Læs hele Books Online

Læs hele Books Online

Det plejede at være, at du havde at gøre den fysiske tur ud til en fysisk boghandel for at købe en bog, men nogle mennesker nu finde det at være mere bekvemt at bare gøre deres læsning online. Der er flere online ressourcer, der leverer billig eller endda gratis bøger for dig at læse online, let tilgængelige fra webbrowseren på dit hjem eller arbejde computer.

Seks steder med gratis Full Books

Uanset om du er på udkig efter klassisk litteratur, encyklopædiske opslagsværker, eller endda moderne fiktion, er det meget sandsynligt, at du vil være i stand til at finde gratis markeringer online, som du kan nyde fra komfort i dit hjem computer, bærbar eller tablet-pc.

1. Offentlig boghylde

Fokus udelukkende på romantik romaner, er Offentlig boghylde udråbt som "# 1 sted at læse romance." Alle romantik romaner tilbydes gennem Offentlig boghylde kan frit læse online. Der er over 575 kvalitet romantik romaner fra en række forskellige forfattere. Selections er tilgængelige fra flere sub-genrer, herunder moderne, historiske og vampyr romantik romaner. Sitet er ad-understøttet, som er, hvordan det er i stand til at give fuld nutidige bøger uden omkostninger. For at læse bøger på sitet, skal du navigere side for side via online interface. Der er også en "købe denne bog" linket for mange af de romaner, hvis du ønsker at downloade dem til offline læsning.

Nogle titler omfatter:

 • En Piney Woods Christmas af Elish Frazier - En forældreløs ved navn Angel lider gennem en forfærdelig ice storm, men hun får besøg af ånden i sin mand. Vil hun have en glædelig jul efter alle?
 • Maid of Maiden Lane af Amelia E. Barr - Set i slutningen af ​​det 18. århundrede New York, denne historie følger Cornelia, da hun forelsker sig i løjtnant George Hyde mod sin fars ønsker.
 • Vendetta eller historien om en glemt af Marie Corelli - For nylig enke Nina forelsker sig i sin afdøde mands ven Guido Ferrari.

2. Google Bøger

Navigation i Google Books online boghandel svarer til oplevelsen af ​​på udkig efter Android-apps fra Google Play Store. Du kan bladre gennem de populære titler, samt filter efter kategori eller søg efter nøgleord. Mens mange af de bøger er tilgængelige for køb, flere er helt gratis at læse online. Selv med de bøger, der er for køb, der er oftentimes en "preview" funktion, der lader dig læse et uddrag online gratis. Google gør sine penge fra de indkøbte bøger.

Eksempler på de bøger, som Google Books tilbyder for salg omfatter:

 • Du ved du er Fifty Når af Richard Smith - Et humoristisk bud på, hvad det vil sige at slå et halvt århundrede gammel
 • Afroamerikanske Grief af Paul C. Rosenblatt og Beverly R. Wallace - Forstå sørgende processen især de kulturelle, historiske og samfundsmæssige karakteristika African American samfund
 • En Guy Guide til store spise af Don Mauer - En "muskuløs samling af store-flavored, fedtreducerede opskrifter for mænd, der elsker at spise"

3. FullBooks.com

De gratis bøger fra FullBooks.com er arrangeret alfabetisk efter titel, så det kan være meget svært at søge efter bøger, medmindre du kender den specifikke titel, hvad du leder efter. Der er ingen bog beskrivelser og ingen kategorier enten. Bogen indhold vises som almindelig tekst på en enkelt side med blot et enkelt annonce øverst på siden for at hjælpe med at finansiere hjemmesiden. Det er på grund af denne annonce, at bøger er tilgængelige for at læse gratis.

Nogle tilgængelige online bøger kan nævnes:

 • The Beautiful Lady af Booth Tarkington - En kort roman med de komplicerede romantiske anliggender en italiensk mand, der bor i Paris, der opfylder licenshaverens "smukke dame"
 • Edgar Allan Poes Complete poetiske Værker af Edgar Allan Poe - En samling af Poe mange digte, ligesom The Raven, Eldorado, og The Haunted Palace
 • Legends of Vancouver E. Pauline Johnson - datter til en engelsk kvinde og en Mohawk chef, Johnson krøniker nogle historier fra Canadas kystby.
 • En Sappho af Green Springs af Bret Harte - Jack Hamlin er en gambler, der laver et væddemål med en editor, at han kan finde identiteten af ​​et digt forfatter.

