Las Vegas bryllupper: Rådgivning om Celebrity udgive Bryllupper Tips

Dean Martin Impersonator

Russ Loniello er Las Vegas 'mest populære Dean Martin klage. Russ Sings forskellige Dino største hits, bringe tilbage minderne, musikken og den stil, der gjorde Dean Martin en international superstjerne. Vælg ham for din Las Vegas bryllup underholdning og Russ vil give dig den Dean Martin, at du altid har kendt. Ikke regne hele Rat Pack enten. Hvis du leje Dean Martin med en Sammy Davis Jr. og en Frank Sinatra, kan du gøre din Las Vegas bryllup en klassisk hit.

Have A Celebrity Impersonator deltage i dit bryllup

Hvad kunne være bedre end at blive gift med en berømthed, død eller levende, ser over din Las Vegas bryllup ceremoni? Snarere end at have et tema bryllup, bare tilføje et strejf af den berømthed efterligning bryllup til din særlige dag ved at leje en til at deltage! En særlig Memory Wedding Chapel tilbyder dig og din ægtefælle-til-være denne gang i livet mulighed. Vælge at blive gift, mens Elvis, Elvira, Marilyn Monroe, eller Tom Jones ure. Selv de seneste stjerner får i den sag som Austin Powers. Hvis du vil have en stjerne til at være mere direkte involveret med dig særlige dag kan du vælge at få dem synge, handle, eller i nogle tilfælde endda formel rolle i vielsen.

En Gambling Tema

Flere råd om berømthed udgive bryllupper omfatter forslaget om en tema bryllup. Det er blevet sagt, at livet er en gamble og mange mener ægteskabet er en gamble så godt! Derfor den MoteLago Village Resort tilbyder dig chancen for at blive behandlet en retfærdig hånd fra kendis impersonators på din Las Vegas bryllup. Forestil dig en bryllup faktisk inde området casino. Den MonteLago vil tillade dig at leje din favorit bordspil område og give dig og dit bryllup gæster chancen i Gable med kendis impersonators.

En Elvis bryllup

Har du brug for rådgivning om berømthed udgive bryllupper? Tjek den Elvis Wedding Chapel - det er et full service bryllup kapel facilitet og tilbyder en lille smule af det hele. De fleste pakker omfatter evnen til at udsende dit bryllup over internettet Live. Alle temaer omfatter kapellet gebyr (undtagen kærlighed i Limo, som ikke kræver nogen kapel). Mange omfatter en video af ceremoni og basale blomst og foto pakker. Courtesy limo service til og fra kapellet er også inkluderet - men føreren skal tippes! Yderligere tegn for hvert tema bryllup er tilgængelige på 150,00 dollar hver. Impersonators for eksempel Marilyn Monroe, Cher eller Donna Summers, etc. (indtil tilgængelighed) er $ 250,00.

Eddie Powers

Eddie Powers hævder at være # 1 Elvis klage i Las Vegas. Hans portefølje omfatter handler i alle de store striben hoteller samt House of Blues Club og Circus Circus. Hans liste fortsætter med sine optrædener i The Tonight Show, Golden Girls, MTV og mange flere verdensberømte navne. Hvis du beslutter dig for at leje Eddie (Elvis) til Las Vegas bryllup har du mulighed for at få ham ankomme i den berømte 1956 Pink Cadillac. Eddie Powers vil endda gøre en udseende for at synge din favorit Elvis kærlighedssang.