Kvinders Plus Size Aktiv Tøj

Kvinders Plus Size Aktiv Tøj
Lane Bryant TruDry Tank

Ingen ønsker at føle frumpy, især når de deltager i høj bevægelse, body-fokuserede aktiviteter som yoga, løb eller vægtløftning. Finde kvalitet, activewear designet med de behov, fyldig kvinder i tankerne kan hjælpe du føler dig sikker og støttet, når du arbejder ud.

Aktive Tops

Med Activewear toppe, du altid vil have den rette mængde støtte, men du ikke ønsker at ofre stil for ydeevne. Her er nogle skjorter, der giver dig det bedste af begge verdener:

Uden ærmer

Når du vælger ærmeløs Activewear toppe, mere er normalt bedst. Du vil være i stand til at flytte dine arme frit, men du vil også være sikker på, der er nok stof og elastik i stropperne og buste, så du føler understøttes. Du kan også vælge at søge en længere længde, så din trøje ikke ride op over din mave, når du hæve armene over hovedet.

 • Lane Bryant TruDry Foiled Active Tank er en stilfuld, flatterende activewear top til plus størrelse kvinder. Skjorten har forpurret indsatse til suble glitre. Det har en beskeden racerback skåret så du har frihed til dine arme uden at vise for meget hud. Skjorten har en løs pasform med en banded linning, så du ikke føle, at du er på skærmen, når du arbejder ud. Størrelser 18-28. Det synes at køre små, så det kan være en god idé at størrelse op for at få lidt mere længde. Omkring $ 50.
 • Athleta s Chi Tank er løstsiddende og har unstinkable teknologi, så du kan "bære det mere og vaske det mindre.« Den racerback stil giver dig bevægelsesfrihed for dine arme, så du kan øve din gudinde udgøre uden at trække. Kunder, der anbefaler denne top elsker at det er taber gennem torso og ekstra lang, med til at skjule bule. Op til størrelse XL. 42 $.
 • Target er draperet Layered Tank er en anden tank, der giver dig en moderne lagdelt udseende, men det er lidt mere udstyret end Lane Bryant tank. Det er længere og hits under hoften, hvilket er stor funktion for plus size atleter. Skjorten er lavet af en polyester / spandex blanding, hvilket betyder, at det er naturligt fugtspredende at holde dig kølig og materialet strækker sig til at flytte med dig. Størrelser 1X-4X. Omkring $ 25.

Toppe med ærmer

Når du vælger toppe med ærmer, er det vigtigt at kigge efter ærmer toppe med en form der er skræddersyet til kroppen, således at toppen ser feminin og flatterende, ikke firkantede. Også kigge efter afrundede, konvekse sømme at trække øjet i. Du kan også vælge en lidt længere shirt til mere dækning omkring dine hofter.

 • Hvis golf eller tennis er din sport, overveje Athleta s Swing Time Polo. Denne polo er lavet af letvægts fugtspredende stof, så du ikke overophede, og det har en slank, skræddersyet pasform så plus size kvinder ser deres bedste på golfbanen. Korrekturlæsere værdsætter længden af ​​denne skjorte, da det rammer midten hofte. Op til størrelse 2X. 59 $.
 • Hvis du ikke ønsker at vise dine arme, kan du stadig se stilfuld i Always for Mig 's Baseball Style Shirt. Denne trøje har en løsere pasform, så du føler dig mere komfortabel, og en forlængede V-hals. Ærmerne er også mere udstyret end med din typiske t-shirt, hvilket giver dig en slenderizing effekt. Kunderne fortæller, at det er godt lavet, tro mod størrelse og perfekt til at arbejde ud. Op til størrelse 4X. 38 $.
 • Target Fashion ydeevne Tee af Champion er en anden mulighed for kvinder, der ikke komfortable i tanktoppe. Denne trøje er 100 procent polyester, hvilket betyder, at det har strække og er svedtransporterende. Der er også mesh paneler på skuldrene til at holde dig kølig, selv under en varm yoga session. Skjorten falder under dine hofter og er semi-udstyret, så det ikke ser boxy selv mens giver dig masser af plads. Størrelser 1X-4X. Omkring $ 17.

Jakker

Med plus size Activewear jakker, du vil være sikker på at kroppen har nogle form til det - at det vokslys i ved taljen og derefter fejer ud mod hofterne. Dette vil holde jakken fra at se alt for omfangsrigt eller sjusket.

