Lån valgmuligheder til fast ejendom investering

Lån valgmuligheder til fast ejendom investering

Lån til fast ejendom investering behøver ikke at være kompliceret. Det vigtigste at forstå, er, at mens du stadig at tage et lån til at købe fast ejendom, lån til fast ejendom investerer er ikke det samme som hjemme realkreditlån til private boliger. De helt sikkert deler nogle vigtige egenskaber, men det er forskellene mellem de to, der er vigtigst for enhver potentiel investor at forstå.

Grundlæggende fakta om lån til fast ejendom investering

Lær om de vigtigste oplysninger om, hvordan fast ejendom investering lån kan variere fra lån til en personlig realkreditlån.

Dit lån Berettigelse

Under processen med en standard boliglån, er det beløb, du er tilbudt, og den rente og vilkår får du bestemt af nogle eksisterende faktorer. Disse omfatter for eksempel din indkomst, størrelsen af ​​din udbetaling, og værdien af ​​hjemmet. Det er par for kurset for enhver, der nogensinde har behandlet med et realkreditlån.

Lån til fast ejendom investering, mens de vil tage alle disse faktorer i betragtning, er langt mere interesseret ikke i den aktuelle værdi af ejendommen, men i værdien og indkomst, kan generere i fremtiden. Efter alt, er der en grund til dette hotel, kaldes en investering. Hvis du køber et hjem for at ordne og sælge for profit, eller hvis du køber en lejemålet, er långiverne kommer til at betale en masse opmærksomhed på, hvad de mener kunne være den potentielle indkomst og fortjeneste på sådan en ejendom under sin endelige salg, eller når den er fuld af lejere. Disse långivere fokuserer på det faktum, at den sande værdi af investeringerne ligger i fremtiden, ikke nutiden.

Forstå Lån og långiveren

Må ikke gå ind i en ejendom investering lån uforberedt eller uuddannede. Du bør ikke gå ind i nogen lån på denne måde, naturligvis, men faren med ejendom investeringslån er, at så mange mennesker antager, at fordi de forstår standard realkreditlån, de kender tovværk. Sandheden er, at fast ejendom investering er et stort område, og, mens du kan være i stand nok til at underskrive papirerne, er der en masse foregår bag kulisserne, du måske ikke kender til. Dette er en alvorlig sag, og du bør behandle det på den måde. Ligesom et eksempel, ved du, at de, der bor i en bolig investeringsejendomme til et fast beløb af tid, før sælge det kan modtage betydelige rabatter på deres lån? Du kan forestille dig, hvor mange mennesker er fristet til at lyve om dette til långiveren og siger, at de vil leve der, når de rent faktisk ikke. Det er svindel, og der er alvorlige bøder forbundet som følge heraf.

Lån Metoder

Afhængigt af typen af ​​investering i fast ejendom, du laver, bør du overveje din tid, inden du vælger et lån eller en metode til finansiering af køb. Hvis du investerer i en lejlighed bygning eller noget andet, som du vil bruge til langsigtede formål, det er én ting. På den anden side, hvad med en "hus flip" hvor du påtænker at købe, ordne og videresælge en ejendom i løbet af få uger? Vide, hvilke lån er passende for din situation.

Hard Money eller kontant lån

Hvis du er sikker i den fortjeneste, du vil gøre, og din evne til at betale lånet tilbage, kan det bare være en situation, hvor du ønsker at undgå bureaukrati og besvær og handle hurtigt med noget som en hård penge lån eller et kontant lån. Du bør naturligvis ikke gøre det, hvis der er nogen spørgsmål, vil du ikke være i stand til at betale det tilbage; som nævnt, skal du være alvorligt overbevist i resultatopgørelsen værdien af ​​ejendommen, men de høje renter og krævende form af disse lån kan aldrig ramme dig, hvis din investeringsafkast sker hurtigt nok. En hård penge eller kontant lån har fordelene ved total hastighed og bekvemmelighed og mange professionelle svømmefødder stole på dem hele tiden for at holde transaktioner går i et godt tempo. Det er noget at overveje.