Madlavning: Madlavning for Kids Tips

Du kan aldrig gå galt med Trail Mix

Trail mix er godt for en biltur, filmaften eller en gå sammen med venner. Det tager kun et par minutter til at forberede og taske op for dine børn, der gør dit arbejde meget lettere. Beslut hvad du vil medtage i din trail mix. Populære ingredienser er Cheerios, små saltkringler, popcorn, peanuts, rosiner, solsikkefrø, Goldfish kiks og Chex korn. Bland ingredienserne sammen og smøre med nogle hvidløg og løg pulver. Toss igen og derefter adskille i individuelle snack poser med lynlås sæl. Nu kan dine børn kan bare snuppe en taske og gå efter behov.

Spiselige Tomat Skåle

Tomat skåle er en fantastisk måde at pynte din veggies, så dine børn vil ønsker at spise dem. Skær din tomat i halve og derefter øse ud indersiden. Du kan bruge indersiden i en suppe, på toppen af ​​en salat eller at foretage hjemmelavet pasta sauce senere. Fyld din halvdelen af ​​en tomat med baby gulerødder og selleri sticks. Tilføj en lille smule af fedtfri dressing til bunden af ​​tomat skålen til dypning.

Du kan også hugge op nogle cheddar ost og pepperoni og smide det i tomat i stedet for veggies. En anden mulighed er at hugge nogle salat og lave en lille salat, der kan spises af tomat. Uanset hvad du beslutter dig, kan dit barn spise tomat, efter at de spiser dens indhold. Bare holde lidt salt handy og du er god til at gå.

Yoghurt Popsicles

I sommermånederne dine børn vil have en godbid, som vil køle dem ud. Hvorfor ikke lave en sund yoghurt ispind for dem. Placer en stor container af dine foretrukne yoghurt smag i en skål. Tilføj nogle små bidder af frugt. Du ønsker måske at puré dem i en blender, hvis dit barn ikke kan lide bidder. Bland ingredienserne sammen og hæld i små voks kopper. Dæk hver kop med plastfolie og derefter indsætte en ispind pind i midten. Indstil kopper i fryseren i et par timer, før du har brug for at tjene dem til børnene. Hvis du har problemer med at fjerne den ispind fra koppen bare køre i bunden af ​​koppen under nogle varmt vand i et par sekunder. Yoghurt ispind vil derefter glide lige ud.

Peanut Butter Balls

Jordnøddesmør har masser af protein i det, der gør det perfekt til brug i en snack. Det vil hjælpe børn forblive fuld indtil middag. Placer 1/3 af en kop chunky jordnøddesmør, 1/3 af en kop honning, og 1 1/2 spsk mælkepulver i en skål. Bland ingredienserne sammen og derefter danne den til kugler. Crush op nogle cornflakes og rul kuglerne i cornflakes. Serveres straks eller opbevares i køleskab på et ark pergament papir.

Tip: Du kan også tilføje nogle mini chokolade chips til jordnøddesmør mix.

Frugt kebobs

Serveres dit barn en frugt snack på en sjov og unik måde. Køb et sæt af spyd og klippe dit valg af frugt op i til terninger eller chuncks. Slide to stykker frugt på spyd og derefter tilføje en skumfidus. Tilføj to flere stykker af frugt og derefter en anden skumfidus. Gør dette en sidste gang, og du har en snack dit barn vil ikke være i stand til at vente med at spise. Frugter, der er godt for forvredet er canteloupe, vandmelon, honningdug melon, jordbær, bananer og æbler.

Lækre Pretzel Snacks

Det er sjovt at gøre dit barn en særlig behandling. Denne gang kan du oprette en lækker kringle snack ved hjælp af små saltkringler, en Hersheys chokolade bar, og nogle Jimmies. Læg et stykke pergament papir over din bageplade. Set nogle rækker af små mellemstore saltkringler. I en skål, bryde op din Hersheys chokolade bar. Sæt den i mikrobølgeovnen i et minut intervaller, omrøring i mellem hver minut. Når chokoladen er smeltet har du to muligheder. Du kan støvregn en skefuld over hver kringle, eller dyppe kringle i chokoladen til pels alle sider. Når alle saltkringler er blevet overtrukket, kan du drys nogle Jimmies over dem. Sæt dem i køleskabet i 45 minutter, således at de kan hærde.

Tip: Du kan også bruge mørk eller hvid chokolade, hvis du foretrækker.

