Mænd kender ikke deres egen krop

Mænd er traditionelt bedre informeret om en række forskellige enheder. For eksempel kan de bruge timer fastsættelse noget under kølerhjelmen af ​​bilen, føler helt sikker blandt den overflod af detaljer. Men mænd forstå komponenterne i en bil meget bedre end deres egen anatomi. Undersøgelsen viste, at for mange mænd deres krop er et mysterium.

Mænd kender ikke deres egen krop

En mand kender sin bil bedre end hans egen krop

90% af mændene, hvad der er under kølerhjelmen af ​​deres bil, men ikke mere end 40% er bevidste om deres egen fysiologi, som anført af den føderale post med henvisning til de eksperter fra Storbritannien. Undersøgelsen, de gennemførte involverede 1500 mennesker. Baggrunden for undersøgelsen var stigningen i forekomsten af ​​seksuelt overførte infektioner, så forskerne besluttede at finde ud af, om nok mænd er klar over hvordan man kan opretholde seksuel sundhed.

Lederen af ​​undersøgelsen, dr Tom Brett, sagde, at næsten alle de adspurgte var glade for at tale om den interne af deres bil, og de let fundet en oliepinden eller en radiator i et spørgsmål om sekunder. Men så snart lægerne begyndte at spørge bilejere om deres egen krop, de fleste af de adspurgte rødmede og kunne ikke fortælle noget forståelig.

Mænd om seksuel sundhed

Brett fortæller os om de chokerende resultater af undersøgelsen. Det er svært at tro, men nogle borgere foreslog, at ejakulationskanalerne kunne være placeret i ørerne. 20 mænd anerkendte symptomer på dehydrering som symptomerne på seksuelt overførte infektioner, såsom syfilis og gonorré. Unge hævdede med tillid til, at sex med en partner ikke kunne føre til kønssygdomme (seksuelt overførte sygdomme), så brugen af ​​beskyttende midler var ikke påkrævet. Sådanne reaktioner chokeret forskergruppen.

Hvad er årsagen Rejsningsproblemer - Men Svar

Lægerne oplevede ikke mindre chok, efter at de havde fået at vide svarene fra respondenterne på spørgsmålet om årsagerne til erektil dysfunktion.
Svarene især omfattede følgende:

  • erektionsproblemer er en konsekvens af varme;
  • de sker på grund af essant krydret fødevarer;
  • problemet er forårsaget af tætsiddende jeans;
  • erektil dysfunktion fremkaldt af masturbation.

Hvad er årsagen Impotens?

Erektil dysfunktion er problemet med tusindvis af mænd over hele verden, men læger beklage, at mange af dem er ikke engang klar over årsagerne til erektil dysfunktion. Hverken stramme bukser, eller selvtilfredshed er de primære årsager til problemer med sex. Eksperter hævder, at psykologiske årsager kunne være skylden for det: stress, spændinger, og mangel på selvtillid. Desuden kan erektionsproblemer peger på nødvendigheden af ​​at behandle hjerte.

Når de britiske læger lært, at kun 40% af de adspurgte kendte strukturen i de mandlige kønsorganer, besluttede de at udgive en brochure for mænd for at kompensere for manglen på meget nødvendige viden (ved den måde, denne viden kan findes i vores Encyclopedia).