Må fedtforbrændende Foods eksisterer?

Det menes, at visse fødevarer, såsom grapefrugt og ananas kan brænde fedt. Men er det virkeligt? Det er tid til at lære hele sandheden.

Må fedtforbrændende Foods eksisterer?

Grapefrugt gør dig ikke tyndere

Først videnskabsfolk siger sådanne magiske produkter, der kan brænde vægt simpelthen ikke eksisterer. Selvfølgelig kan celebs fortælle os, hvordan de "sidde på grapefrugter", og ikke tager på i vægt, men "effektivitet" af grapefrugt ikke er i sin evne til at forbrænde fedt: det er nyttigt som en frugt og bemærke mere.

Du kan ikke vokse tynd ved at spise ananas

Næste på listen: ananas menes at være meget nyttig for kroppen figur angiveligt på grund af indholdet af bromelain enzym, som nedbryder fedt direkte i fedtvævet i kroppen. Men i virkeligheden er bromelain involveret i fordøjelsen af proteiner, og dens evne til at forbrænde fedt analogt tilskrives det er simpelthen et populært rygte.

Bonn suppe vil ikke hjælpe at tabe sig

Og endelig, den berømte "Bonn suppe" lavet af selleri og kål har nøjagtig samme vægt miste effekt som alle andre meatless grøntsagssuppe.

Færre kalorier - værre humør

Hele magiske effekt af disse og andre vidunderlige produkter er, at de indeholder få kalorier. Selvfølgelig vil du tabe sig, hvis du spiser det meste kalorielette fødevarer. Men lægerne siger, at med en slank figur, vil du erhverve træghed, svaghed og apati.

Vær forsigtig: en "magisk fedtforbrændende" mekanisme kan startes kun af en afbalanceret kost kombineret med regelmæssig fysisk aktivitet.