Luftkvalitet: Luftkvalitet i hjemmet Tips

Central Air Rengøring og Mold

Et af de store spørgsmål husejere står over for, er mug. Når den kommer ind i din levende rum, kan det blive en alvorlig fare, og vil forringe den generelle luftkvalitet i dit hus. Hvis du opdager mug i dit grillwork, ventilationskanaler eller andre dele af det centrale luftsystem, overveje at have dit centrale luftsystem renset af en professionel.

Hvis du har brug sådanne tjenester, skal du sørge for at kigge efter en virksomhed, der har specialiseret sig i kontrol og dekontaminering skimmel. En full-service rengøring af dit system bør tage sig af eventuelle skimmel og bakterier spørgsmål. En virksomhed, der ikke behandler skimmel spørgsmålet er sandsynligvis ikke værd at pengene. Din fuld service kanal rengøring er en investering i dit helbred. Den bør indeholde følgende:

1. Rengøring alle eksisterende kanalsystem, luft handleren skab, blæser, og kølespiral;

2. Varmeveksler rengøring;

3. Mold inspektion;

4. Mold / bakterier sanitet.

Kom denne fuld service behandling vil forsikre du får en central luftsystem udmærket i stand til sikkert at styre din luft. Hvis dit system er mere end otte år, eller hvis du er i stand til visuelt at identificere skimmelvækst, med fuld service ren er din bedste satsning.

Evaluering af luften i dit hjem

Når det kommer til hjem luft evaluering, er der forskellige typer af evalueringer er tilgængelige på markedet. En slags inspektion, ofte kendt som en "Energy Star Evaluation", satser dit hjem på utætheder og andre effektiviseringer problemer med en opvarmning og kølesystem. En anden inspektion er en form evaluering. Desværre kan der ikke være en stor ressource pulje af luftfiltrering eksperter i dit område, der kan give lignende tjenester til leje, men der er hjælp at hente fra folk i varme-og klimaanlæg forretning. Disse eksperter kan anbefale hjem luftfiltreringssystemer eller tilbehør, der kan føjes i en ny eller eksisterende centrale klimaanlæg.

Hvis du føler luften i dit hjem skal filtreres og du overvejer at udskifte din gamle centrale luft og varme, skal du ikke tøve med at spørge din forhandler om hjem luftfilter muligheder for at gå med et nyt system. Den rådgivning, de tilbyder kan overraske dig.

Hjem luftkvalitet og regelmæssig vedligeholdelse

Bærbare hjem luftfiltre, add-on enheder til dit centrale luftsystem, og det centrale luftsystem selve alle skal have vedligeholdelse og rengøring for at fungere korrekt. Hvornår var sidste gang du havde din centrale klimaanlæg rengøres? En beskidt system kan være en vigtig bidragyder til dårlig luftkvalitet i hjemmet. Heldigvis er der virksomheder, der specialiserer i rengøring centrale luft enheder, og du kan planlægge en aftale med en virksomhed i dit område. Ved opsætning af udnævnelsen, overveje en alder af dit centrale luft enhed. Hvor lang tid har det været at kontrollere din luft, og hvor lang tid siden det sidst blev renset? Du kan få brug for at få en fuld service rengøring, hvis systemet er gammelt, eller ikke er blevet ordentligt vedligeholdt. Mens standard service er billigere, vil fuld servicejobs sikre, at dit system er virkelig ren.

Luftkvalitet i hjemmet og Aging Houses

Hvis du ejer eller lejer en ældre hjem, kunne nogle af dine indendørs luftkvalitet problemer skyldes problemer forbundet med radon. Ældre huse har ofte revner i deres fonde, og hvor radon er til stede, disse revner tillader kræftfremkaldende radon at sive ind i hjemmene. Hvis du har mistanke om du har revner i dit fundament, er det meget vigtigt at begynde at tilpasse din luft, men du skal også have dit hjem testet for radon og begynde at søge eksperthjælp til at løse problemet. Radon gas er den næststørste årsag til lungekræft i USA og er et meget alvorligt problem. Hvis du er i en ældre hjem, bør du have dit fundament kontrolleres for revner, og hvis nogen findes, får testet for radon snarest bolig.

Kan jeg teste mit eget hjem luftkvalitet?

Der er virkelig ikke en enkelt, omfattende test eller kit du kan købe for en gør-det-selv hjem luft evaluering eller inspektion luftkvalitet. Chancerne er du allerede har identificeret nogle problemer, og ville ikke brug for sådan et kit. Hvilke af følgende gælder for dig?

1. Jeg bemærker madlavning lugte længe efter måltidet er udarbejdet.

2. Jeg bemærker mærkelig lugt i bestemte steder i hjemmet eller en ikke-specifik, men ubehagelig lugt.

3. Jeg bemærker skimmelvækst i mine ventilationskanaler.

4. Dampe fra hobby arbejde såsom modellering, maling eller andre aktiviteter, der genereres i et rum er mærkbar i andre dele af huset.

