London Travel Tips

London Travel Tips
Houses of Parliament og Big Ben

London, hovedstaden i Storbritannien, er anerkendt som en vital knudepunkt for mode, teater og kunst. Byen er hjemsted for den britiske kongefamilie, og det hilser millioner af besøgende hvert år. Det skræver over Themsen, skaber naturskønne udsigter midt i en travl by. Besøgende kommer til kultur, shopping, historie, og de mange fremragende museer.

Sightseeing

Få byer har så mange forskellige spændende steder og steder at besøge som London, men du er nødt til at starte et sted. Hvis du har kun et par dage, nyd den rige historie i London med et par vigtige steder.

The Tower of London

Berømte og berygtede i lige foranstaltninger; denne middelalderlige monument har været et kongeligt palads, et fort, et arsenal, og et skatkammer. En del af bygningen kan dateres tilbage til Norman dage af det 12. århundrede, og en rundvisning i tårnet og fæstningen er et glimrende sted at starte et besøg i London. Ture omfatter et kig på den berømte kronjuveler, en introduktion til ravnene, der beskytter tårnet, og en fortælling eller to af de spøgelser, der kan hjemsøger bygningerne.

Houses of Parliament

Intet besøg i London er komplet uden et stop på Houses of Parliament. Dette kompleks, oprindelig en kongelig residens, huser Victoria Tower og den sagnomspundne Big Ben, samt de rum, hvor Storbritanniens regering har anført og gør love. Besøgende kan besøge Underhuset besøgendes Gallery, når i session, samt tage en rundtur i de offentlige områder.

London Travel Tips

Westminster Abbey

Westminster Abbey

Westminster Abbey er enestående, fordi det hverken er et sogn eller en katedral. Kaldes en "kongelig ejendommelig," det er kontrolleret af kronen i stedet for Church of England. Den gotiske stil Abbey, bygget mellem 1215 og 1517, er den traditionelle site for kongelige kroninger, bryllupper og begravelser. Mange engelske konger er begravet her, herunder Henry III, sammen med en række bemærkelsesværdige britiske undersåtter, såsom Charles Darwin, Sir Isaac Newton, og David Livingstone. Digterens Corner her holder grave flere britiske forfattere, fra Chaucer til Rudyard Kipling.

The London Eye

Udtænkt og konstrueret i samarbejde med British Airways til begyndelsen af ​​det 21. århundrede, London Eye er en kæmpe pariserhjul, med personbiler helt lukket med glas til en fantastisk udsigt. Over 1.700-meter høj, flot udsigt omfatte alle i byen og endda strække til det omkringliggende landskab. Gør din "flyvning" ekstra speciel ved at vælge en champagne flyvning eller reservere en privat kapsel op til femogtyve af dine venner og nyde brunch, mens du nyder seværdighederne. En af de nyere seværdigheder i det historiske London, er det også hurtigt blive en must-see attraktion for mange.

Museer

I betragtning af hvor omfattende Londons historie er, er det ikke overraskende, at byen har så mange museer. Dog kan du blive overrasket over at vide, at mange af de største museer er faktisk gratis for offentligheden, og mens en donation er velkommen, vil du ikke være særlig presset til at give én. Du kan nemt fare vild i en af ​​de store museer for en hel dag, og tilbringe noget, men omkostningerne ved en frokost.

Victoria and Albert Museum

V & A, som det henkastet kaldes, er teknisk set et museum for kunst og design. Dette begreb dækker meget mere jorden end man kunne forvente. Tiny indrettede bunkers er udstillet et galleri væk fra de store mestre renæssance kunst, som kan være lige på tværs af hall fra gamle filmplakater, eller en ny udstilling om betydningen af ​​David Bowie.

London Travel Tips

British Museum

British Museum

Tænk på British Museum som civilisationens historie under ét tag. Det er her, berømte forbandede mumier har fundet deres faste hjem, sammen med Rosetta sten, og mange andre ikoniske symboler og artefakter historie. Hvis du ønsker en hurtig rundvisning, så tjek en digital museum aide for dagen, og lad det guide dig til de væsentligste brikker i museet for en hurtig rundvisning i historien.

Den Tates

To nationale museer bærer navnet Henry Tate, en sukker magnat, der forlod sin store kunst britiske samling for offentligheden. Dette har ført til oprettelsen af ​​to museer, Tate Britain og Tate Modern. Tate Modern dækker alt moderne og nutidig, mens Tate Britain, kaldet "The Tate" i samtale, holder kunst fra Storbritannien, der går så langt tilbage som 1500.

London Travel Tips

Shakespeares Globe Theatre

Shakespeares Globe

En amerikansk, Sam Wanamaker, kom til London spændt på at se det sted, hvor William Shakespeares skuespil var foretaget. Han var meget skuffet, da han fandt ud af var der ikke plads. Han dedikerede resten af ​​sit liv til et sådant projekt, og Shakespeares Globe er resultatet. Det er en præstation mødested, et museum, og en learning facilitet i ét. Tjek online kalender til at synkronisere dit besøg på en produktion, så du kan tjekke et show.

London Theatre

London har altid været, og er stadig, en af ​​de største og vigtigste steder for levende, engelsktalende teater i verden. Størstedelen af ​​spiller er i Theatre District i Londons West End (tage Leicester Square Tube exit), men mindre shows over hele byen.

Du kan finde "dag" billet kabiner i teaterområdet. Besøg disse kabiner, eller spørge direkte på teatret box office vinduer for dybt tilbagediskonterede billetter til den aften ydeevne. For at holde up-to-date på hvad der viser, abonnere på Theatre Guide nyhedsbrev. Det vil give dig opdateringer om, viser, at der i øjeblikket spiller sammen med anmeldelser, der kan hjælpe dig med at beslutte, hvad du ønsker at se.

