Mænds Læder Taske

Mænds Læder Taske


En mænds læder messenger taske kan være den perfekte løsning for manden på farten!

Fordele ved en Taske

En mænds læder messenger taske kan hjælpe på en række måder, herunder:

  • Organisation: Med hensyn til organisation, kan få tilbehør slå messenger taske. Alt, hvad du kan få brug for dagen, uanset om det er vigtigt papirarbejde eller læsning materialer, vil være der på din finger tips. Derudover kan du også gemme andre emner, såsom nøgler, en vandflaske, eller din tegnebog.
  • Ser Professionel: Hvad enten i et kreativt område eller en erhvervsorienteret en, ville få tvivler på, at en mænds læder messenger taske ser mere professionelle end en klassisk rygsæk. Selv om det er rigtigt, at en rygsæk eller bog taske vil helt sikkert holde din gear samt en messenger taske, kan det ikke se ud som professionel, og det kan give dine vejledere det indtryk, at du ikke tager dit job alvorligt. Hvis du tager dit arbejde alvorligt, kan denne taske yderligere hjælpe dig viderebringe det.
  • Vil ikke konkurrere med Påklædning: Et fint udformet messenger taske vil ikke konkurrere med dit arbejde påklædning. Dette kan være tilfældet, selv hvis du er iført et jakkesæt.

Shopping For en Herre Læder Taske

Når det kommer til shopping for din messenger taske, kan nogle af følgende online shopping sites hjælpe:

Amazon

Amazon tilbyder flere forskellige poser, hvoraf den ene er den Le Dune Hurtig adgang Vacquetta Læder Taske.

Denne håndlavede taske er udstyret med to store lommer, der er skjult under klappen på klap, en dobbelt rum til ekstra lagerplads og et separat rum til mobiltelefoner, visitkort, mapper og lignende. En justerbar rem fuldender denne $ 125,00 look.

En anden pose værd at undersøge er Piel Urban Taske. Lidt billigere på 118,00 dollar, denne budbringer kommer i tre farver-sort, sadel og chokolade, og har dobbelt magnetisk åbning, der fører til en stor hovedrum. Dette fashionable taske er afrundet ved forreste og bageste lynlåslommer og en justerbar rem for bekvemmelighed.

Endelig er der Kenneth Cole reaktion Columbia Single Gusset Taske. Den prisklasse her er mellem $ 92,50 og $ 260,00, og mens der kan synes lidt stejle, huske på, at Kenneth Cole tilbyder normalt kvalitet varer, der har tendens til at vare et stykke tid.

LL Bean

Hos LL Bean, vil du være i stand til at finde en stor læder messenger taske. Designet som en all-purpose taske, denne messenger er perfekt for enten forretning eller rejse.

Det har også en justerbar rem, der kan bæres på to måder; enten på skulderen eller på tværs af kroppen. To farver er tilgængelige, sort og brun, og begge er lavet ifølge LL Bean, af blødt, "tumlede", fuldnarvet læder. Du kan expe4ct at betale $ 199,00 for denne taske.

Fossil

Fossil har længe været kendt for deres små lædervarer, og deres messenger tasker er ikke anderledes. Flere forskellige poser er tilgængelige her, hvoraf den ene er den Cory Ø / V Messenger.

Dette er en vasket læder, der er smidig at røre ved, og det kulminerer i en autentisk, vintage føler. Som lynlås taske, kan du også forvente, den sikkerhed, der kommer med en tæt forseglet pose, samt indvendige lommer til ens mobiltelefon, og andre små elektronik.

En anden pose, der fanger øjet på dette site er Jackson Messenger. Fås til 168,00 dollar, denne taske features "glaseret" naturlige læder. Denne fine italiensk læder tjener til at fremhæve posen faglige og karakteristisk udseende. Hvis du kan lide disse udseende, så er du måske også lide:

  • Commuter Nevada
  • Nevada Messenger
  • Montana Messenger

Sætte det hele sammen

For at være sikker på, messenger tasker er absolut et aktiv og er sjældent en forpligtelse. Disse poser er attraktive og professionelt udseende, og formidle en følelse af pragmatisme, der er velkommen i den professionelle verden. Tag din tid i at vælge en pose og gøre din forskning. Hvis du gør det betyder at sikre, at du vil finde den læder messenger taske, der er perfekt for dig.