Las Vegas: Las Vegas Rutschebaner Tips

Canyon Blaster

The Canyon Blaster er en af ​​to rutsjebaner placeret inde i Adventuredome i cirkus cirkus, og det er ganske fantastisk tur. Faktisk er det verdens største indendørs double-loop, double-proptrækker rutsjebane. Det betyder at du kan nyde det i aircondition komfort som helst tidspunkt af året. Denne coaster når hastigheder på op til 55 miles i timen og dobbelt-sløjfer synes at fortsætte i det uendelige. Børn skal være mindst 48-inches høj at ride denne coaster. All Day Ride Passes (bedste værdi) * Regelmæssig Pass $ 22,95 * Junior Pass $ 14,95 * En Ride $ 6,00 hver. Åbent 7 dage om ugen, timer varierer * Ring 702-794-3939 for up-to-date timer.

Adventuredome

Den Adventuredome er meget mere end en spændende tur. Det er en hel forlystelsespark under en gigantisk kuppel! Indeni finder du underholdning for alle i familien, fra rides herunder en rutschebane, en vand tur, karrusel, bevægelsessimulatorer, midtvejs stil Carnival Games, en 18-hullers minigolfbane, virtual reality-maskiner, radiobiler, og godt, endnu mere. Beliggende ved siden af ​​Circus Circus, kan du ikke gå glip af den gigantiske lyserøde kuppel, der skjuler det al slags vejr, 5 hektar store forlystelsespark. All Day Ride Passes (bedste værdi) * Regelmæssig Pass $ 22,95 * Junior Pass $ 14,95 * En Ride $ 6,00 hver. Åbent 7 dage om ugen, timer varierer * Ring 702-794-3939 for up-to-date timer.

Manhattan Express

Rutschebane i New York, kan New York bare overbevise dig aldrig til at ride i en New York taxaen igen. Denne coaster, malet til at ligne de berømte førerhuse, er reel spændingen for enhver coaster narkoman, fordi det har nogle awesome innovationer. Den coaster når en højde på 203 meter og falder 144 meter på et tidspunkt. Det når hastigheder på op til 67 miles i timen. Der er også verdens første "Heartline" twist og dykke manøvre, som giver ryttere hjerte-standsning kraft negativ g er ligesom jagerpiloter oplevelse. Den coaster simulerer en tønde-roll i en jetjager, rullende 180 grader, hængende 86-meter i luften, så dykning tilbage under sig selv. Puha! Entré: $ 40 for en hele dagen sjov pass, der inkluderer mad, drikke, en t-shirt, og meget mere. Ring 702-740-6969 i timevis.

Speed ​​- The Ride på Sahara

Hver rutschebane i Las Vegas er anderledes, og denne ene på Sahara er ingen undtagelse! Denne tur har du kommer og går, faktisk. Turen begynder i NASCAR cafe og skyder dig lige ud af hotellet gennem en mørk tunnel og ind i en stor sløjfe, højre gennem Sahara marquee og lige op i en 224-fods høje tårn, hvor du hænger, tænker turen er slut. At kun varer en brøkdel af et sekund, og så er du ud for at gøre det hele igen, men baglæns! Temmelig skræmmende, og temmelig cool. Entré: En tur $ 10 * All-dages pass $ 19,95 * Åben søndag til torsdag 11:00 til midnat * fredag ​​& lørdag 11:00 indtil 01:00.

High Roller

Dette må være en af ​​de højeste rutsjebaner i verden. 909-meter fra jorden, for at være præcis. High Roller ved Stratosphere er bedstefaderen til rutsjebaner i Las Vegas, fordi det var den første. Turen bogstaveligt kører rundt uden nær toppen af ​​Stratosphere Tower, der giver rytterne visningen af ​​deres liv, hvis de kan holde øjnene åbne! De kørende banker på en 32-graders vinkel på kun når hastigheder på 35 mph, men det er rigeligt hurtigt, når du er næsten 1.000 meter over jorden! Optagelse Single Billetter Voksen 9,95 $ * Locals, seniorer, hotellets gæster og børn 4-12 $ 6,00 * Børn 3 år og under frie * All-dages pass $ 29,95 * Åben søndag til torsdag fra 10:00 til 01:00 * fredag, lørdag, Holidays 10 : 00:00 til 02:00.

Desperado på Buffalo Bills i Primm

Sure, Primm er 35 miles syd for Las Vegas på Interstate 15. Det er et drev. Imidlertid har rutschebane på Buffalo Bills Casino blevet kaldt den bedste i det sydlige Nevada, så det bare kan være værd at drevet. Riders få en absolut betagende udsigt over Primm Valley fra coaster største højde på 209 meter. Derefter kaster på enorme hastighed ind i en række af drejninger, vendinger og uventede overraskelser. Eksperter og afhængige ryttere rang Desperado blandt de ti bedste rutsjebaner i Nordamerika. Det er også en af ​​de højeste og hurtigste i USA Åh, og Desperado varer meget længere end mange af områdets coastere. Det er bogstaveligt talt 2,43 minutter af ren sjov med nogle hjertebankende frygt blandet i. Optagelse $ 7,00. Åbne forskellige timer, ring 1-800-FUN-STOP til specifikke timer.