Levende jul Music

Levende jul Music


I løbet af december er der mange muligheder for at nyde levende julemusik.

Koncerter med Live Jul Music

Deltage i en koncert at lytte til levende julemusik er en fantastisk måde at komme ind i ferien ånd. Faktisk er mange familier gør dette ritual en særlig juletradition.

Lokale kirker

Fans af religiøs julemusik finder, at de lokale kirker er en stor kilde til ferie koncerter. Mange kirker sat på en særlig jul program engang i løbet af december måned. Events er åbne for offentligheden, så du behøver ikke at være medlem af kirken for at deltage.

Lokale Folkeskoler

Der er ikke noget mere bedårende end synge børn klædt i deres ferie bedst! Selv hvis du ikke har børn i dit eget, overveje at deltage i julekoncert på din lokale folkeskole. Entré er som regel enten gratis eller kun et par dollars, og de unge kunstnere er sikker på at sætte et smil på dit ansigt.

Læreanstalter og universiteter

Gymnasier og universiteter har ofte julekoncerter og skuespil, der er åbne for fællesskabet. Da de fleste af de optrædende er studerende forbereder til en karriere i musik og / eller teater, kan du være sikker på en meget høj kvalitet koncert til en overkommelig pris. Kontroller universitet eller websted for oplysninger om koncerter datoer og billetpriser.

Professionel musikgrupper

Mens se en professionel musikalsk gruppe i koncert kan være temmelig dyrt, det er en meget speciel jul godbid for en person, der elsker musik. For eksempel Mannheim Steamroller er kendt for sine julekoncerter.

Hvis du er på et stramt budget, at en måde at gøre deltage i denne type begivenhed mere overkommelige er enige om, at oplevelsen bliver en erstatning for udveksling af julegaver. I de fleste tilfælde vil dine venner og familie være glade for at have en mindre person til at shoppe for og mindre rod at lægge væk, når ferien er slut.

Vært for en jul Caroling Party

Hvis du elsker levende julemusik, der har en jul caroling fest for din familie og venner kan være en sjov alternativ til din sædvanlige ferie komsammen. Der fyldes op en festlig invitation på din hjemmecomputer, minde gæsterne til at bære varme vinter frakker og bringe deres foretrukne hatte, tørklæder og vanter.

Da ikke alle ved ordene til de mest populære julesange, er det en god ide at udskrive fra kopier af teksterne til de sange, du ønsker at synge til din fest. (Du kan finde Christmas Carol bøger på dit lokale folkebibliotek eller besøge jul Lyrics websted for at se op ordene til dine yndlingssange.) For at sikre, du har nok lys til at læse ved i løbet af aftentimerne, lave lysestager af stikke huller i små papir plader og glidende koniske stearinlys gennem toppen.

Start din fest ud ved at synge julesange på din nabos hoveddør. Hvis du har gæster, der er selvbevidst om deres sangevner, så husk at entusiasme kan gøre op for en mindre end perfekt præstation! Pointen med arrangementet er at have det sjovt, ikke lægge på en vis værdig til en pladekontrakt.

Selvom det er en god idé at få godkendelse til dit besøg på forhånd, kan du også ønsker at overveje at stoppe på din lokale plejehjem. De ældre beboere, der ikke har familie i nærheden er sikker på at sætte pris på din ferie juble.

Når du er færdig sang, kan du vende hjem for nogle varm chokolade, eggnog, og et sortiment af julen cookies. Du kan også vælge at pynte et juletræ som en del af dine festligheder.

Den næst bedste ting

Kan ikke få nok levende julemusik? Overvej at lytte til julemusik online via en af ​​de gratis internetradiostationer opført på live 365. Denne mappe showcases en række julemusik, herunder traditionelle favoritter, jazz, land og sange for børn.