Læs Børnebøger Online gratis

Læs Børnebøger Online gratis

Internettet er et paradis for dem, der ønsker at finde gratis børnebøger. Udover at spare penge, disse bøger er let tilgængelige overalt du har en internetforbindelse og computer, tablet eller smartphone. Endnu bedre, vil dine børn har adgang til bøger fra hele verden i stedet for bare hvad der er tilgængeligt på din lokale butik eller bibliotek.

Børnehave

Ideel til alderen to til fire, disse bøger er ideelle til at trække ud, når du har brug for noget til at besætte din lille en.

123 Billedbog

123 Billedbog tilbyder en enkel repræsentation af dyr og tælle til en preschooler læring begynder at tælle. Det går gennem numre et til ti. Desuden er bogen blevet oversat og placeret online på andre sprog, herunder spansk, fransk og japansk. Bøger læses online direkte fra hjemmesiden, og bogføres som JPG-filer.

ABC Bicycle Book

ABC Bicycle Book går gennem hvert bogstav i alfabetet og tilbyder en illustration til et ord, der går med det bogstav. For eksempel, bogstavet "D" side viser ordet "middag" og viser en illustration af en person spise middag.

Husdyr

Husdyr er en illustreret historie, der går gennem de forskellige lyde husdyr gør. Der er endda klikbare højttalere, der vil læse teksten højt for din preschooler. Enkle knapper tillader læseren at navigere til den næste side eller forrige side.

Runde Bird

Runde Bird er perfekt til førskolebørn, fordi det dristigt byder farvede illustrationer og en enkel historie, der forklarer, hvorfor Runde Bird er anderledes. Bogen gennemgår de kampe, han står over og slutter med en stor besked at finde, hvad der er specielt ved ham.

Ages seks til ni

Ideel til første og anden gradere, tilbyder nem at læse tekst og farverige illustrationer disse klassiske bøger.

Den lille Gingerbread Man

Den lille Gingerbread Man er en favorit historie, der er blevet overleveret fra generation til generation i en eller anden form. I dette online gratis bog, den lille gamle dame gør en kagemand, men han løber væk. I denne version, en sommerfugl bliver ven af ​​kagemand og swoops i at redde ham, før han bliver spist af ræven. Han bor lykkeligt i en lille honningkage hus. Selv om der er illustrationer, denne bog har ganske lidt tekst, som vil gøre det lettere at læse for dem på langsomme internetforbindelser. Navigation er enkel, skal du klikke på bagsiden eller Pil frem eller på siden, du vil gå til.

Den Veleveteen Rabbit

Den Velveteen Rabbit - Denne klassiske børnebog følger en udstoppet kanin fra at være en elsket legetøj til en rigtig kanin på grund af kraften i tårerne fra barn, der elsker ham. Selvom bogen er på Project Gutenberg og derfor ikke tilbyder illustrationer, ville dette være en god bog for en otte eller ni-årige barn til at læse og måske tilføje deres egne illustrationer. Der er også en version med et par illustrationer på University of Pennsylvania Digital Library.

Curious George Tager en tur

Curious George Tager en tur - Curious George, den berømte abe, der finder fortræd, hvor han går, er online med denne gratis bog. Adgang til bogen er let. Du skal blot læse siden og klik på pilen for at gå videre. Siden vil vende, som om barnet læser en rigtig bog og dreje siden. Brug med eller uden lyd.

Ulvens side

Ulvens side af Little Red Riding Hood - Denne bog er skrevet af en ti år gammel og fortæller ulvens side af historien fra Little Red Riding Hood fortælling. Har en lille illustration af ulven i toppen af ​​siden og ulven vil læse historien til dig, hvis du kan lide.

Ages Ni til Twelve

Har din elev forelske sig gamle favoritter. De er gode muligheder for at holde din tween optaget på en køretur.

Det er sådan her, Kat

Det er sådan her, Cat - Udgivet i 1963 og en Newberry prisvinder, historien følger en teenage dreng, hvis far fortæller ham en hund er godt for en dreng, så han får en kat. At eje katten bringer nye mennesker og nye eventyr til hans liv. Bogen er sat i New York. Selv om der er nogle illustrationer, dette er et typisk kapitel bog for denne aldersgruppe. Let at læse og rulle ned på siden eller downloade og uploade til din e-bog-læser.

