kreditkort. De kan endda gøres personlig for virksomhedernes regnskaber. Men i modsætning til butik gavekort, kan forventes at have et set-up gebyr kreditkort gavekort.

Gavekurve

Fødevarer er et populært valg for gave kurve. De kan være enkle med et sortiment af frugt og nødder eller overdådige anliggender med gourmet chokolade og vin. Du ønsker måske at få Gavekurve leveret direkte til medarbejdernes hjem, fordi logistikken i lagring og passerer ud snesevis af kurve på arbejdspladsen kan være en vanskelig opgave.

Corporate Merchandise

Store virksomheder kan ønske at give gave af corporate-mærkevarer. Men det er ikke tiden til at gå ud de billige paperweights og kuglepenne. Kig efter funktionelle endnu klassiske emner som poloer og læder porteføljer.

Yderligere rabat

Afhængig af din virksomhed, kan du være i stand til at tilbyde dine medarbejdere en særlig rabat til ferien. For eksempel, hvis de normalt får 10% rabat deres indkøb, give dem 25% rabat i en bestemt periode.

Julefrokost eller middag

Nogle virksomheder kan ønske at planlægge en særlig begivenhed for medarbejdere i stedet for at give de enkelte gaver. En elegant aften med middag og dans kan være en dejlig gave, eller en familie-orienteret affære som en fri eftermiddag film screening er en anden mulighed.

Betalt Vacation Time

Hvis erhvervslivet gør det, behandle dine medarbejdere til en ekstra dag eller to af betalt ferie tid omkring helligdage. Hvis du ikke kan lukke hele kontoret, vil et gavekort til ekstra ferie tid i det næste år helt sikkert blive værdsat. Sørg for at du ikke er i strid med enhver kontrakt bestemmelser eller EU-bestemmelser, før du bruger fordele som ferie tid som en gave.

Gaver Tips

  • Vær opmærksom på medarbejdere, der ikke fejre jul. Selv om anvendelsen af ​​ordet "ferie" til at beskrive julen har været kilde til megen debat på det seneste, er det en kulturelt følsom måde at udtrykke dine sæsonbestemte hilsener. Du kan også hjælpe ved ikke at gøre din medarbejder julegaver åbenlyst kristne. Hold dig væk fra krybber og advent kranse. Selv ikke-religiøse ornamenter og dekorationer vil ikke være til megen nytte for folk, der ikke fejre jul.
  • Hold gaver uniform. Du ønsker måske at give forskellige niveauer af medarbejdernes forskellige gaver, for eksempel køber større gavekort for ledere. Men hvis to medarbejdere gør lignende arbejde, vil det kun medføre sårede følelser, hvis en af ​​dem får en større gave. Find andre måder at belønne medarbejdere, der har været specielt produktiv og hjælpsomme.
  • Du må ikke forveksle en medarbejder julegave med en end-of-the-års bonus. En frugtkurv siger: "Vi tænker på jer i feriesæsonen." En separat kontant bonus siger, "Tak for dit hårde arbejde hele året."
  • Selv hvis du ikke er ansvarlig for den samlede virksomhed, overveje at få gaver til de mennesker, der arbejder under dig. Hvis du er en leder eller supervisor, kan en julegave være en god måde at vise, hvor meget du sætter pris på din afdeling.