Lingeri: Valg Trusser Tips

Den frygtede VPL

Vi har alle oplevet det. Du har dine foretrukne monteret bukser på, du vende rundt for at beundre din derriere i spejlet og du gisper i rædsel: Du har fået den frygtede VPL (Visible Panty Line). En af de bedste løsninger for RKA er at skifte din bikini trusser på en rem. Det gøre underværker for at give dig foran dækning, samtidig med at din dejlige kinder slank og glat under tøjet.

FUNderwear

Trusser er funktionel, sikker. Men de kan også tilføje lidt pift til dit sexliv. For eksempel i det mindste et par af ouvert-trusse eller sexet plus size ouvert-trusse er et must-have. En perfekt ægteskab af sexappeal og lidt vovet sjov, vil ouvert-trusse krydre dit kærlighedsliv og din garderobe.

Realiseringen Trusser Sidste

Som enhver fint lingeri, er mange trusser lavet af sarte materialer som blonder eller silke. Når du vasker dem, er det bedst at bruge et mildt rengøringsmiddel som Woolite. Vask i hånden, vride tør forsigtigt, og lad dem lufttørre - helst på en linje udendørs i solskin eller i et varmt og tørt!

Valget er Clear

Hvor heldige vi er kvinder! Der er så mange stilarter trusser sidst, at vi aldrig behøver at frygte at blive trætte af vores undertøj skuffe igen! Vælg badesandaler og g-strenge, når du føler spillende. Få legende i dreng shorts eller hipsters. Eller holde sig til den klassiske bikini. Valget er dit!

Et absolut minimum

Ligesom sexiness af en trusse, men ønsker ikke al den dækning? Din bedste chance er at hente en g-streng trusse. Typisk er disse trusser har intet andet end den elastisk eller "streng" omkring hofterne og gennem skridtområdet, med en attraktiv stof panel (eller ingenting!) Foran. G-strenge er fantastisk at få sexet kilometer ud af dit undertøj med et absolut minimum!

Det er din hemmelighed

Prøv dette: På en dag du føler særligt kælen, sætte på din favorit kjole eller nederdel. Men denne gang, ikke bære din sædvanlige par trusser. Bære et par ouvert-trusse i stedet. Tag din honning ud for en dejlig tur i parken eller et måltid. Henkastet læne igen og hviske din lille hemmelighed i hans øre. Men bare være klar til hans reaktion ...!

Playful Trusser

Er der en særlig nat kommer op? Hvorfor ikke forkæle dig selv med et plus størrelse rem i et nyt og spændende design? Thongs kan komme i en række legende temaer som dyreprint, tropiske motiver, og endda hjerte design. Livet er alvorlig nok. Der er ingen grund til, at dine trusser ikke kan være sjovt!

Hvad er en drengs Leg gør i dine Trusser?

Plus size trusser lige fået et ben op. Prøv sexet og komfortable dreng ben trusser. Der er bare nok dækning til at holde sømmen fra ridning op i dine nedre regioner. Plus, at samme dækning knus din bagdel, udjævning det i al de rigtige steder. Som for stil, dreng ben trusser kommer i sexet blonder eller endda comfy bomuld. Endelig en perfekt par trusser, bare for dig!