Lav en Rose ud af Gum Icing eller Modeling Paste

Lav en Rose ud af Gum Icing eller Modeling Paste


Ved du, hvordan man laver en rose ud af tyggegummi glasur eller modellering pasta? Det er nemmere end du måske tror.

Gum Paste med et andet navn ...

Gum pasta går under mange navne, herunder tyggegummi glasur, gummi modellering pasta og endda slik ler bare at nævne nogle få. Generelt, det er alle det samme produkt - en sukker dej, der bruges i kage udsmykning på samme måde som fondant. Den største fordel ved at anvende gummi pasta er, at det kan rulles meget tyndere og tørrer langt hårdere end Fondant. Dette gør den velegnet til at gøre meget detaljerede dekorationer såsom blomster og blonder gardiner.

Lær hvordan man laver en Rose ud af Gum Icing eller Modeling Paste

Læs følgende anvisninger til fremstilling steg knopper og blomstrende roser fra gum paste, se video demonstrationer, og derefter prøve det selv.

Rose Buds

Forsyninger:

 • Gum pasta
 • Floral stængler
 • Rolling bord
 • Skum kronblad pad
 • Square of håndværk skum med et lille center hul
 • Fem kronblad rose cutter
 • Wooden rulle
 • Ball værktøj

Kørselsvejledning:

 1. Farve dit tyggegummi pasta ved æltning i nok farve pasta til at skabe skygge du ønsker for din rose. Opbevar det i en forseglet pose eller badekar plast, indtil du er klar til at bruge den.
 2. Opret en lille kegle ud af tyggegummi pasta til hver opløbet du planlægger at gøre. Størrelsen af ​​keglen fastlægger grundlæggende størrelse af blomsten, men du vil tilføje på tynde lag af kronblade, der vil stige en smule den færdige størrelse.
 3. Indsæt en blomstret stilk i bunden af ​​hver kegle, og lad dem tørre i ca. tre dage, indtil de er svære.
 4. På en smurt skærebræt let støves med majsstivelse, udrulle en del af dejen til 1-16th af en tomme. Dette vil blive brugt til at oprette din rosenblade.
 5. For at lave kronblade, så brug en kronblad fem steg cutter til at skære alle kronbladene på en gang. Alternativt kan du bruge en lille cirkel cutter til at skære fem individuelle kronblade, men du bliver nødt til at vedhæfte hver kronblad for sig efter de samme grundlæggende metode beskrevet nedenfor for det indre fem kronblad stykke.
 6. Læg din kronblad udskæring på et stykke skum og forsigtigt køre den store ende af en kugle værktøj rundt i kanten af ​​hvert kronblad at tynde dem og tilføje en smule ruffling. Vend kronbladene igen og gøre det samme til den anden side.
 7. Dernæst kører den store bold tippe op i midten af ​​hvert kronblad at give det en let skålformet form.
 8. Dyp en lille pensel i æggehvide og pels midten af ​​kronblad udskæring. Poke tråden af ​​keglen gennem centrum, og derefter gennem hullet i dit håndværk kegle. Det vil understøtte dine kronblade, mens du begynder at knytte dem én ad gangen til keglen.
 9. Anvend æggehvide til de nederste to tredjedele af den første kronblad, og forsigtigt bringe det op og omkring keglen så kanterne af kronblad overlapper lidt på den anden side. Brug din finger til forsigtigt trykke på disse stykker sammen.
 10. Dernæst gælder æggehvide på kronblad direkte på tværs fra første kronblad, og fastgør den på samme måde, let at dreje de øvre kanter lidt ud.
 11. Nu pels kronblad direkte til venstre for den første kronblad, og fastgør den på samme måde som den anden kronblad.
 12. Gentag disse trin for den fjerde og femte kronblade bringe dem op til at dække kanterne af de tidligere kronblade. Forsigtigt forme yderkanterne indtil de ser behagelig for dig.
 13. Skub håndværk skum ud i slutningen af ​​tråden, og holde den floral stilk i et stykke Styrofoam at holde blomsten mens det tørrer.

Blooming Roses

Teknikken til at skabe en blomstrende rose svarer til at skabe en rose knop. Den væsentligste forskel er, at du ønsker at skære ni separate kronblade ved hjælp af en lille cirkulær kutter. Du skal også bruge mange af de samme værktøjer / leverancer som anført for Rose Bud, men du bliver nødt til at holde flere kronblade dækket med plastfolie, så de ikke begynder tørring før du er klar til dem.

Kørselsvejledning:

 1. Flere dage i forvejen, udarbejde en kegle og spindel for hver rose, du ønsker at gøre.
 2. På en forberedt rullende overflade, udrulning kronblad dejen til 1-16th af en tomme og skære ni individuelle kronblade.
 3. Arbejde med en kronblad ad gangen, skal du køre bolden værktøjet omkring den yderste kant af den kronblad at tilføje form, og derefter køre bolden rundt på midten til lidt cup kronblad.
 4. Påfør æggehvide til den nederste halvdel af det første kronblad, og pak det stramt omkring kegle ligesom du ville gøre for en rose opløbet.
 5. Sæt de næste to kronblade lige ud for hinanden og på samme niveau med den første kronblad. Vend bladet kant udad lidt og klemme dem lidt at ligne formen af ​​ægte rosenblade. Det fuldender det første lag af kronblade.
 6. Begynd fastgørelse de næste tre kronblade lidt lavere på kegle base, placere det første kronblad tværs hvor to kronblade mødes og arbejder din vej rundt. Vend ud kanterne lidt, som du gjorde med den første række.
 7. Den tredje række af kronblade er fastgjort på den samme måde, begyndende svag under forrige række.

Se en video demonstration på MetaCafe.com.At lære at lave en rose ud af tyggegummi glasur eller modellering pasta er faktisk ret nemt, når du kender de trin. Med lidt øvelse, kan du gøre roser at rivaliserende dem fra en professionel kage dekoratør.