Makeup Spejle

Makeup Spejle


Makeup spejle er et kritisk værktøj, når de anvender kosmetik. Der er mange forskellige stilarter og størrelser til rådighed. Når shopping, vælge et spejl med de funktioner, der passer både til din livsstil og skønhed rutine.

Typer af Makeup Spejle

Der findes flere typer af spejle til rådighed, og mange kvinder har mere end én. Forstørrelse og tændte spejle er nogle af de mest populære typer. Mange kvinder kan også ejer et stort spejl til generel anvendelse, og en mindre spejl til rejser eller daglige touch-ups.

Forstørrelsesglas spejle

Forstørrelsesglas spejle er fremragende værktøjer til fine detaljer arbejde såsom lip liner, eyeliner eller flere nuancer, der kræver delikat blanding for at opnå de bedste resultater. Forstørrelse makeup spejle er også afgørende for at dække fine linier og pletter, og er især nyttigt for kvinder med nedsat syn, der kan have til at fjerne deres briller, før der ansøges makeup.

 • Få 5x forstørrelse med Jerdon First Class, 8 "Wall Mount Mirror. Den vægbeslag efterlader dine bordplader og kommoder fri for rod.
 • Pick up en simpel Oval krom spejl fra Target, som tilbyder op til 10x forstørrelse. Den ovale form gør det nemt at kontrollere hele dit ansigt på en gang.

Spejle kan gå op til 15 og endda 20x forstørrelse. Husk, at spejle med større forstørrelse kan være dyrere.

Oplyste Spejle

Mange typer af spejle har indbygget lys, enten på kanterne eller omkranser hele reflekterende overflade. Dette giver en jævn, ensartet lyskilde, der forbedrer makeup ansøgning ved at fjerne skygger, der kan resultere i ujævne kosmetik. Brugere bør dog være opmærksomme på,, at den måde, makeup vises i tændte makeup spejl kan afvige fra dens udseende i naturligt lys.

 • Den Jerdon JGL9W 5X forstørrelse Tri-fold tændte spejl er det perfekte valg for en kvinde, der ønsker det hele i hendes spejl. Justerbar belysning, sidepaneler, 5x forstørrelse og justerbart stativ gør det et godt valg for både hjemmet og rejser.
 • Tjek den Conair TM8LX Illumina dobbeltsidet makeup spejl, som har fire forskellige lyssætninger, to store tændte bjælker på hver side af den dobbeltsidede spejl og og justere

Stationære Spejle

Stationære spejle har ofte justerbare stande og kan også have bevægelige eller drejelige funktioner til bekvemmelighed. En fordel ved en stationær spejl er at det giver en kvinde at have begge hænder fri, som hun anvender kosmetik.

 • Magic Focus stående forfængelighed spejl, med sin 5x forstørrelse og lille størrelse, er fantastisk til at anvende eyemakeup og kontrol lip liner. Den fleksible arm gør det nemt at justere din vinkel.
 • Den elegante Danielle D711 Skrå Oval Vanity Mirror tilbyder en moderne design i forhold til traditionelle stationære spejle. Det moderne design sikrer, at det vil passe ind i din indretning i stedet for at stå ud som metalliske spejle.
 • Gatco Magnifying Tabel Spejl i poleret messing er en to-sidet spejl, med regelmæssig forstørrelse og 3x forstørrelse. Det enkle design fås også i krom og nikkel finish.

Tilbehør Spejle

Disse små, kompakte spejle sælges separat fra kosmetiske produkter, men bør være en del af enhver kvindes makeup sag alligevel. Selv om de ikke er tilstrækkelige til omfattende makeup ansøgning, er de bekvemt for rejser og gennemgå touch-ups.

 • Brookstone s 15X Oplyste Spot Mirror har LED pærer i en lille kompakt størrelse, der giver mulighed for nem touch-ups på farten - også når belysningen er svag. Det har sugekopper, så begge hænder fri til makeup ansøgning.
 • Fashionistas vil elske Floxite s Swarovski LED Oplyst Compact Mirror. Den er udstyret med fire LED-lys og har et elegant look til kvinder, der nyder et strejf af luksus i deres makeup tilbehør.
 • Hello Kitty Compact Mirror er fantastisk til en person, der elsker sine pelsklædte venner, eller for en tween eller teenager pige. Denne whimisical design er stadig elegant nok til at blive båret af nogen.

Håndholdte Spejle

En håndholdt makeup spejl er afgørende for kontrol med kosmetiske ansøgning og farvning fra forskellige vinkler, og er nem at bruge i forbindelse med en stationær spejl i badeværelset eller på en forfængelighed. Håndholdte spejle kommer i forskellige størrelser, men det bedste vil være en, der kan vise hele ansigtet uden forvrængning.

 • En mini hånd spejl er nem at smide ind i din pung, og er billig samt. Hold en i din rejsetaske og bil til hurtige kontrol på flugt.
 • Håndholdte spejle tilbyder masser af muligheder, også. Denne hånd spejl fra Bed Bath & Beyond tilbyder 10x og 1x forstørrelse. Det kan foldes for nem opbevaring.

Integreret Spejle

Når du vælger makeup, mange kvinder overveje, om ikke at produktet har en integreted spejl. Disse spejle er passende for hurtig touch-ups eller kontrol for at være sikker på makeup forbliver fejlfri. Den skade for denne type spejl er, at de let bliver udtværet og forplumret med det kosmetiske, begrænser dens effektivitet. Populære eksempler indbefatter:

 • L'Oreal Paris ufejlbarlige Never Fail Lipstick lover 16 timers lang iført læbestift, der kommer i spejlet emballage.
 • Urban Decay er Ammo Eyeshadow Palette er en klassisk, fyldt med bedst sælgende farver, og det indeholder en stor indbygget spejl for nem anvendelse.
 • Benefit æske O 'Powder Blush kommer i en lille firkantet kasse med emballage, der svarer til navnet på skyggen. En lille spejl i boksen øverst gør det nemt at anvende på farten.

Omsorg for makeup spejle

Over tid, kan pulvere, olier og spray fra kosmetik sky og udtvære spejle, begrænser deres effektivitet. Hvis oprustning er især slemt, kan det endda føre til fordrejninger. Ved rengøring en makeup spejl, bruge stribefri glasrens og tør forsigtigt for at undgå ridser, skrammer eller permanente skader, der ville skabe fordrejninger. Hvis det er muligt, undgå at få makeup direkte på spejlet.

Ved opbevaring makeup spejle, være sikker på at de er tilstrækkeligt polstret fra skarpe genstande, potentielle pres og utilsigtet dråber, der kan chip eller bryde overfladen.

Afspejler din bedste Self

At have den rigtige makeup spejl for jobbet ved hånden er nøglen til en afbalanceret, smukke udseende. Vælg et spejl, der tilbyder den størrelse, stil, og funktioner, du har brug for at se dine bedste.