Kvinders Plus Size Aktiv Tøj

Taffy Essential Jacket

 • Taffy Activewear s Essential Jacket gør præcis dette. Der er masser af plads i jakken, så du kan flytte og føle sig godt tilpas, men der er nok form til at gøre jakken ser slanke. Jakken kører også lang, så du har masser af hofte og bag dækning. Kunderne elsker hvordan jakken ser ud og føles, og polyestervæv betyder, at du vil ikke få overophedet, selv i lag. Størrelser 1X-3X. 64 $.
 • Lane Bryant TruDry lynlås Active Jacket har også smigrende sømme, der trækker øjet i, at gøre din talje synes mindre. Denne jakke har også en banded bund med til at give mere form, så den ikke bare hænge løst. Materialet er let, selv mens det holder dig varm i løbet af efteråret træning, og stoffet er elastisk, uden at klamre sig til dig. Denne jakke har konsekvent femstjernede anmeldelser online, og synes at være universelt tilbedt af kunderne. Størrelser 14-28. Omkring $ 70 år.
 • Zella s Halo-Melange Jacket er en letvægts cover-up med slankende, køling mesh accenter ned foran og bagpå, og mesh paneler over skuldrene. Denne jakke har også thumbholes at holde ærmerne ned og dine hænder varme. Størrelser 1X-3X, men kunder anbefaler, at du bestille et nummer op. Omkring $ 74.

Aktive Bottoms

Shopping for atletiske bunde kan være en af ​​de største udfordringer for plus size atleter. Ingen ønsker at have til at trække op linninger og slæbebåd på lår, mens de træner. Nogle af disse muligheder kan være dit svar:

Fuld længde bukser

Når du køber fuld længde workout bukser, du ønsker at sikre, at de er lavet af et åndbart, vægemateriale så du ikke får for varmt under træningen. Den sidste ting du behøver, er at være ubehageligt og overophedet! Se også, om en bukser med elastik i taljen for at hjælpe det blive sat, så du kan fokusere på din træning, ikke på dine bukser flytter.

Kvinders Plus Size Aktiv Tøj

Old Navy strejfede rundt Leggings

 • Old Navy Active strejfede rundt Leggings (billedet) er klassiske træning leggings med et twist. De har en nederdel for ekstra dækning, som er ideel, hvis du endnu ikke er sikker nok til at vise din røv eller lår i strømpebukser. Der er elastik i linningen for at hjælpe skørtet blive sat, så du ikke behøver at slæbebåd mellem fremskridt. Kunderne elsker den beskedne stil, og selv bære bukser med knæhøje støvler og trøjer til dag-til-dag aktiviteter. Størrelser 1X-4X. 24 $.
 • Gamle Søværnets styrtsikre Yoga Pants er boot cut, som er en flatterende form til kvinder, der har curvier lår og hofter. Roll-over linning er fantastisk til plus størrelser, som du kan bære det rullede ned for komfort eller trukket op for mere støtte. Den linning synes at være den største drage for online korrekturlæsere, lige før komfort. Størrelser 1X-4X. $ 15.
 • Bare fordi du er iført atletisk tøj betyder ikke, de har brug for at være hud stram. Taffy Activewear Black Grafiske Pants har brede-ben, så de giver en løsere pasform til den kvinde, der ikke ønsker at sætte sine ben på skærm. Disse bukser har en malet blomstret design på en kalv, så du se elegant i dem, ikke frumpy. Den løbegang linning kan justeres til fit efter behov. Størrelser 14-24. 43 $.
 • Athleta åbenbaring Pants er en anden stor mulighed for den fulde regnede atlet. Denne bukser er lavet af et robust nylon spandex blanding, så du føler dækket, og boot cut form er særlig godt for plus size kvinder, da det skaber udseendet af balance i benene. Sømmene i ryggen og ned benene er også designet til at gøre dig se længere og mere strømlinet. Athleta kunder siger, at de elsker den tykke linning, der bliver sat under træningen, og de finder boot cut form flatterende. Størrelser 1X-2X. 98 $.

capris

capris skal fugtspredende så du holder dig tør, selv når du sveder, og bør have en elastisk linning, så de bliver på plads. Du ønsker også at sørge for capris falde til et behageligt sted på din kalv, så de ikke flok op omkring knæet.

