Lori Gorshow, MSW, Dating Coach Interview

Lori Gorshow, MSW, Dating Coach Interview

Lori Gorshow er en dating coach med et firma kaldet Dating Made Simple. Hun arbejder med en række kunder, herunder enlige mænd og kvinder, familier med unge og præ-ægteskabelig coaching for par. Hendes tjenester er tilgængelige i person via området Denver eller coaching over telefonen. Hun er også at udvide hendes program i efteråret 2006 til et mere globalt publikum med Internet klasser gennem et webcam eller video downloads. Vores besøg med Lori ved LoveToKnow Dating tydeligt vist sin ekspertise og givet et væld af nyttige dating oplysninger.

Interview med Lori Gorshow

Fortæl os om din baggrund og hvordan du kom i gang i coaching.

Jeg har en kandidatgrad i socialt arbejde, og jeg brugte det for rådgivning i første omgang. Jeg havde været rådgivning unge familier og par, og omkring fem år siden, jeg gik til træning i coaching. Jeg kunne godt lide coaching, fordi det er flere mål drevet og har et hurtigere tempo til det. En af mine områder i adolescent rådgivning var sociale færdigheder. Hvad jeg har bemærket med dem var, da det kom til dating, ikke kun gjorde de har udfordringer - men deres forældre havde problemer også, fordi tingene havde ændret sig i de forskellige generationer. Så jeg havde arbejdet med forældrene for ganske lidt, men jeg var stadig ikke sikker på, hvad jeg skulle gøre med coaching, indtil jeg gik gennem min egen oplevelse af skilsmisse. Dette førte mig til at komme tilbage i dating som voksen. Hvad jeg så var ikke kun gjorde jeg har kampe om at komme tilbage, men det gjorde de mennesker, jeg var møde. Det gav mig så mulighed for at kombinere min personlige erfaring med min faglige viden til at hjælpe med at skabe Dating Made Simple tre år siden.

Hvor svært er dating i dagens verden?

Det sværeste er, hvor hurtigt folk vil flytte i almindelighed. Folk ønsker at bestemme i det første møde, hvis den anden person har potentiale. For voksne, er der spørgsmålet, er denne person ægteskab potentiale? For unge, fordi fysisk og seksuel intimitet er så almindeligt, at bevægelse fra opbygningen af ​​tillid til seksuelle forhold er hurtigere. Når de parrer ud, er de mere tilbøjelige til at bevæge sig hurtigere i fysisk intimitet - der ikke understøtter den følelsesmæssige intimitet. Ikke kun det, men for unge, nogle af de udfordringer, der kommer op har en masse at gøre med misbrug i dating, dato voldtægt og seksuelt overførte sygdomme - alle ting omkring ikke at have forståelse hvordan man kan udvikle et tillidsfuldt forhold. For voksne, det prøver at fortælle det samme, hvis du har de kvaliteter jeg søger efter i en livslang partner. Så der er ikke frieri længere.

Baseret på din oplevelse, hvordan kan du fortælle, hvis din date er interesseret i dig?

Jeg kan godt lide at tænke på det på to måder. Først er der den indledende første møde, og hvordan kan du vide nogen er interesseret i dig? Husk der er de tre facetter af kommunikation: kropssprog, tone og ord. Kropssprog er 55%, så vi læser en andens krop at se, om de er interesserede. Deres tone er, hvordan de siger "hej" eller stille deres spørgsmål, og det er omkring 38%. Så er de faktiske ord er små i sammenligning. Når du er på udkig efter den ikke-verbal, du ønsker at søge en opmærksomme krop. Typisk, når vi er mere interesseret i en person, vi står over for dem. I aktiv lytning vi gøre øjenkontakt, nikke vores hoveder og smil. De verbale tegn er i tempo. Din lytteren skal matche dit tempo i samtalen - både i volumen og i tempo. Da samtalen går, og vi er mere interesserede, synes vi at flytte tættere på at høre hinanden. Det hælder i er en konkret tegn nogen er interesseret i dig.

Efter denne første interesse viser sig, hvad folk ikke ofte erkende, er, at den anden bag, der er på udkig efter en vedvarende interesse. Hvad der ligner forhold til den oprindelige interesse? Masser af gange, vi ikke har mulighed for at vide, hvordan vi kommer over til andre, kan vi ikke være klar over de ting, som vi siger, at uforvarende slukke nogen. Så viser de, at indledende interesse, så vi gør eller siger noget, og så er de ikke længere er interesseret.

Interessen for øjeblikket kan se meget anderledes end vedvarende interesse. Bare fordi han beder om dit nummer og ikke kalde, betyder det ikke, at han ikke var interesseret oprindeligt. Det bare kunne betyde, at han mistede interessen mellem det første møde, og tidspunktet for et telefonopkald. Vedvarende interesse vises i opfølgningen telefonopkald inden for to til tre dage. Så, hvis du ringer og de ikke ringe tilbage, de er ikke interesseret. Vi få tid til det, der er vigtigt for os.