Byg din egen Pizza

Børn elsker pizza, og det er meget sundere, hvis du gør det derhjemme. Du kan også tilpasse den pizza til at passe dit barns smagsløg. Bare købe en pre-made pizza skorpe. Pillsbury gør et godt. Glat det ud på en runde pizza pan, og derefter dække med et lag af pasta sauce. Nu kommer den sjove del. Tilføj dit barns yndlings toppings. Mest sandsynligt, vil du smider på et lag af mozzarella ost. Andre toppings dit barn kan lide, er pepperoni skiver, chucks pølse, frikadelle skiver, oliven, løg og grøn peber. Du kan også prøve ananas, bacon og skinke. Hvis du har mere end ét barn, bare opdele pizza op og lad hvert barn til at dekorere hans eller hendes side af pizza.

Tilføj Cheese

Når det kommer til at få børn til at spise den mad, du laver mad, er alt du skal gøre at tilføje den hemmelige ingrediens. Det ville være ost. Hvis du laver pasta, drys på nogle parmesanost. Hvis du vil lave broccoli, tilføje nogle strimlet cheddar ost. Læg en skive amerikansk ost over en hamburger eller hotdog. Cube nogle Monterey Jack eller Colby ost og føje den til dine salater. Endelig makulere nogle mozzerella ost og smelte det over en bagt kyllingebryst. Når børnene ser osten de vil være mere end villig til at prøve skålen, du har oprettet.

Hjemmelavede pommes frites

Børn elsker pommes frites. Hvorfor ikke overraske dem med en batch af hjemmelavede fries, næste gang du koge op en bøf eller farsbrød. Bare vask kartoflerne og skær dem i lange strimler. Lad huden på, fordi det har næringsstoffer i det. Varm op lidt olie på en pande og sæt fries i det. Hold øje med dem til at vende gylden brun, før du fjerner. Hvis dit barn bruger ketchup, behøver du ikke at tilføje salt til fries. Hvis dit barn spiser pommes frites sletten dog drys lidt salt over fries.

Grillet Peanut Butter og Jelly Sandwiches

Af Landra Lynn J

Jordnøddesmør og gelé er en klassisk favorit af både børn og voksne. Men vidste du, du kan grille dem også? Ligesom en anden favorit - grillet ost - denne skabelse er perfekt til en kold dag.

Begynd med at smøre den ene side af to stykker brød. Tilføj jordnøddesmør til un-smurte side af én skive. Tilføj gelé, i en smag af dit valg, til den anden un-smurte side af den anden skive.

Placer jordnøddesmør skive med smør nedad i en opvarmet stegepande. Tilføj det andet stykke, vender gelé og jordnøddesmør vrang. Når smurte side har brunet, vend sandwich igen og brun den anden side. (Det er den samme proces, som en grillet ost sandwich.) Den jordnøddesmør vil blive lidt smeltet ind i gelé når du er færdig. God fornøjelse!

Making hjemmelavet Chicken Babymad

Placer en kop kylling stykker (minus hud og knogler) i en blender. Tilføj 1/4 af en kop vand og tryk på puré knappen. Hæld babymad i små krukker og opbevares i køleskabet i op til en uge.

Peanut Butter Tortillas

Nogle børn er ikke begejstret for brød. Dette kan begrænse dine valg, når de foretager frokost. Et godt alternativ er at bruge hele tortillas hvede. Du kan placere et lag jordnøddesmør (enten cremet eller chunky) over en tortilla. Derefter tilsættes et lag af skivede bananer. Top med en anden tortilla. Skær ind til fire og tjene. Nogle børn kan endda nyde denne jordnøddesmør tortilla varmt. Alt du skal gøre er at sætte den i en gryde på komfuret i to minutter på hver side. Dette vil sprød det ydre lag, og smelte jordnøddesmør og banan sammen.

Jazz din Mac og ost

En populær favorit blandt børn er makaroni og ost. Det kan nemt gøres fra bunden eller ud af en boks. Ofte er det tjent som en side parabol. Hvorfor ikke tilføje et par ingredienser og slå det ind på et måltid, at dine børn kommer til at rave om. Bage nogle kylling og derefter skære det op i til terninger. Tilsæt kylling til din makaroni og ost. Derefter åbner en dåse ærter og varme det op i mikrobølgeovnen (må kun tage to minutter). Dræn vandet fra dåsen og tilsæt ærter. Bland ingredienserne sammen og du har selv en kid venlige middag.

Tip: Du kan erstatte kylling til næsten enhver kød. Gulerødder kan substitueres for ærter.