Maternity Bras

Maternity Bras


Omkring sekstende uge af graviditeten, kan du begynde at føle, at det er tid til at købe en amme-bh.

Du vil måske bemærke din bh nu binder, trykker, og, uanset hvor meget du justerer stropperne, er det stadig ikke vil hvile behageligt på dine skuldre. Dette sker i en tid, hvor vægten af ​​din voksende mave allerede lægge pres på ryggen, og du har brug for al den støtte, du kan få.

Køb en større BH-størrelse BH stedet

Det kan være fristende at blot købe en almindelig bh i en større størrelse, men husk på, at barsel bras er specielt designet til fuldt ud at dække dine forstørrede bryster og give det ekstra support, du vil ikke finde en typisk bh. Som en bonus, er barsel bh'er ofte designet til at fordoble som sygepleje bras.

Montering af Maternity Bra

I den bedste af alle verdener, vil du købe moderskab bh'er på en specialforretning, hvor en uddannet professionel kan hjælpe dig med at vælge den rigtige bh for dig. Men hvis prisen er en bekymring, eller du køber en moderskab bh online, kan du nødt til at stole på dig selv for at få en god pasform.

For at få en ordentlig pasform, er det vigtigt at tage dine mål:

 • Band størrelse - Brug en målebånd til at måle lige under dine bryster. Sørg for at holde båndet lunt og lige omkring din krop. Føj tre inches til denne måling, så runde op til nærmeste lige heltal.
 • Brystmål - Wrap måling tape over den bredeste del af dine bryster. Trække bandet måling fra måling bægeret til at bestemme din kop størrelse.
 • En kop er 0 til 1,5 tomme forskel
 • B-skål er 1,5 til 2,5 inches forskel
 • C skål er 2,5 til 3,5 inches forskel
 • D cup er 3,5-4,5 inches forskel
 • E (også kaldet DD) bæger er 5 til 6 inches forskel

Så hvis dit band måling er en 36 inches, og din kop måling er 38 inches, du ønsker at købe en størrelse 36B barsel bh.

Vælge din størrelse

Køb kun én størrelse barsel bh for hele din graviditet, vil sandsynligvis ikke fungere. Dine bryster er tilbøjelige til at fortsætte med at vokse, at du skal købe ny bh'er mindst et par gange i løbet af din graviditet. Du kan blive fristet til at købe en bh en kop størrelse for stor, for at undgå at erstatte bh'er så ofte, men det anbefales ikke. En bh, der er den forkerte størrelse, vil være ubehageligt og kan forårsage endnu mere smerte og tryk til din allerede ømme bryster.

En bedre mulighed er at vælge barsel bh'er med justerbare kopper eller fire station lynlåse, som vil strække sig til at give dig mere plads.

Hvor kan jeg købe

Mange varehuse, såsom Nordstrom og Walmart har barsel bras i deres lingeri sektion. Nogle af disse butikker tilbyder en professionel bh montering, hjælper dig med at finde den rigtige størrelse bh. Du kan også finde barsel bras på specialbutikker, herunder:

 • En ært i Pod
 • Moderskab Materinty
 • Bare Necessities Maternity Boutique
 • HerRoom

Hvor mange Bras skal jeg købe?

Hvor mange bh'er du skal købe afhænger af, hvor ofte du gør vaskeri. En god tommelfingerregel er at sikre, at du har nok bh'er på hånden, så du kan bære en ren, korrekt montering bh hver dag.

Bøjle Bras

Nogle kontrovers eksisterer, om bøjle bh'er er i den bedste interesse for gravide kvinder. Den bekymring er bøjle kan lægge pres på brystet og føre til blokerede mælkekanaler. Hvis du beslutter dig for at købe en BH, være bekendt med nogen ubehag indikerer et behov for en ny bh.

En mere behagelig graviditet

At finde en god barsel bh kan hjælpe med at gøre dig mere komfortabel under din graviditet, og kan hjælpe med at forhindre rygproblemer. Hvis du finder en bh, der opfylder dit budget, giver den støtte du har brug for, og føles fantastisk, købe et par til at holde dig komfortabel i hele din graviditet.