Dernæst har samtalen har noget at fremtiden? Hvis de gør specifikke planer, så er der en klar interesse. Og hvis nogen spørger om, hvad du er interesseret i, før der træffes beslutning om dating, er de også viser de forsøger at finde ud af fællestræk. Denne nysgerrighed viser en interesse, der er mere vedholdende. Det fortsatte interesse er alle i opfølgningen fra, når de først mødte dig.

Hvad er din mening om den bedste måde at finde din perfekte match?

En af de allerførste ting er - du kender nogen er en rigtig god kamp, ​​når du er helt dig selv i hans tilstedeværelse. Alt for ofte jeg finde folk, der er så bange for, at de ikke vil blive elsket, hvis de viser deres ufuldkommenheder - så de har tendens til at inddeler sig selv. Når dating, vi naturligvis sætte vores bedste mund fremad. Men, jeg har set folk handle på denne måde, selv i forslag, ligesom i eksemplet, at når en mand beder en kvinder ud til sushi, selvom hun ikke kan stå sushi, hun kan ikke få sig selv til at slå ham ned. I begyndelsen, måske du ikke ønsker at vise alle dine fejl, men du vil i det mindste være ærlig om dine præferencer, og at du har en mening - du ikke ønsker at vente på det. En anden ting er folk tilbøjelige til at forveksle ærlighed med oprigtighed. I det, "Jeg vil skynde og vide, om dette er et godt match, så jeg vil åbne min kuffert og hænge ud alle min beskidte vasketøj, og jeg vil se, om du stadig vil acceptere mig." Ærlighed er mere om disse præferencer, jeg kan lide det, og jeg kan ikke lide det. Candor er disse hemmeligheder, vi deler, det er de personlige ting, der gør os ærværdige. Hvis du vil dele noget meget oprigtig du skal have fundament af tillid. Så jeg bede folk om at tilbageholde der virkelig personlige oplysninger, indtil der er en følelse af tillid.

Hvad der præcist er flirte og hvilke teknikker er de bedste måder at flirte effektivt?

Det første, jeg ønsker at adskille flirter og være seksuelt - for det er ofte gange, når det bliver forvirrende. Flirte er sjovt og venlige, og du ville gøre det med nogen, uanset alder eller køn. En af de ting, flirte gør, er det hjælper os med at få bemærket. Det viser, at vi er interesseret i en anden. Og når folk tror, ​​at vi kan lide dem, er de mere tilbøjelige til at lide os. Flirte gør øjenkontakt. En af de ting, jeg anbefaler til mine klienter er at tænke over, når du er i supermarkedet og være opmærksom på hvor lidt tid vi faktisk bruger ser på den anden person. Vi ser ned, sætte vores ændring væk og flytte. Så en af ​​de ting om flirte er du faktisk ser på nogen - Deres smil, din krop plads er tæt nok til at vise interesse, men langt nok væk til at vise respekt for disse grænser. Den anden ting ved at flirte, afhængigt af din stil, er det dybest set inviterer nogen til at kommentere tilbage til dig. En af de vigtigste ting for flirte er, du ønsker at invitere nogen til at reagere.

Hvilke råd har du på hvor gå og hvad de skal gøre på den afgørende første date?

Mit råd til første datoer er at holde dem korte - omkring to timer. Du ønsker at kombinere noget at gøre med tider til at kommunikere. Folk har en tendens til at bygge en første date på et måltid - lad os gå til middag. Problemet med middagen idé er det lægger så meget pres på at have en samtale. Så hvad er du sandsynligvis vil blive tale om - selv. Det er, når folk siger ting, før de er komfortable med den anden person, fordi der er en vis bortfalder i samtalen. Min anbefaling er at kombinere at gøre en aktivitet - du kan gå til kunstmuseum, kan du gå miniature golf, kan du gå på vandretur - der vil vise, hvad du er interesseret i, og at passion for dit eller dine partnere. Så bagefter kan du gøre en lys nadver eller dessert, og du har erfaring med aktiviteten at tale om. De kan derefter forlade den dato, der ønsker mere, fordi de har at fornøjelig oplevelse at huske.

Hvad er fordelen ved at leje en dating coach?

Vi ved ikke altid, hvordan vi kommer over til andre mennesker, så du kommer til at få det, og du kommer til at lære at bruge dine naturlige styrker til at overvinde dine forhindringer i din personlighed. Alle de emner, vi diskuterede her er dækket mere detaljeret med den enkelte, så de er i stand til at starte med deres bedste mund fremad. Coaching er flere mål drives, så det er mere aktive. Det er at sætte denne viden lært til handling.

Flere oplysninger

Hvis du vil vide mere om Lori Gorshow og hendes Dating Made Simple programmer besøge:

  • www.makedatingsimple.com