Las Vegas: Bil Lover Las Vegas Guide Tips

Diktators Rides

Hvis du tjekker præsidentens biler på Imperial Palace, er du nødt til at tjekke deres politiske opposition, også. Samlingen viser, at selv de mest djævelske diktatorer kan have en svaghed for fine maskiner. Samlingen omfatter japanske kejser Hirohito s 193 Packard (han er den, der sanktionerede bombningen af ​​Pearl Harbor på 7 Dec 1941). Du kan også tage et kig på argentinske Juan Peron s 1939 straight-8 Packard, og zar Nikolaj II s 1914 Rolls-Royce (hans mordet begyndte verdenskrig). Hvis det ikke er nok ondt, samlingen også Adolph Hitlers mine-bevis, skudsikre, pansrede 1936 Mercedes-Benz 770K. Det kan være den creepiest bil i enhver bil samling.

Salg Collectible Autos

En af de fedeste ting ved det kejserlige palads auto samling er, at det altid er under forandring. Hver gang du besøger du vil se en anden udstilling af vintage og samleobjekter biler. Hvorfor er det? Fordi det kejserlige palads hold med www.autocollections.com at købe og sælge vintage biler gennem indsamling. Det er rigtigt, hver gang du besøger, en hel del af de biler, du ser, er faktisk til salg! Hvis du ejer en vintage bil, kan du også optage det med Auto Samlinger og har dine biler vises til salg på indsamling gulvet. Så hvis du er i markedet for en hot rod eller to, er du nødt til at tjekke det kejserlige palads auto samling, du ved aldrig, lige hvad du vil finde!

Præsidentens Row

En central del af det kejserlige palads kollektionen er de forskellige biler, der tilhørte amerikanske præsidenter. Det er interessant at se, hvordan de præsidentielle limousiner har forvandlet gennem årene. George W. Bushs Cadillac SUV ligner en futuristisk tur ved siden af ​​disse fortidsminder. Du kan tjekke præsident Eisenhowers 20-fods lange 1952 Chrysler Imperial eller præsident Trumans 1950 Lincoln Cosmopolitan, komplet med en guldbelagt interiør (bestemt ikke politisk korrekt i dag). Mindre prangende er præsident Roosevelts 1936 V-16 Cadillac limousine, og præsident Kennedys 1962 Lincoln Continental (ikke bilen han kørte i Dallas, da han blev myrdet, forresten). Mens nogle af de roterer indsamling, holde det frisk og ny, holde disse biler sat, så du kan se dem, når du planlægger at besøge samlingen.

Samlingen

Bil fanatikere har kendt om bilen indsamling på det kejserlige palads på Strip for år (over 20), men selv meget af lokalbefolkningen har aldrig taget i samlingen. Udstillingen omfatter over 200 veteranbiler, som vil fremtrylle nostalgiske minder i næsten alle besøgende. Du kan se biler af stjernerne, og en bred vifte af klassiske biler fra alle æra, Chrome til Corvette. En af de bedste ting ved denne samling er manglen på skarer. I modsætning til andre Strip spillesteder, bilen kollektionen er bare ikke så travlt som mange andre steder, så hvis du ikke nyde store skarer, dette er underholdning for dig. Børnene vil elske det også! Bedst af alt, er gratis adgang, bare stoppe ved Redemption Counter stueetagen af ​​Imperial Palace Casino og bede om gratis adgang gennemløb. Samlingen er åben dagligt fra 9:30 til 09:30, og det er placeret på femte sal i self-parking garage på det kejserlige palads. Af den måde, du må hellere lægge planer for at se samlingen snart har Imperial Palace blevet solgt og kan blive revet ned så tidligt som 2006.

Duesenberg Room

Vidste du, at slang udtrykket "Det er en doozy" opstod med navnet på denne prestigefyldte og klassisk auto? Tja, det er sandt. Den Duesenberg var en af ​​de mest overdådige og klassiske biler i sin »tid, da den blev produceret i 1920'erne og 30'erne. Det bare så sker det kejserlige palads ejer verdens største samling af model J version af disse biler, og du kan besøge når som helst, du besøger Las Vegas. The Palace ejer og udstiller 43 Deuseys, værd over $ 50 millioner dollars. De Duesenbergs er placeret i deres egen specielle udstilling rum, som omfatter en bar og lounge, så du kan tage din tid kigger over disse vintage skønheder. Deuseys solgt for $ 20.000 i deres storhedstid, og i dagens marked, der svarer til omkring 1 million dollars stykket, så nu ved du hvorfor velhavende stjerner og royalty simpelthen elskede disse eftertragtede biler!