Kvinder Løs problemer sovende

Drømme er udvidelser af vores aktiviteter i dagtimerne. Vi holder på at forfølge målene i løbet af dagen, da vi sover. Mange arbejder kvinder klager de ikke i stand til at glemme alt om deres job, selv om natten, da de har drømme om deres kontorer og medarbejdere. Det har vist sig, at vores hjerne søger effektive løsninger ubevidst som vi sover. Eksperter på Harvard Medical School rekrutteret 98 kvindelige frivillige til undersøgelsen. De blev vist labyrint på en computer og bedt om at finde vej ud af det.

Kvinder Løs problemer sovende

Deltagerne blev stoppet i midten af ​​opgaven. Halvdelen af ​​deltagerne gik på vågeblus i 90 minutter. Den anden halvdel forblev vågen. Sleepers blev vækket under REM-søvn fase, hvor visioner og bedt om at beskrive deres drømme. Mange af dem sagde, at de så labyrint. Nogle mennesker hørte musik fra spillet. Forsøget blev genoptaget 5 timer senere. Svellerne var 10 gange hurtigere ved at finde vej ud af labyrinten. Før pausen, deltagerne skred nogenlunde med samme effektivitet. De labyrint drømme blev set af de kvinder, der var alt for alvorligt med deres opgave.

De deltagere, der var ligeglade med resultatet så intet. Forskere siger, det er den måde, hvordan væsentlige begivenheder kan genkendes. Resultaterne underbygge den afgørende rolle, drømmetydning i psykoanalytisk terapi. Forfatteren af ​​undersøgelsen, Robert Stickgold siger, at vores sind er fortsat aktive om natten. Hjernen forbliver slukket i blot en kort periode af dyb afslapning, mens resten af ​​tid, det holder på at analysere og differentiere erindringer.