Kvindens Poncho

Kvindens Poncho


Kvindens poncho i dag er kommet meget langt fra de dage i Mrs. Roper sportslige udseendet på tre selskab. Faktisk ponchoer i dag er så smart og elegant, vil du spekulerer på, hvordan du har formået at overse dem for denne lange!

Iført kvindens Poncho

Hvis du føler dig tortureret af billeder af hæklede ponchoer konstrueret for at gøre kunstværker af Andy Warhol ligne en subtil palet, skal du ikke være. Dagens kvindes poncho look er langt mere elegant og bærbar derefter dem fra fortiden. Overvej disse grunde til at købe en:

Alsidig

Få andre frakker kan gøre krav på alsidighed som en dyd. De fleste kvinder har en jakke til weekenden, en til arbejde og stadig endnu en til særlige lejligheder. Den nye kvindes poncho ikke bare gøre dobbelt told, men tredobbelt pligt! Forestil dig at have overtøj, der er alsidig nok til alle disse lejligheder, og derefter nogle. Det er, hvordan alsidig den nye poncho look er.

Ageless

Kvinder overalt kender fashion deal. Når du har nået en vis alder, sød pels-foret krave jakker, der ramte lige over din bund (lavet åh-så fashionable af Jennifer Lopez circa 2001) bliver off-grænser.

Farvet mascara og regnbue farvet hår også gå ved vejen. Ikke så med en poncho. I virkeligheden er dette et stykke i din garderobe, der er helt alder-bevis; det vil se lige så elegant på dig i en alder af 25, da det vil på 45.

One size fits all

Endelig er der en beklædningsgenstand, der fungerer perfekt på hver krop type, uanset vægt. Bet dine skinny jeans kan ikke hævde, at!

Hvor handler du

Der er flere forskellige online sites man kan besøge for at finde den perfekte poncho. Blandt dem er:

Nordstrom

Hos Nordstrom, Jones New York Vendbar Poncho er tilgængelig, og når du ser det, er du nødt til at acceptere, at det er ret fantastisk! Med en enkelt knap lukning på toppen af ​​poncho, dette show-prop huser en skovlede hals parret med en takkede kant fald. Denne kombination af enkel elegance og rocker kant er tilgængelig for $ 94,90.

Overstock

Denne baby pink farvede Alpaca Uld Poncho er fantastisk med sin frynser kant og trekantede form. Håndlavet med naturlige fibre, der forbliver blød at røre, kan denne lette udseende være lige hvad du søger efter!

Derudover Overstock har en "Historien bag produktet" sektion, der giver kunden mulighed for at vide præcis, hvordan det featured produkt kom til at være. Dette er en fantastisk måde at vide, at dine penge ikke bare til nogle ansigtsløse selskab; der er rigtige mennesker bag disse mønstre!

Andre ser værd at undersøge på Overstock, kan nævnes:

  • Rødhætte Alpaca: Dette iøjnefaldende poncho er gjort i en brændende rød farve, der er givet til få dig bemærket. Denne gang 79,99 dollar look er fringeless.
  • Tan Riding Hood: Med en fantastisk ordspil, denne kvindes poncho faktisk har en brugbar hætte til dit hoved, der er perfekt til de triste vinterdage.
  • Alpaca Uld Vinter Magic: Apropos vinter, denne poncho er specielt designet til netop sæson, og i tillæg til en hætte, vil du elske den bløde, strikkede udseendet af denne $ 77,99 look.

Neiman Marcus

Næsten alt, fra den skovlede halskrave, til de rige midnat blå farve, til den lidt blusset tilbage, er fantastisk om dette Cashmere Poncho. Den kutte halsudskæring perfekt accentuerer kvindelighed af den kvindelige hals og fordi det kommer i så mange forskellige farver (fra bordeaux til super hvid), dette $ 295 poncho er en vinder! Findes også på Neiman Marcus i "Jeg ville ønske, jeg kunne have det" kategori er deres Silk Floral Poncho. Prisen på $ 1350 er så meget af en bedøvelse som den faktiske udformning af udseendet! Lavet med silke i hele og gammeldags i en næsten Georgia O'Keeffe print, denne poncho er lige så smuk kommer som det kommer!

Flere oplysninger

For mere information om nogen af ​​disse forhåndsvises udseende, eller at købe, skal du blot klikke på et af de fremhævede nedenstående links:

  • Nordstrom
  • Overstock
  • Neiman Marcus
  • Silk Floral Poncho på Neiman Marcus