Lejebolig: Udlejer Rights Tips

Hold det Beboelige

I mange California byer som San Diego boliger til leje udlejeren er ansvarlig for vedligeholdelsen af ​​udlejningsejendom i en beboelig stand. Værten er ansvarlig for alle reparationer og elementer i leje, der resulterer i at leje beboelig, sundt og et sikkert miljø. Dette omfatter reparation af vitale tjenester såsom varme og gas, samt problemer med mug. Det er en god idé at have en inspektør gøre en gåtur selvom leje før du sætter det op til leje for at sikre leje er et sikkert sted at bo.

Betaling af månedlige husleje

Nogle udlejere har valgt at tilføje et udtryk i leasingaftalen om, at hvis ikke leje er modtaget mere end 5 dage efter datoen på grund at de er skyldige en ekstra% (normalt 3% -5%) som en sen betaling straf for deres huse til leje. Udlejere skal have det klart skitseret i leasingaftalen, når husleje skyldes, og hvad sker der, hvis den ikke er betalt inden en bestemt dato.

Afslutning lejeaftalen

Udlejeren har ret til at håndhæve særlige vilkår, der er skitseret i lejeaftalen. Hvis aftalen er brudt på nogen måde, udlejer har ret til at opsige lejemålet på grund af manglende overholdelse af leasingaftalen. Før du underskriver bolig leje lejemålet, skal du sørge for at læse betingelserne grundigt og være særlig opmærksom på leasingydelserne krav i lejeaftalen.

Når en udlejer kan indtaste Udlejning

Udlejere har ret til at få adgang til lejebolig eller enhed under følgende omstændigheder:

  • I en nødsituation
  • For at gøre nødvendige eller aftalte reparationer, dekorationer, ændringer eller forbedringer, levering nødvendige tjenester, eller vise enheden til potentielle købere, lejere, eller arbejdstagere
  • Når en lejer har opgivet eller opgivet lokaler, som følge af en retsafgørelse.

Det er en god idé at drøfte dette med udlejer eller ejeren, når underskrive lejekontrakten. Med brugen af ​​mobiltelefoner er det lettere for udlejere at underrette lejere af indrejse i leje, medmindre der er tale om en nødsituation. Diskuter dine kontaktoplysninger og den bedste måde at nå hinanden, når underskrive lejekontrakten. Visse rettigheder varierer hver stat, check med staten din leje er i for specifik information.

Kvitteringer til leje tilknyttede betalinger

Det er en god idé for lejere til at holde styr på deres leasingydelser over tid. En udlejer skal give huset leje lejer, gratis, en kvittering for betaling af husleje, leje depositum, eller andre beløb, der betales til udlejeren. Udlejere vil også holde kopier af kvitteringer med håndtere selskab eller med den bank, hvor den spærrede konto føres.

Betaler For Utilities

Udlejeren har ret til at gøre lejere betaler for deres egne forsyningsselskaber (el og gas), og det bør fremgå af lejekontrakten. Det samlede beløb for husleje på grund per måned bør anføres i lejekontrakten eller lejeaftaler samt eventuelle ekstra ydelser udlejeren leverer lejeren. Hvis udlejeren vælger at gøre lejeren betale for deres forsyningsvirksomheder dette bør også klart skrevet i leasingaftalen.

Betaling af månedlige husleje

Værten skal betales husleje for stalden på den første dag i hver måned, med mindre andet er aftalt og skrevet i lejeaftalen. Hvis lejeren ikke betaler til tiden, kan en udlejer begynde udsættelse proces. Den tillid navn eller betalingsmodtageren og adresse på den månedlige husleje betaling vil blive placeret i lejekontrakten.

Lejeforhøjelser

Udlejeren har ret til at forhøje lejen, men skal følge visse retningslinjer i forbindelse hermed. For et lejemål efter behag eller måned for måned, skal du afslutte lejemålet og underrette lejeren mindst en hel lejeperiode på forhånd, eller under hensyn til husets aftalen. For en lejer i henhold til en lejekontrakt, kan udlejere 'kun øge lejen efter lejemålets udløb, medmindre lejemålet anfører andet. Læs omhyggeligt leasingaftalen, og det er en god idé at diskutere huslejestigninger før underskrivelsen af ​​lejekontrakten.

Afslutning Udlejning af ejendom

I nogle tilfælde lejer og udlejer er simpelthen på kant. Uanset om det er ødelæggelse af ejendom eller sen husleje, huset leje udlejer har ret til at beslutte at stoppe leje ejendommen og bede lejeren at forlade efter at lejeforholdet eller lejeaftale er udløbet. Udlejeren skal følge den passende opsigelsesperiode noteret i lejekontrakten for lejeren til ledige udlejningen. Det er en god idé at diskutere leje aftale muligheder omkring 2 eller 3 måneder før lejemålet udløber, således at begge parter vil have en idé om, hvad de skal forvente, når lejemålet udløber.

Hold det Beboelige

Da lejeboliger står årlig omsætning, er det udlejers førstnævntes ansvar for at opretholde den udlejningsejendom og dets tilstand. En udlejer skal altid være tilgængelige for deres lejer og skal vedligeholde følgende:

  • Hold udlejningsejendom op til alle lokale sikkerhed og sundhed koder
  • Vedligehold tag, vægge og strukturelle komponenter i leje
  • Hold fælles områder med rimelighed ren og sikker at lejere og besøgende
  • Giv en fornuftig program og metoder til bekæmpelse af skadedyr
  • Giv nødvendige faciliteter til at levere varme, elektricitet og varmt og koldt vand
  • Give rimelig og passende låse til leje
  • Vedligehold apparater møbleret med lejemålet