4. Bartleby.com

Med tusindvis af læsning muligheder, Bartleby.com kalder sig "det mest fremtrædende internet udgiver af litteratur, henvisning og vers." Vælg mellem komplette samlinger som The Oxford Shakespeare, som indeholder alle de Bard skuespil og sonetter, og enkelte værker som Æsops fabler.

Bartleby.com er enestående i sit fokus på opslagsværker, herunder:

 • Anatomi af det menneskelige legeme - Med over 1.200 stik og omfattende oplysninger om næsten alle aspekter af den menneskelige krop
 • Etikette af Emily Post - en bog om korrekt adfærd, når det kommer til korrespondance, bryllupsplanlægning, fest giver, og alle andre aspekter af samfundet, bushiness, politik, og hjemmet
 • The World Factbook - Tilbyder alle mulige nyttige oplysninger om alle nationer i verden, herunder befolkning, etnicitet, litterære priser, farve kort, og land flag
 • På Art of Writing - En samling af forelæsninger leveret i University of Cambridge af Sir Arthur Quiller-Couch
 • The Sacred Wood af TS Eliot - En samling af essays om poesi og kritik, herunder Eliot perspektiv på Dante, Blake, Ben Johnson, og Swinburne

5. Projekt Gutenberg

Project Gutenberg er et af de mest kendte steder at læse hele bøger online. Størstedelen af ​​webstedets tilbud kommer fra offentlige domæne værker, ældre bøger, som ophavsretten er udløbet. Derfor webstedet er tung på klassikerne. Men Project Gutenberg også elektroniske udgaver af ophavsretligt beskyttede bøger uploadet med tilladelse forfatternes. Project Gutenberg er baseret i USA. De frit tilgængelige værker er afhængige af amerikansk ophavsret og generelt skrevet på engelsk.

Bare et par af de tusindvis af bøger til rådighed, omfatter:

 • The Adventures of Huckleberry Finn af Mark Twain - En klassisk fortælling om en dreng og hans rejser med det farverige mennesker og steder langs Mississippi-floden
 • Metamorphosis af Franz Kafka - En novelle om en handelsrejsende, der en eller anden måde forvandles til en uhyrlig skadedyr
 • Det Iliaden af ​​Homer - En episk digt, skrevet af den græske forfatter under det 8. århundrede f.Kr., som krøniker slagene ved Achilles og kong Agamemnon under den trojanske krig
 • Stolthed og fordom af Jane Austen - en roman om en high society kvinde i det 19. århundrede England og hendes spørgsmål omkring relationer, moral og manerer
 • De Notebooks af Leonardo Da Vinci - En udtømmende samling af Da Vinci bemærkelsesværdige noter, kunst og skitser

6. eBooks.com

eBooks.com er en online sælger af digitale bøger. Mens andre websteder tilbyder online læsning, de ikke tilbyder de nyeste bestsellere og få bøger fra dette århundrede for den sags skyld. eBooks.com sælger de samme bøger, du ville finde på en lokal boghandel, men i e-bog form, og disse kan læses fra enhver webbrowser. Priserne ser ud til at være lidt billigere end at købe en hardcover eller paperback udgave af samme titel. Filer er tilgængelige i flere formater, kompatibel med de fleste e-bog læsere. Prøv gratis uddrag fra sitets mest populære titler at finde en ny favorit, eller gennemse talrige fiktion og non-fiction kategorier.

Selections omfatter:

 • Outliers af Malcolm Gladwell - Denne bog fokuserer på at hjælpe læserne forstå, hvilke faktorer tillader visse personer til at blive ekstraordinære på hvad de gør.
 • Janus repressalier af Jamie Freveletti - Denne bog er en fortsættelse af Robert Ludlum s Bourne franchise i forbindelse med et terrorangreb i Haag.
 • Bossypants af Tina Fey - En selvbiografi af den populære komiker, denne bog dokumenterer hendes historie fra en nørdet ungdom til hendes tørn med Saturday Night Live.
 • Vores Sarah: Made in Alaska af Chuck Heath, Jr. og Chuck Heath, Sr. - Skrevet af Sarah Palins far og bror, denne bog diskuterer hendes liv og hvad det betød at vokse op i Alaska.

En samling ved hånden

Der er en imponerende vifte af læsestof til rådighed online for voksne og børn. Disse seks websteder giver en bred vifte af komplette bøger, alle let tilgængelige fra enhver webbrowser. Der er mange forskellige måder at læse bøger i disse dage, så der er ingen grund til ikke at få for vane at læse på en regelmæssig basis. Skrevne ord er utrolig kraftfuld og de kan forevige historier og viden fra lande langt væk og gamle dage.