Kvinders Plus Size Aktiv Tøj

TruDry Active Legging

 • Lane Bryant TruDry Aktive Leggings (billedet) giver et stort plus size capri til at holde dig kølig, når du arbejder ud. Der er mesh paneler i benene for åndbarhed, og stoffet er en nylon / spandex blanding, som er naturligt svedtransporterende. Online korrekturlæsere rave om, hvordan komfortable og stilfuldt disse capris er, men advarer om, at de kunne køre en størrelse small. Fås i størrelserne 14-28. 43 $
 • Target mode Capris af Champion give en højere, mere støttende talje med elastik, så dine bukser blive sat selv når du squat. Den polyesterstof hjælper med at holde dig kølig, og ruching langs kalvene tilføjer nogle flatterende, feminine detaljer. Størrelser 1X-4X. Omkring $ 28.

Shorts

Når plukke plus size shorts, du ønsker at kigge efter en kort, der har masser af plads til dig at flytte, og en lidt længere skridtlængde, så dine shorts ikke ride op mellem dine ben.

 • Danskin os Mesh Short med Contrast Piping er en farverig, moderne kører kort. De er lavet af åndbart stof for at holde dig fra at få overophedet, og har en elastisk linning, så de siddende. Kunderne elsker deres føler, og angiver, at de er længere end de ser på hjemmesiden billedet. Størrelser 1X-5X. Omkring $ 9.
 • Danskin Nu kører Kort med Liner er en anden stor mulighed for plus size løbere. Disse shorts giver dig masser af plads til at flytte, og jo længere længden af ​​benene holder dem fra bunching mellem trin. Derudover disse shorts har en indbygget liner så du ikke behøver at bekymre dig om gnidning eller bunching fra separat undertøj. Størrelser 1X-5X. Omkring $ 9.

Kvinders Plus Size Aktiv Tøj

Nike Tempo Short

 • Nikes 3 "Tempo giver også en indbygget liner, så du er garanteret at være sikker fra vride, trække, og overophedning. Kunderne advarer om, at disse shorts kører lidt små, men de rave om deres komfort og hvordan de blive sat under træningen. Størrelser 1X-3X. 35 $.
 • Altid for mig s Bike Short er en anden stor plus size option til at bære alene eller nedenunder kører shorts. Disse shorts har en 8-tommer høje kvinder for mere dækning, og havde til formål at undgå at ride op i benene. De er lavet af åndbart bomuld, og har en COOLMAX kile til at holde dig tør. Mens de ikke tilbyder nogen kompression, kunder elsker, hvordan komfortable de er. Størrelser 1X-6X. 33 $.

Nederdele / Skorts

Med Activewear nederdele, du ønsker at overveje længden - vil du føle dækket nok? Er det så kort det vil flyve op, mens du træner? Du ønsker også at overveje, hvad der er nedenunder. Et par shorts, der tilbyder mere dækning er at foretrække frem for blot en foring.

 • JunoActive s QuikWik Power Play Dual Layer Nederdel er en vigtig aktør i plus size Activewear nederdele. Dette skørt er lidt længere end de fleste tennis nederdele, men stadig ligger over knæet, og det har et par shorts nedenunder. Linningen har tilføjet elastik, så den bliver sat, og ruller ikke, og skørtet er lavet af svedtransporterende mesh. Kunderne elsker denne stil komfort og ydeevne. Størrelser 1X-6X. $ 80-90 baseret på størrelse.

Kvinders Plus Size Aktiv Tøj

Sofibella Naviger Skort

 • Sofibella s Naviger Skort (billedet) er en anden elegant tennis nederdel med indbyggede shorts nedenunder. Den linning er lavet af bred elastik, og shorts er lavet af kompression stof, så dine ben ser deres bedste. Nederdelen er 16 "lang. Størrelser 1X-2X. $ 80.
 • In-Between Kvinders Basic Skort er en anden stor plus size activewear mulighed. Denne nederdel falder lidt længere end andre på 17 ". Det har kompression shorts nedenunder og elastik i taljen. Nederdelen har siden slidser til at øge din vifte af bevægelse. Størrelse XL-3X. $ 54.

Få Flytning

Må ikke være genert om at få derude i stilfulde aktiv tøj. Uanset om du tager din hund for vandreture eller tilmelding til en gym medlemskab, efter en fitness rutine vil hjælpe du føler dig bedre og se bedre ud. Når du har så mange fitness slid muligheder som plus size kvinder har i dag, kan du se godt ud, mens at komme i form.