Mango Tree Sygdomme

Mango Tree Sygdomme


Der er et par fælles mangotræ sygdomme i USA. Sygdommene, hvis der ikke gøres, kan inficere ikke kun boligejer baggård frugttræer, men de tilstødende værfter samt. Hvis du er en fan af den frodige tropiske mango frugt, vil følgende oplysninger hjælpe dig med at identificere sygdomme, der kan invadere dit træer.

Fælles sygdomme, der påvirker Mangos

Der er flere fælles mangotræ sygdomme, der kan decimerer en afgrøde af frugt, og i nogle tilfælde, dræbe disse træer. Følgende er de oftest diagnosticerede sygdomme samt fremgangsmåde til behandling af hvert enkelt tilfælde.

Athracnose

Et af de mest alvorlige sygdomme er athracnose. Det er forårsaget af Colletotrichum gleosporioides svamp. Symptomer på denne sygdom omfatter mørke blad pletter, blomstre afsvide og frugt rådne. Pletterne, der vises på bladene er små og sort eller brun. Disse pletter kan være små prikker eller så stor som en halv tomme i diameter i ældre træer. Pletterne kan forekomme meget større i de yngre træer, og hele grene vil have blade, visne og dø.

Infektionen kan også forekomme, når træet er i blomst. Symptomerne er brune pletter optræder på de blomster, som derefter bliver brune og falder af. Buds berøres også, brune, udvide og derefter dø af. Med hensyn til frugt, svampen inficerer huden af ​​frugten. Da det begynder at modnes, vil sorte pletter. Svampen ikke kun forårsager forrådnelse af den ydre hud, men det indre af frugt samt.

Denne svamp er spredt fra sporer, der lever i visne blade på jorden. Når træet er inficeret, er sporerne overføres til andre grene via vanddråber. Under langvarige, regnfulde fjedre sygdommen let overføres gennem hele frugtplantager.

Behandlingen er tostrenget. Først er det vigtigt at fjerne døde blade og grene ved udgangen af ​​hver vækstsæsonen. For det andet kan træerne behandles med en fungicid på flere mellemrum, som omfatter starter ved begyndelsen af ​​vækstperioden og slutter efter høst.

Verticillium Wilt

Verticillium visnesyge er forårsaget af Verticillium albo-atrum svamp, der lever i jorden. Mango træer, der er plantet i områder, der tidligere er anvendt til dyrkning grøntsager, såsom tomater, synes at være mest modtagelige. Symptomerne på et træ inficeret med denne svamp omfatter blade på den ene side af træet visnen, så brune og dø. Bladene normalt forblive fastgjort til træet, hvilket gør denne sygdom noget let at identificere. Positivt identificere denne sygdom, er en gren skåret fra træet derefter en langsgående incision. Indersiden af ​​et træ inficeret med Verticillium visnesyge vil have en brun udseende på grund af vaskulær degeneration inde. Træer med denne sygdom kan ikke gemmes.

Meldug

Meldug er forårsaget af Oidium svamp. Det vises, når der er længere perioder med køligt og tørt temperaturer. Symptomerne på sygdommen kan identificeres med fremkomsten af ​​et hvidt, pulverformigt-lignende stof på toppe, ny frugt og undersiden af ​​nye blade. Denne sygdom kan forårsage for tidlig blad og frugt drop. Modne blade, der er smittet har pletter, der vises en lilla-brun farve. Dette sker som hvide svampe begynder at forsvinde.

Behandlingen af ​​denne svamp er et fungicid program, der begynder i det tidlige forår og strækker sig til enden af ​​afgrøden sæsonen.

Red Rust

Red rust er forårsaget af en parasitisk alge, Cephaleuros spp. Et af symptomerne på denne sygdom er forekomsten af mange små, rust-farvede pletter på bladene. Hvis der ikke gøres noget, kan sygdommen spredes fra bladene til stængler og bark af træet. Rød Spore masser vil tykkere disse områder og forårsage cankers, som i sidste ende vil skulle fjernes ved beskæring.

Behandlingen af ​​denne sygdom er et program for kobber fungicider starter i foråret og anvendes regelmæssigt i løbet af vækstsæsonen. Organiske blad- fungicider ikke har været effektiv til at eliminere denne sygdom.

Styring af din Mango Tree Sundhed

De fleste mangotræ sygdomme kan styres ved at rydde op døde blade og grene i slutningen af ​​vækstsæsonen og ved periodiske anvendelser af fungicider. Dog kan ikke alle sygdomme fjernes helt, da nogle svampe kan forblive hvilende i jorden i flere år, eller kan spredes ved tilstødende bevoksninger af træer. Ved det første tegn på infektion, begynder et regime af fungicider applikationer. Hvis der ikke er tegn på bedring, skal du kontakte dit lokale Cooperative Extension kontor eller børneværelset, hvor du købte dine træer for en korrekt diagnose af sygdommen ..