Loaded kartoffelmos opskrift

Loaded kartoffelmos opskrift

Kartoffelmos er en væsentlig del af komfort mad gruppe, men plain mashers kan blive kedeligt, så vi kommer til at bruge en lastet kartoffelmos opskrift.

Do The Mash

Kartoffelmos er en vital del af enhver restauranter repertoire. Ikke alene er de tjente på egen hånd, men de er også en af ​​de mest alsidige fødevarer baser til rådighed. For klassisk fransk madlavning, kartoffelmos starte som kartofler puré. Derfra de er lavet i mosede eller pisket kartofler, kartofler Duchesse, og kartoffel croquettes eller anvendes som den øverste skorpe af Shepherds pie eller undertiden potpies. Processen til fremstilling af kartofler puré er den mest pålidelige og sammenhængende metode til at få cremet, fluffy kartoffelmos. Og, selvfølgelig, hvis du vil lave en lastet kartoffelmos opskrift, du ønsker at starte med den bedste kartoffel puré du kunne få.

Kartoflerne Eyes

Når du vælger kartofler til din loaded kartoffelmos opskrift, du ønsker at gå med stivelsesholdige kartofler, ligesom gode gamle rustdannelser eller kok kartofler, snarere end voksagtig eller nye kartofler.

Jeg kan godt lide at bruge rustdannelser eller kokken kartofler på grund af deres faktiske makeup. Voksagtig kartofler har et højt vandindhold, et højt sukkerindhold og et lavt indhold af stivelse. De er bedst til kogning hele, i salater og supper, hvilket gør punkterede brune eller dybest set enhver brug du kan tænke på, hvor kartoflen har brug for at holde sin form. Rustdannelser på den anden side er et højt indhold af stivelse og lavt indhold af vand og sukker. De bliver lys, tør og melet når de er kogt. Det er det, vi søger at gøre en overlegen Mos kartoffel.

Når du vælger dine kartofler, kigge efter spuds, som er:

 • Fast og glat flået
 • Har tørre skind
 • Har lavvandede øjne
 • Har ingen spirer
 • Har ingen grøn farve
 • Er fri for rådne pletter, revner, eller pletter

For puré af Heart

Nu, hvor vi har valgt vores kartofler, lader puré dem.

Ingredienser

 • 2 pounds af kartofler
 • Salt

Vejledning

 1. Vask, skræl og fjern forsigtigt øjnene fra dine kartofler.
 2. Skær kartoflerne i ensartede stykker. Det gør vi så stykker af kartoffel kok i samme tempo. Dette reducerer hændelsen af ​​undercooked eller overcooked kartofler.
 3. Simre kartoflerne i godt saltet vand, indtil de er møre.
 4. Lad ikke vandet koge.
 5. Test kartoflerne ved at probe dem med en kniv. Hvis kniven let indsættes i kartoffel, er kartoffel gjort. Alternativt kan du prøve at bide i en af ​​kartoflerne efter at fjerne det fra vandet og lade det cool. Hvis kartoflerne er møre til biddet, de er klar.
 6. Hæld vandet fra kartoflerne godt i en salatslynge.
 7. Brug pagajen udlæg i din stand mixer, bland kartoflerne indtil glat.
 8. Periodisk stoppe mixeren og bruge en gummi spatel til at skrabe ned siderne af skål.

Nu har du en kartoffel puré. Hvis du smage det nu bliver det temmelig intetsigende, fordi vi ikke sæson det endnu. På dette punkt, hvis du ville bare lave standard kartoffelmos du ville tilføje nogle smør, salt, peber og fløde og bland indtil årstiderne var fuldt indarbejdet. Lad os nu få de mashers indlæst.

Loaded kartoffelmos opskrift

Når du har din kartoffel puré klar, kan du indlæse dem med hvad du tilfældigvis lide. De traditionelle ingredienser til belastede kartoffelmos opskrifter er:

 • Revet ost. Cheddar er generelt osten til at bruge, men Gruyere gør for en dejlig forandring.
 • Karamelliserede skalotteløg.
 • Hakket sprød bacon.
 • Hakket hvidløg, der er blevet let ristet i smør.
 • Creme fraiche
 • Blomkål, der er blevet blancheret og hakket i små bide store bits.
 • Hakket Rosemary.

Tilføj ingredienserne til din kartoffelmos og bland indtil fuldt indarbejdet. Hvis du tilføjer noget bid størrelse, ligesom blomkål, bland det i med hånden, så den padle af mixeren ikke knuse den.

Tip og gode råd

Du skal bruge omkring 2 pounds af kartofler at gøre fire portioner af læsset kartoffelmos. En temmelig mellemstor kartoffel er omkring 1 pund. Selvom du kan tilføje så meget af ingredienserne, som du ønsker, vil omkring en kop hver bland godt. En fjerdedel kop hvidløg vil pænt smag kartoflerne.