Maskerade Kjoler

Maskerade Kjoler


Næsten ingen får at don udarbejde kostumer så meget, som de burde, så det er altid sjovt, når du er inviteret til en begivenhed, hvor maskerade kjoler er anmodet om. Mens de kan være dyrt at købe eller leje og er tidskrævende at lave, er der ingen tvivl om, at de er værd.

Styles af Masquerade Kjoler

Mange moderne maskerede bolde, såsom dem smidt som velgørende arrangementer, forventer deltagerne til at bære moderne formelle slid og maskerne kan bare være den billige slags plukket på et apotek. Men hvis begivenheden er en faktiske maskerade, vil der ikke være noget moderne om det.

Masquerade bolde dateres tilbage til det 15. århundrede Italien. De hurtigt spredes gennem kontinentet og ramte deres storhedstid i det 17. og 18. århundrede. Selv den berømte snerpet dronning Victoria kunne lide en god kostumebal, selv om det naturligvis enhver antydning af sensualitet var forbudt. Både mænd og kvinders kostumer var så vildt opfindsomme som ens fantasi og syning ekspert kunne opnå. Værter kæmpet for at overgå hinanden i indretning og storhed. Parterne blev legendarisk.

Som sådan er det ikke overraskende, at de mest populære maskerade kjoler i dag skæres i stil med 17. og 18. århundrede kostume. Det er en måde at kanalisere det tidspunkt, hvor kuglerne var en fast del af livet for de rige. Det giver også mulighed for et rigt udvalg af udsøgte kjoler og tilbehør.

Tidligere perioder kan også fremkaldes i maskerade kjoler, som den italienske renæssance eller den elizabethanske æra, som begge også mulighed for grand kjole. Selv middelalderlige kostumer kan ses, især når de er mest stemningsfulde af fiktiv versioner af kong Arthurs dag.

Gothic costuming er også populært og normalt angivet på invitationen. Mange Cosplay maskerader vil have en gotisk tema.

Erhvervelse Din Masquerade kostume

Leje eller købe maskerade kjoler kan være en bekostelig procedure. Du ønsker at se fabelagtig, naturligvis, men medmindre du vil jævnligt deltage i sådanne arrangementer eller er en del af et kostume eller historisk reenactment samfund, har du sandsynligvis ikke ønsker at tilbringe en masse penge. Afhængig af hvad slags udseende, du forsøger at opnå, kan du nemt holde omkostningerne nede.

Udlejning vil altid være billigere end at købe. Hvis du lejer et kostume som helst, der ikke er Halloween eller jul, vil priserne være lavere, fordi virksomheden er langsommere. Og hvis du leje som et par eller en gruppe, vil du sandsynligvis være i stand til at forhandle en endnu bedre aftale.

Udover kostume butikker, kan du prøve at spørge din lokale teater selskab, hvis de har passende maskerade kjoler. Teater virksomheder er altid mangler penge, og mange er glade for at leje kostumer, ofte til lavere priser end i butikken.

Hvis du prøver at skabe en mere brugerdefineret udseende, men har kun minimale syning færdigheder eller tid, har du et par muligheder. Du kan gå til samme teater selskab og bestille en kjole, forudsat at de ikke på nuværende tidspunkt costuming en ny produktion. Eller du kan besøge en sending butik. Mange årgang aften og brudekjoler kan egner sig til et kig passende for flere hundrede år siden. Når du har fundet basen, alt du behøver er nogle fantasi og en tur til stof butik. Hvis du går til en gotisk fest, for eksempel, kan du kigge efter en kjole, der kan enten være farvet sort eller dækket i en sort overlay. Trim det med nogle sorte blonder og designe en maske, der passer, og du er indstillet. Hvis du ønsker en mere tematisk kostume, kan du gøre meget med stof maling og lim. Men sørg for at planlægge det udseende grundigt, inden du begynder at arbejde med den faktiske kjole.

Så vidunderligt som din kjole viser sig, skal du være opmærksom på udseendet af masken så godt. Dette vil tilføje til den periode, udseende og det sjove!