Hvis noget af dette gælder, har du en hjem luftkvalitet spørgsmål, som bør behandles med det samme. Din løsning kan omfatte bærbare hjem luftfilterenheder, hele huset systemer, eller en kombination af de to. Uanset hvad du vælger, behandle luftkvaliteten problemet højre væk.

Air Filtration i et uventet sted

Hvis du har hjemme luftkvalitet bekymringer, er det vigtigt at have det rigtige hjem luftfiltrering i de rigtige steder. Mange centrale klimaanlæg selskaber anbefaler særlige filtre til ovne, central air-systemer og lignende; vidste du, der er også særlige HEPA-type filtre til støvsugere? Hvis du har problemer med støv, allergener eller andre partikler spørgsmål, bør hjem luftfiltrering suppleres med hyppige støvsugning med en HEPA vakuum, som er korrekt forseglet. Dette forhindrer partikler fra omrøring tilbage i luften, du indånder, som du rense dit hjem. Du kan google sætningen "HEPA støvsuger" for at få en god start på at lære mere om HEPA støvsugere. Tilpasning din luft indeholder den rigtige form for rengøring produkter!

Hvordan vælger en Air Filtration System, Part One

Er du interesseret i at kontrollere din luft, men ved ikke, hvordan man vurderer en luftrenser eller hus luftfilter? En af de mest vigtige ting at overveje, når shopping for renere luft er størrelsen af ​​jobbet.

Er du interesseret i at filtrere luften for hele huset? Eller er du bekymret med individuelle værelser som garage, en plads til maleri eller keramik, ryger værelser, eller andre røg-tung områder? Du bliver nødt til at vælge den rigtige størrelse for jobbet. En bærbar enhed kan være det rigtige svar i nogle tilfælde, men hvis du generere røg, støv eller røg regelmæssigt, overveje "hel-hus" løsninger, herunder elektronisk filtrering og specialdesignede udskiftning ovn filtre. Glem ikke, at røg, støv og røg vil rejse og sprede til andre områder i hjemmet, og bør kontrolleres over større område.

Udskiftning din Opvarmning og Air Conditioning Unit?

Når forbrugerne vælger at installere en ny central air-system, der er et par ting at fortælle inspektøren inden en inspektion eller evaluering aftale med en ren luft ekspert. Ofte vil disse eksperter ønsker at give dit hus en evaluering for at fastslå det system, der er bedst for dig. Lad eksperten vide, hvad dine ren luft bekymringer kan være. Her er en liste over et par ting, du bør passere langs;

1. Bekymringer over støv, allergener, og røg i hjemmet;

2. Erfaringer med høj luftfugtighed eller tør luft;

3. Problemer med støjniveauet af udstyret er ansvarlig for at tilpasse din luft;

4. Eventuelle kolde pletter eller hot spots i dit hjem med det nuværende system.

Der er mange symptomer, årsager og kure for disse bekymringer, men bevæbnet med de rigtige oplysninger, du kan få masser af muligheder for at passe dine særlige behov.

Er My Whole House Filter nok?

Når det kommer til kæledyr allergi og luftfiltrering, kan du spekulerer på, hvad fordelen er at have både centralt værelser med monteret luft filtrering produkter og bærbare luftrensere. Tilpasning luft til allergikere kan være svært for den simple grund, at kæledyr allergener kan opbygge hurtigt i et lille rum som en lejlighed eller Condo soveværelse. Allergikere ved, at enhver eksponering kan udløse allergiske symptomer, og gør dobbelt told, når de kontrollerer din luft kan forhindre mere alvorlige symptomer på allergi. Den bærbare luftrenser kan suge op allergenerne nærmest den Lidende, mens "hele huset" løsning forhindrer allergener i at sprede sig til andre områder. Hvem ønsker at overveje at opgive kat eller hund i løbet af allergi problemer, når dobbelt filtrering kan bringe lindring? Mange allergikere finder dette hjem luftkvalitet løsning er meget behagelige.

En begrænsning af bærbare air filtre

De, der ønsker at beskæftige sig med kæledyr allergener med et hjem luftfiltreringssystem vil finde gode resultater med en kombination af bærbare enheder er beliggende i alle større rum i huset, og hjem filtrering tilbehør til centralvarme og aircondition.

Vidste du, at der er "ovn-monteret" luftrensere samt luftkanal "gitter filtre", som kan arbejde sammen for at holde dyrehår fra cirkulerer gennem hjem via dit centrale klimaanlæg system? Dette kan være en vigtig del af dit allergen kontrolsystem, som hår og andre partikler er fanget af filtrene og holdt ude af din luft. Bærbare luftrensere er fremragende til styring af luften i et enkelt værelse, men de kan ikke gøre noget om dyrehår, der bliver suget ind i centrale klimaanlæg og blæst i hele hjemmet. Overveje sådanne "add-on" hus luftfiltre når tilpasse din luft; forskellen bør være ganske mærkbar.