Martial Arts og Fitness

En dag sidste år, på en kold lørdag morgen, jeg vågnede tidligere end normalt for en eller anden grund. At træde ind i badeværelset for at tage et brusebad, stoppede jeg foran den fuld størrelse spejl, min kone havde mig installere weekenden før. Som jeg ser på mig selv, jeg virkelig blev væmmes. Jeg besluttede at træde på skalaen, en fælles husstand element, jeg undgik som pesten. 283 det læste. Jeg rystede på hovedet. Jeg vejede 226 da jeg mødte min kommende kone, og jeg havde virkelig lade mig gå. Det var i det øjeblik, jeg besluttede, at jeg var nødt til at foretage ændringer i min daglige liv.

Jeg havde allerede mistet vægt en gang. Jeg mistede over 50 £ i min tidlige 20 's, så at tabe ikke var nogen mystificerende proces. Noget var anderledes på dette forsøg selv, ønsket jeg havde før var der ikke. Jeg vidste, at jeg var nødt til at gøre det, jeg bare ikke har drevet. Så en nat min 11 år gamle stedsøn kom til mig og fortalte mig, at han ønskede at begynde at øve karate. Jeg tog ham til hans første klasse næste natten. Instruktøren skal have set interesse i klassen den aften, fordi han inviterede mig til at bringe nogle gym tøj til den næste klasse. Jeg gjorde, og det var alle alpin derfra.

Min første egentlige kampsport klasse, bliver en £ 280 klodset fjols må have været så sjovt at se. Min instruktør (sensei) var tålmodig med mig og min stedsøn, konstant fastsættelse vore holdninger, korrigere vores håndstillinger for vores teknikker, og jeg havde en blast! Jeg elskede absolut det. Jeg lærte min første kata (taikyoku shodan, eller første årsag # 1), jeg virkelig troede jeg havde udrettet noget. Efter et par klasser, jeg begyndte at studere kampsport historie og filosofi hjemme. Da jeg var i gymnastiksalen, fandt jeg ønske, jeg havde en gang for at arbejde ud var tilbage! Jeg ønskede at være i den bedste form jeg kunne for at øge min færdigheder i min kunst.

Som jeg skred i min kampsport karriere, bemærkede jeg også min gi (uddannelse uniform) blev montering meget løsere end den havde, da jeg startede. Jeg var faktisk tabe! Jeg havde min første sortering I marts jeg testet for rødt bælte, som er 9. kyu (10 i alt kyu grader indtil shodan, eller sort bælte). På det tidspunkt vejede jeg 250 eller deromkring, så jeg havde gjort betydelige gevinster i mit mål at tabe sig. Jeg holdes får bedre og stærkere, og mere fleksibel. Jeg har skrevet mit første nationale turnering i august og gik væk en amerikansk Jukido Ryu National Champion. Jeg har støt faldet vægt indtil baseball sæsonen i år. Under og efter sæsonen, vægttræning stoppet, men kampsport tilbage. Jeg var nede på 235 på min laveste, når jeg træner. Jeg har aldrig været over 240 siden jeg har stoppet. Jeg får tilbage på det nu, jeg fandt en ny motionscenter i byen jeg bor i. Jeg har kørt konsekvent igen, og jeg har været trofast over praktiserende min kunst.

Hvad er meningen med hele denne artikel. Jeg kunne have sagt, at kampsport kan hjælpe med at holde en motiveret. Kampsport kan gøre meget mere end det. Omkring en måned siden, min kone og jeg var ude på en udendørs koncert. Denne fyr var chikanerende min kone. Jeg spurgte høfligt ham til at forlade os alene, fik han krigsførende med mig. Han tog derefter en gynge, der blev mødt med en stærk udenfor V blok som kan have brækket sin arm, når det kontaktede min albue. Efter en palme strejke hans solar plexus, han gik ned. Jeg blev eskorteret ud af spillestedet (afgifter er ikke indgivet på grund af vidner siger jeg forsvarede mig selv), og han blev udført. Karate virker uanset hvad nogle mennesker hævder. Det tager kun én hændelse som den, jeg gik igennem for at gøre en glad, han / hun praktiserer.

Jeg følte fjollet først, da jeg begyndte at træne. Jeg er kommet til at finde ud af, at kampsport ikke blot kan have en effekt på din fysiske tilstand, men det kan hjælpe din mentale tilstand så godt. Jeg er meget mere rolig da jeg nogensinde har været. Hvis nogen tænker på at tage en kampsport, gå videre og tage en klasse, kan du blive positivt overrasket.

Update:

Jeg oprindeligt skrev denne artikel i september 05. Meget har ændret sig siden da. Jeg er nu 3. kyu og lidt over et år væk fra en sort bælte. Jeg er stadig sparke omkring 240 så kampsport hjalp mig med at holde min vægt fra.