Hvor skal man bo

Priserne er generelt forudsigelige baseret på et hotellets beliggenhed - med nærhed til det centrale London eller placering i en mere avanceret kvarter kommanderende de højeste satser. Hvis du ser på bundlinjen, undgå de mere ferieønsker områder som Mayfair, Chelsea, og Knightsbridge. Øst og syd London, på langt når af røret (men stadig mindre end en time væk fra London korrekt) er der, hvor du skal kigge efter billigere indkvartering.

Threadneedles

Hvis du søger efter en luksuriøs oplevelse, Threadneedles tilbyder luksus og komfort tæt på Tower of London, hvilket gør hele byen tilgængelig. Dette boutique-hotel er en del af Eton Collection, og det er placeret i en tidligere victoriansk bank. Det har kun 70 værelser, og upåklagelig service.

The Mad Hatter

For en mid-budget option, The Mad Hatter tilbyder 30 komfortable værelser og en hyggelig engelsk pub på stedet. Det er på tværs af Themsen fra Blackfriars togstationen, og en kort gåtur til Southwark metrostation. Det er også kun et par blokke fra Tate Modern kunstmuseum.

The Bridge Hotel

Selvom ikke så tæt på London Bridge, som du måske antage fra navnet, The Bridge Hotel tilbyder nogle af de laveste priser i byen. Det ligger på kanten af ​​Waterloo-distriktet, og er en kort, let gåtur til metrostationer, hvilket giver nærhed til hele byen.

Vandrerhjem

Hvis du er under 35, og har ikke noget imod ovenstående et par bekvemmeligheder, tjekker de lokale vandrerhjem kan godt være umagen værd. Det bedste sted at se dine muligheder er gennem Youth Hostel Association, selv om der er andre hostels ikke forbundet med YHA. Du kan få en seng til så lavt som $ 22 eller en plads til omkring $ 50 (USD tilsvarende). Hostels er ikke for alle selv. Til gengæld for en billig sted til at gå ned, er du sandsynligvis at give op et privat badeværelse, room service, og andre typiske bekvemmeligheder, som du finder på et hotel. Stadig, hvis du er på et budget, vandrerhjemmet mulighed er værd at det.

Kom omkring

London Travel Tips

The London Underground

At komme fra sted til sted i London er overraskende nemt, i betragtning af hvor stor byen er. The London Underground, eller "The Tube" er en hurtig, pålidelig subway system, der tjener hele byen.

Visitor Oyster Cards

En Oyster Card er gratis, og kan belastes med valuta. Når du kommer til og fra metroen, skal du blot scanne kortet og du faktureres til rejsen. Kortet er godt for alle byens store offentlige transport, herunder de busser, sporvogne og jernbaner. Den er ideel til rejser korte afstande i byen, og hvis du rejser inden for samme zone, er der et loft på det beløb, du vil blive opkrævet, så det vil ikke bryde banken.

Børn i alderen 12-15 kan ikke bruge en besøgende Oyster-kort. Enten skal have et foto Oyster-kortet, eller brug en Travelcard. (Børn på 11 år og under kan bruge offentlig transport gratis.)

Travelcard

Hvis du har planer om at se hele London via offentlig transport, få en Travelcard. For én gebyr, kan du komme til og fra alle de store offentlige transport muligheder, herunder busser, sporvogne og jernbaner i de zoner, som du har købt billetter til. Mens du kan købe off-peak Travelcards, og de er billigere, vil turisterne sikkert gerne enten kortet 7-dages eller enkelt dag kort, så de frit kan komme og gå som de ønsker. Travelcards er normalt den bedste løsning for børn i alderen 12-15.

Førerhuse

Selvfølgelig er de traditionelle sorte førerhuse er stadig omkring, men de kan være meget dyr for alle, men de korteste jaunts. Men taxachaufførerne bryste sig af deres beherskelse af Londons gader og adresser. En tur fra en af ​​disse dygtige taxachaufførerne kan være en vidunderlig måde at opleve byen.

Money Lagring Tips

  • Undgå at købe mad nær turist steder. Du vil betale en præmie på grund af spisested placering.
  • Kig efter bagerier, eller hurtig service sandwich butikker, for at få en drink og en bærbar frokost i mindre end fem pounds.
  • Varer og tjenester er ofte prissat på samme måde som i USA, så glem ikke valutakursen. Du vil betale i gennemsnit en 50 procent markup på kun om alt.
  • Hvis du planlægger at tilbringe mindst en uge i London, kan du pre-pay i syv dage på dit Oyster Card. Hvis du planlægger at komme rundt via Tube meget, kan det føre til betydelige besparelser.
  • Hvis du planlægger at ramme en masse af de store attraktioner i London, overveje London Pass. Det omfatter adgang til mange seværdigheder, og line-skipping privilegier på nogle af de højeste trafik sites, ligesom Tower of London.

The London Experience

London er en bemærkelsesværdig by, med opdagelser venter på alle besøgende, men din første glimt af det kan være meget skræmmende, hvad enten det er den byspredning set fra et fly, eller træde ud fra en undergrundsstation i trængsel og travlhed i en travl gade. Glem ikke at tage din tid. Så stor en by som det er, London bevæger sig hurtigt, men det betyder ikke, du er nødt til. Planlægger at besøge kun én eller to destinationer om dagen, og overlade resten af ​​tiden til rejsen, og hvad du kan finde på vejen.