Little Women

Little Women - Den klassiske fortælling af Louisa May Alcott følger søstre som de kæmper med finanser og deres forældres fravær. Det er en historie om at vokse op, men er sød og ren. Bogen giver korte sider. Du skal blot rulle gennem og læse. Dit barn vil ikke være i stand til at afslutte denne bog i et møde, så du vil være sikker på at bemærke, hvor hun forlader off til næste læsning session.

Dumpster Garden

Dumpster Have - Jared har at gøre med en skole bølle, men så opdager en større mening med livet. Bogen er en hurtig 19-side læse, men mangler illustrationer. Læs online eller downloade Kindle, Nook, Sony eller iPad. Denne bog er et "sæt din egen pris" bog. Du kan fastsætte prisen til nul. Du skal blot klikke på guld "Køb" knappen til højre og sætte 0,00 i kassen og kassen. Du vil ikke blive opkrævet noget til den pris. Smashwords vil så give dig et link for at downloade bogen.

Alice i Eventyrland

Alice i Eventyrland - Følg Alice ned i kaninhullet og ind i en fantastisk verden fyldt med Mad Hatters, grinende katte og onde dronninger. Der er en nice dækning illustration i begyndelsen og en let at adgang test for resten af ​​bogen. Den er opdelt i 12 forskellige kapitler. Indholdsfortegnelsen giver links til hvert kapitel, så opmuntre dit barn til at afslutte hele kapitler til lettere at finde sin plads, når hun går tilbage for at læse mere.

Teenagere

Det er bøger, som din teenager sandsynligvis bliver nødt til at læse på et tidspunkt under high school.

Jane Eyre

Jane Eyre -. Charlotte Bronte historie om en ung guvernante, der opdager en mørk hemmelighed på loftet af huset, hun bor i Follow Jane, som hun vokser op, forelsker og overvinder usædvanlige forhold. Broken i 38 kapitler, der er let tilgængelige fra indholdsfortegnelsen.

Når naturen kalder

Når naturen kalder - Jack Londons fortælling om overlevelse er en, der vil genlyd med teenage drenge i alle aldre. Bogen er fortalt fra synspunkt af hunden, Buck. Book er en nem at læse, enkel tekst.

The House of Seven Gables

The House of Seven Gables - The Pyncheon familie bor i en uhyggelig, mørk palæ med syv gavle. De står over for alle typer af problemer. Temaet for historien er, at de valg, som en effekt generation efter generationer. Let at læse, da det kan ses som almindelig tekst via enhver browservindue.

Anne fra Grønnebakken

Anne fra Grønnebakken - Den rødhårede forældreløse, Anne Shirley, vedtages. Anne skal lære at tilpasse sig til land levende, der har nyfundne venner og vokser op. I en let at få adgang til HTML-format, der skal arbejde for næsten enhver computer eller læser.

Anden Gratis Books Online

Lokalisering børnebøger online gratis er en nem opgave. Enkelte kilder vil hjælpe dig i gang:

  • Gratis Børns Læs Langs Books Online - LoveToKnow har sammensat denne ressource for online læst langs bøger. Du kan finde links til Robert Munsch bøger, en canadisk fortæller, samt info om steder, der tilbyder ekstra læsning.
  • ByGosh tilbyder nogle af de tidløse klassikere for børn at læse online, herunder Askepot, Den lille røde høne og The City Mouse og Country Mouse. Du kan også finde en lang række romaner, faglitteratur og noveller.
  • Big Universe tilbyder børn en chance for at ikke kun læse nogle gode historier, men at skabe en børnebog online så godt. Gennemse eksisterende online historier af alder, klassetrin, emne interesse eller kategori. Klik på fanebladet "Write" for at give dit barn til at bidrage med sin egen historie.
  • Kapitel bøger at læse Online tilbyder en samling af titler, der er perfekt til den læser, der er klar til at rykke ind i mellemliggende læsning. Du får en oversigt over nogle af de bedste steder at finde kapitel bøger om, samt et par titler fra hvert websted for at få dig i gang.

Hvorfor Free Books?

Det vigtigste er at opmuntre dit barn til at læse så meget og så ofte som muligt. Online bøger er hurtige til at finde og let adgang. De mødes den kærlighed til teknologi, den yngre generation har. Desuden kan de strække dit homeschool budget, så du har mere at investere i de særlige bøger, som du ønsker at sætte på din hylde keeper. Du finder også, at udvælgelsen af ​​online læsning er næsten uendelige, med nye bøger bliver udgivet hver dag.