Magic School Bus film

Magic School Bus film


Leder du efter Magic School Bus film og oplysninger, så du kan vide mere om dette nu hedengangne ​​tv-serie? En pædagogisk bogserie forvandlet til videoer, Magic School Bus var en af de første video eventyr derude for børn, der gjorde det nemt for børn at lære mere om den videnskabelige verden. Den komiske og lærerig oplevelse ikke bare hjælpe forældre besætte deres børn, men også hjulpet både børn og forældre at lære mere avancerede videnskab koncepter.

The Book Series

Var du fan af Magic School Bus bogserie? Bogen kom når forfatteren Joanna Cole og Bruce Degan, senior redaktionelle direktør på Scholastic (udgiveren af ​​den berømte bogserie), begyndte arbejdet med at kombinere videnskab med Coles tidligere krop arbejde på en ny måde. Resultatet blev Magic School Bus.

Mange af personerne i bøgerne er alo inkluderet i videoer, såsom:

 • Fru Frizzle: The off-the-wall, avantgarde instruktør hvis lektioner for studerende ofte involverer skrumpende deres iøjnefaldende skolebus ned til størrelsen af objektet, de lærer om for en improviseret ekskursion. Hendes røde hår og tøj er stylet til at matche, hvad eventyr klassen vil være at have den dag. Hun er energisk, lidenskabelig og ofte hendes studerendes foretrukne lærer nogensinde.
 • Liz: Lidt grøn firben, Liz er et match mellem Mrs. Frizzle kæledyr og klassen kæledyr. Hun er speciel og kan køre bussen, ud over at tale (selvom hun ikke lade børnene vide dette), og kan fungere som vogter af klasseværelset.
 • Arnold: En nervøs, rødhårede dreng, Arnold er ofte den eneste downer på skolerejser dage. Han bekymrer ofte om, hvad der kan ske med dem og spørger, om han skulle have opholdt sig hjem den dag.
 • Carlos: En interaktiv elev, Carlos skaber ofte forskellige enheder, som andre elever lærer af, eller som anvendes til at hjælpe med at få klassen hjem fra en vanskelig eventyr.
 • Dorothy Ann: set på som det smarteste af alle børnene, Dorothy Ann elsker at læse og lære og ofte uddanner klassen.
 • Keesha: Clever og sarkastisk, Keesha er forbindelsen mellem de mere "rationelle" børn som Dorothy Ann og flere 'fantasifulde' børn som Ralphie.
 • Pheobe: En dyreven, er Pheobe stadig forsøger at vænne sig til den måde, at Mrs. Frizzle klasse fungerer.
 • Ralphie: Den dagdrømmer af flok, Ralphie er ofte studerende, der lærer mest i hver episode, og de ​​fleste sætter pris på klassens tilfældige ture.

Find Magic School Bus film

Ønsker du at finde de Magic School Bus film? Bare rolig, der er mange steder at finde filmene herunder:

 • Sqool Værktøjer: Hvis du leder efter videoer, der dækker et bestemt videnskab emne som kemi, maskiner eller vejr, vil denne hjemmeside hurtigt tage dig til Magic School Bus video, der vil hjælpe dig bedst.
 • Allegro Media Group: Ønsker du at købe nogle af de længere og mere populære videoer? Du kan på dette site, som har evnen til at købe The Magic School Bus fangstmængder Waves blandt andre funktioner.
 • OV Guide: Med de fleste af de produktioner, OV Guide er et godt sted at se disse børn 'foretrukne online gratis.
 • Amazon: En af de bedst kendte steder for at købe kun om noget, Amazon er heldig at have et stort udvalg af videoer til at købe i denne fantastiske serie.
 • Scholastic: Udgiveren af ​​bøgerne har også mange oplysninger om de videoer, såsom links til at hvor de vil købe, og en kort sammenfatning af funktioner.

En Final Thought

For dem, der søger at matche børnenes uddannelse, film og deres egen interesse, The Magic School Bus skaber en unik mulighed for at gøre det. [[Free_Kids_Cartoons_Movies | Cartoon billedsprog]], klog dialog, og masser af læring match op til at give en stor video-serien, at børn gerne vil se igen og igen.