Kysse Spil

Kysse Spil


Kysse spil er en sjov måde at øve kysse. De giver dig også mulighed for at kysse nogen, at du har et crush på. Du må ikke tage spillet alt for alvorligt, men. Spillene formodes at være sjovt og ingen spiller har en forpligtelse til dato spillere, han eller hun kys.

Berømte Kysse Spil

Der er mange kysse spil, men to er den mest kendte.

Spin Bottle

Reglerne for spin-flasken er enkle. En gruppe af spillere sidder i en cirkel, skiftevis dreng og pige. Du har brug for et minimum af fire spillere. Spillet er bedre med store grupper af otte eller mere. Hver spiller skiftes spinning flasken, der er placeret i midten af ​​cirklen. Hvem flasken peger på, når den stopper spinning er den person de spinner kys. Nogle grupper vil også tilføje den regel, at hvis flasken peger på et medlem af samme køn, fortsætter spinning indtil den peger på en person af det modsatte køn.

Den næste person at spinde enten den person, flasken peger mod eller den person, der sidder ved siden af ​​hjulet.

Hvis du foretrækker at have din skæbne bestemmes af en anden person, kan du spille en variant spin flasken. I varianten, hver person tager en tur spinding flasken to gange. De to personer er udvalgt af de spins skal derefter kysse.

En tom to-liters flaske gør en god flaske, men det er mere tilfredsstillende til at spinde en flaske, der har mere vægt på det, såsom en glasflaske.

Nickelodeon tilbyder en virtuel version af spillet, så du kan øve dig. Du vælger at spille som enten en dreng eller en pige, og så vil du se tegnene rynke op at kysse dig. Hold øje med hunden, som du bliver nødt til at kysse hunden, hvis flasken point på den måde.

Syv minutter i himlen

Efter Spin flasken næste mest berømte kysse spil er syv minutter i himlen. Der er næsten ingen regler for dette spil. To deltagere gå ind i en lille, mørkt rum, ofte et skab, og de bruger syv minutter sammen. Mens der er ingen forpligtelse til at gøre noget sammen, er det ofte underforstået, at deltagerne vil benytte deres syv minutter af privatlivets fred at kramme og kysse.

De vigtigste variationer af dette spil er, hvordan spillerne er valgt. Nogle gange værten vælger to personer, og andre gange er det et tilfældigt møde ligesom i spin-flasken. Dette spil er fantastisk til at oprette to mennesker af forskellig social status. Det er også sjovt at sætte to personer, som du tror allerede har et crush på hinanden.

Andre variationer til spillet involverer valg af værelse, rekvisitter og regler. Du kan blindfold spillerne, så de ikke ved, hvem de kysser, f.eks. Du kan også forbyde at tale i værelset samt. Bare sørg for at rummet er mørkt nok, så spillerne vil have mere mod til at kysse i stedet for bare at stirre på væggene i syv minutter.

Flere Kysse Spil

Der er flere Kysse Spil end bare spin flasken og syv minutter i himlen.

Truth or Dare

Sandhed eller konsekvens er mere end blot en kysse spil, men ofte et Kys bruges som tør. Når nogen accepterer tør i stedet for sandhed, tør ham eller hende til at kysse dig eller en anden person. Hvis du spørger nogen til at udføre denne tør, forventer at have tabellerne vendt senere i spillet.

Post Office

Du behøver ikke at være heldig eller populært at få et kys i dette spil. I Post Office, alle får et kys. For at spille, udpege et rum som "post office" og sende enten alle drengene eller alle piger til posthuset. Den anden gruppe sender derefter et medlem af gangen på posthuset, hvor han eller hun vil modtage et kys fra alle på posthuset. Når hver person har besøgt posthuset, derefter skifte positioner.

Konklusion

Mens disse fire spil er de mest kendte Kissing spil, kan du ændre mange andre spil til at omfatte en kysse komponent. For eksempel i Monopoly, i stedet for at betale penge, når du lander på en eller andens hotel, bede ejeren, hvis han eller hun vil acceptere et kys i stedet. Lidt kreativitet vil føre til masser af sjov og masser af kys.>