Mænds Sun Hatte

Mænds Sun Hatte


Efterspørgslen efter moderne og effektive sol hatte for mænd er steget som flere udendørs aktiviteter indebærer udsættelse for solen. Der er flere måder at både se godt ud og beskytte dig mod skadelige UV-stråler.

Tradition vs Technology

Alle solen hatte har samme formål: at blokere skadelige solens stråler fra dit hoved, ansigt, nakke og skuldre. Der er mange stilarter at vælge imellem, de fleste opkaldt efter det område af verden, hvor de stammer fra. For eksempel den berømte Panama hat har en skygge, der er omkring fem inches lang og er normalt lavet af halm. På den anden side "Bora-Bora" booney hat fra Columbia Sportwear har kun en tre tommer randen, og er lavet af nylon / polyester.

Forskellen A Brim gør

Det er vigtigt at tænke over, hvor du kommer til at bruge solen hat og hvor længe du vil være der, når du er picking din hovedbeklædning. Jo længere du er ude i solen, jo mere bredde, du får brug for at blokere solen længere. Husk, at det altid vil skinne på dit ansigt og hals i en tid under solopgang eller solnedgang, så der er behov for solcreme, selvom du har en enorm El Ranchero Style hat.

Mens stråhatte er meget almindelige og billige, lærred og bomuld er også gode materialer til sol hatte på grund af deres åndbare kvalitet. Den "Vineyard" stil hat er lavet af voks bomuld, som er vandafvisende samt UV-bestandig. Den "Charter" stil solhat har flere af en lærred udseende til det, med mesh slidser til at give ekstra ventilation.

High Tech stof med Classic Style

Hatte i Belfry har ikke de ekstremt bredt bredskyggede sol hatte for mænd men låne fra mange klassiske stilarter. For eksempel er Barmah Dover modelleret efter den australske outback hatte båret af Drovers, mens Connery har en 2,5 tommer "nedtur" randen modelleret efter hatten båret af Sean Connery i den indiske Jones film. Safari PC minder mere om en afrikansk jæger, men indeholder mere high-tech element i en maske krone. Alle hatte fra "Beskyttelse Collection" er i stand til at blive knust, og vende tilbage til deres oprindelige tilstand, og videregive University of Michigans UPF 50+ standard rating til at blokere skadelige UV-stråler.

Science vs. The Sun

Hvis stil ikke er din primære bekymring, er der flere motiver til udendørs hatte, der omfatter solbeskyttelse sammen med andre funktioner. REI samling af hatte omfatter mange, der konverterer mellem "loft" stil hatte (med en skygge kun i den forreste) til fuld beskyttelse med add-on "kapper". Denne tendens fører til stilarter såsom "Sahara Cadet", minder om den franske fremmedlegion, og skonnert-Bank stil designet til havkajak og strandaktiviteter.

Kom Value Med Protection

Du kan også finde lignende hatte på mange bargain internetsider såsom Mountain Gear. Ofte hatte såsom Pocket Bucket (gjort berømt af tv-show Gilligan 's Island) til salg for så lavt som halv pris. Mens du tager en risiko for, at hatten ikke passer, de fleste online sites omfatter en problemfri tilbagesendelsespolitik.

Sun Hatte fra Sport

En af de største grunde mænd vil være ude i solen er at nyde aktiviteter såsom golf eller fiskeri. SunProof er et websted, der har specialiseret sig i vandtæt sol hatte. Dette kan være vigtigt, fordi andre hatte kan miste en stor del af UV-beskyttelse, hvis de bliver våde. Voyager Fishing Hat er lavet af en mikrofiber stof i fire forskellige camouflage farver, afhængigt af hvor du fisker. Dette kommer også i en kasket stil med en knap-on kappe for at beskytte halsen, og alle af dem omfatter "flydende" regninger og ultra - fugtspredende, rynke-resistente materiale.

Nødvendigheden af ​​mænd Sun Hatte

Ifølge Lance Armstrong Foundation, kan langvarig udsættelse for solen forårsage melanomer, carcinomer, brune pletter, rynker og andre former for "solskader." Det er sund fornuft at tilføje lidt stil til din sommer garderobe og beskytte dig selv på samme tid. Udvælge den rigtige solhat for dig og gå nyde sommeren med tillid!