Marni at Opret H & M foråret 2012 Collection

Elskere af kortfattede former og lyse udskrifter er glade for, at H & M forårskollektion ikke vil blive udviklet af Tom Ford og Donatella Versace, som det blev forudsagt ikke uden grund af mode gossipers. H & M foråret 2012 Collection vil blive skabt af Consuelo Castiglioni, Marni Kreativ direktør, som siger, at hun ønskede at skabe reelle tøj fra Marni og besluttede at vælge deres foretrukne tegn prints og specielle materialer. Som altid, hun kan lide at kombinere forskellige prints og farver, en moderne fortolkning af den tribal stil og de berømte Bauhaus grafik med sporty elementer.

Marni at Opret H & M foråret 2012 Collection

Kollektionen omfatter womenâ € ™ s og mena € ™ s linje, samt tilbehør. Modellerne vil blive vist på hylderne og i online butik den 8. marts 2012.

Marni at Opret H & M foråret 2012 Collection

Marni kollektion for H & M er indbegrebet af frihed og ånden i eksperimenter, som mærket er kendt for. Den Branda € ™ s prints, rige farver og flere lag samtidig supplerer og modsiger hinanden. Kvinderne kan regne lyse farver og fed mønstre, uanset om disse afrikanske motiver eller farveblokke. Alle silhuetter i samlingen er afgørende for mærket: plisserede nederdele, kjoler, stramme bukser og jacquard strik. Der har været anvendt forskellige stoffer lige fra silke til bomuld poplin. Billedet fuldendes af smykker, sko, tasker og tørklæder.

Marni at Opret H & M foråret 2012 Collection

Tja, der er den sidste i køen til Marni til en overkommelig pris?