Lawn Sprinkler

Lawn Sprinkler


Når tiden kommer til at vande din græsplæne, er det vigtigt at have den rette græsplæne sprinkler. Der er seks overordnede typer: stationære, roterende, oscillerende, pulserende, rejse, og i jorden. Størrelsen og layout af din værftet, jordtypen, og din prisklasse vil hjælpe med at bestemme hvilken græsplæne sprinkler du bør købe.

Stationære Lawn Sprinkler

Stationære græsplæne sprinklere fungerer godt for små områder. De kommer i mange forskellige designs. De fleste stationære typer sprøjte vand gennem et mønster af huller i toppen. Arealet af plænen, de dækker, afhænger af størrelse, form og mønster af hullerne og på din vandtryk. Stationære sprinklere arbejder med lavt vandtryk, men de vil ikke smide vand meget langt. De er som regel billige.

Rotary

Rotary eller revolverende, sprinklere sprøjte vand fra spidsen af ​​to eller tre roterende arme. De kaster vand ned hurtigt, så ville være et dårligt valg for sandede eller skråninger. Fordi roterende typer har en lav kaste radius, de fungerer bedst på mindre plæner og er fantastisk til børn at køre igennem på varme sommerdage.

Oscillerende

Oscillerende sprinklere er blandt de mest almindelige. De sprøjte en vifteformet gardin af vand. En metal arm svinger frem og tilbage for at dække et rektangulært område. Det udbredelsesområde kan justeres på de fleste modeller. Oscillerende typerne er velegnede til vanding store områder, og den blide spray er perfekt til nyligt seedet områder og lerjord, der absorberer vand langsomt. Priserne varierer meget. Kig efter en, der er justerbar og har holdbare, korrosionsfri konstruktion. Billigere modeller kan distribuere vand mindre ensartet.

Pulserende

Pulserende, eller impuls, sprinklere er blandt de mest effektive til store græsplæner. De har en enkelt vandstråle, der sidder tæt på jorden. De er holdbare og distribuere vand jævnt over store områder i cirkulære eller halvrunde mønstre. Sprayen er stærk og tæt på jorden, hvilket gør det vindafvisende. Top-of-the-line modeller er alsidige, så du kan styre højden af ​​åen, skal du vælge spray mønster og dækningsområde, og juster spray fra fuld stråle til en fin tåge for nyligt seedede græsplæner.

Traveling versioner

Traveling, eller selvkørende, sprinklere har hjul og følge en haveslange eller ledning lagt ud af brugeren. To roterende arme sprøjte vand i et cirkulært mønster som sprinkleren følger sin vejledning. Armene kan justeres for at variere diameteren af ​​spray cirkel. Traveling typer kan anvendes til at vande store, uregelmæssige græsplæner over flere timer. De er generelt dyre og godt lavet. Hvis du vælger en omrejsende version sørg for at det har en automatisk stopventil.

I jorden systemer

I jorden sprinklere eller græsplæne vandingssystemer er bedst egnet til store plæner eller i områder, hvor græsset ikke vokser godt uden supplerende vand. De er dyre at købe og installere. Men når en græsplæne vandingsanlæg er installeret, vil du aldrig nødt til at trække en slange rundt eller bekymre sig om vanding, mens du er væk. Sørg de er installeret i et mønster, der sikrer fuldstændig og ensartet dækning.

Flere Lawn Sprinklere og tilbehør

  • Dem, der søger for at tilbringe mere kvalitetstid sammen med deres græsplæner kan nyde at bruge en håndholdt sprinkler. Håndholdte hoveder eller tryllestave knytte til din slange. Vanding i hånden kan du målrette små, nyplantede områder med blid brus spray.
  • Gødskning sprinklere er nu tilgængelige. Fyld en vedhæftet flaske med vandopløselig gødning og automatisk gøde plænen mens vanding.
  • Elektroniske og mekaniske timere er tilgængelige til at forenkle vanding proces. Timere knytte til din vandhane, slange eller sprinkler og kan indstilles til automatisk at tænde for vandet til og fra.

.