Lang til kort hår makeovers

Lang til kort hår makeovers
Er dette den frisure for dig?

Lang til kort hår makeovers kan gøre en verden til forskel. Forestil snipping off disse lange låse til fordel for en nisse "gør eller en trendy bob - ændringen er slående! Det tager en vis tillid og tapperhed til at ændre en frisure så drastisk, men det færdige udseende kan være fabelagtig.

At klippe eller ikke at skære

Spørg enhver, der roser sig selv på hendes lange manke af hår. Hun kunne ikke drømme om at skære det! Alligevel nogle gange lyst til at gennemgå en lille makeover dukker op, når vi mindst venter det. Måske er det den døde af sommeren og alt det hår klistrer til din hals pludselig at få en lidt for ubehageligt. Måske du bare ikke har tid nok til at afsætte til styling det dagligt, eller måske - bare måske - du er klar til en stor forandring. Hvis det er tilfældet, kan en hår makeover være lige hvad du har brug for.

Der er andre grunde til at overveje en hår makeover, også. En genvej kan fremhæve knoglestruktur med tilføjelse af nogle få velplacerede lag, kan se mindre alvorlige end langt hår, der er alle én længde, og vil tilføje volumen og krop. Mange kvinder, der har skiftet fra langt til kort hår har rapporteret en følelse af nyfundne frihed. Ikke længere beskæftiger sig med tunge, filtrede hår, der ofte ender i knob eller med spaltede spidser kan være en lettelse!

Ideer til lang til kort hår makeovers

Hvis du har besluttet at gøre overgangen fra lang til kort hår, vil du ønsker at være bevæbnet med et par ideer til dine egne, når du besøger din frisør. At være forberedt med fotografier hjælper; du vil føle involveret i hele processen i stedet for at forlade dit hår nøje prisgivet din stylist. (Selvfølgelig, et snit som denne bør ideelt udføres af en professionel, forsøger en gør-det-selv arbejde i hjemmet kan ikke anbefales.)

Stylist vil tage hensyn til dit ansigts struktur, samt andre funktioner som din næse, kæbe linje og kindben. Baseret på, hvilke funktioner du ønsker at forbedre, og som du vil ringe til mindre opmærksomhed på, vil stylist klippe dit hår til dine præferencer. Dette er virkelig fortæller om, hvor effektiv lang tid at kort hår makeovers kan være. De ændrer mere end bare din frisure; i det væsentlige, de øge hele dit udseende og kan endda gøre dit ansigt til at se mere åbent og levende ved at sætte fokus på dine bedste aktiver.

Hvad er dit ansigt type?

  • Diamond ansigter ser godt ud med kort hår. Sport en lagdelt stil, der sidder over nakken, eller prøv vinklede pandehår at blødgøre brede kindben.
  • Trekantede ansigter kan drage fordel af en tilspidset stil, der henleder opmærksomheden væk fra den dominerende kæben linje. Off-center dele er også anbefales.
  • Heart ansigter ser dejligt med voluminøse, lagdelte bobs der krøller ud på hagen niveau. Side dele og tjavsede pandehår også passer dette ansigt type.
  • Ovale ansigter kan trække ud næsten enhver stil med lethed. Lag hjælper henlede opmærksomheden på dine bedste træk.
  • Runde ansigter bør undgå ekstrem kort, beskæres nedskæringer. Sats på nogle højde på kronen (det er slankende) og bløde, ansigt-framing lag på en nedskæring hage-længde.
  • Firkantede ansigter er blødgjort med graduerede lag, urolig ender, bløde krøller og en voluminøs krone.
  • Rektangulære ansigter ser fyldigere med en bob og pandehår hage-længde. Hold det fulde rundt i siderne og undgå at gå under skulder-længde (det elongates ansigtet endnu mere).

Ting at overveje

Før du tager springet, så husk at en klipning er en forpligtelse (omend en midlertidig). Spørg dig selv disse spørgsmål, før slår sig ned i den salon stol:

  • Er du simpelthen fastgjort til langt hår? Hvis du har haft lange låse, så længe du kan huske og har kun flygtigt forestillet dig selv med en kort frisure, kan du ikke være klar til sådan en stor forandring. Nogle mennesker bare føler bedst med langt hår.
  • Elsker du de forskellige muligheder langt hår tilbyder dig? Hvis du er en fan af en elegant updo eller en høj, lang hestehale, for eksempel, er du nødt til at acceptere, at din nye korte stil ikke vil rumme disse udseende.
  • Vil det passe dig? Kort hår kan nemt arbejde på en række forskellige ansigt typer, men nogle mennesker bare se bedre med langt hår. Nogle råd fra en erfaren stylist vil hjælpe dig med at afgøre dette. Du kan også prøve at bruge et virtuelt software-værktøj til at afprøve forskellige korte udseende på dit ansigt. En hjemmeside som Hairfinder kan hjælpe.


Lang til kort hår makeovers kan virkelig amp op dit look! Kort hår er særligt slående på visse ansigt typer, og det kan styles i en række forskellige måder. Hvis du er en fan af at eksperimentere, vil du have en blast at skabe nye udseende, der passer til din nye frisure!