Kvinden mister £ 150 Ikke at genere sin datter

Børn kan ændre vores liv på flere måder end én, og NHS chef Sue Thompson fra Chester-le-Street, Durham, kender det bedre end nogen - hun faldt £ 150 i over et år, fordi hendes datter nærmede en alder, hvor hun kunne pleje om hendes mors udseende.

Kvinden mister £ 150 Ikke at genere sin datter

Jess Thompson vender 14, når hendes 38-årige mor voksede meget opmærksom på hendes 27-sten vægt og hendes 32-size tøj. Jess aldrig givet udtryk for sin utilfredshed, men Sue brændte med skam trods. Desuden blev hun har problemer kendte for enhver overvægtig person - hun ikke kunne gå ovenpå uden at blive forpustet så dårligt, at hun var sikker på, at hun ikke ville gøre det til en alderdom.

Men mest af alt NHS manager var bange for, at hendes slanke datter kunne hente hendes spisevaner. Fru Thompson gik til kinesiske grillbarer tungt, der anvendes til at sætte ned nogle sprøde sandwich, mens hun ventede på middag og kunne nemt tømme en familie størrelse pose chokolade som dessert godbid for aftenen.

Hendes fedme havde gjort hende meget selvbevidst; "I mit hoved alle stirrede på mig og at dømme mig for at være så fedt," Fru Thompson tilstod. Picking up hendes datter efter skole blev en tortur, fordi hun holdt tænker, at andre forældre medlidenhed Jess for at have sådan en outsized mor, der var sikker på at være dårligt for hende.

Hun havde stoppet gå ud til underholdning længe siden - "Jeg ville aldrig turde gå nogen steder" - selvom hun plejede at elske steder med musik og ridning. Hun indrømmede at hun ikke ville have taget en markedsplads tur af frygt for ikke at kunne presse hende hovedparten på et sæde.

Endelig udgør hendes sind ikke at være pinligt for hendes datter og mand Shaun, en 42-årig ingeniør for EDF, længere, tog hun en springet og sluttede sig til Slimming World marts 2010 uden at fortælle nogen.

Nu, 16 måneder senere, Mrs. Thompson er £ 150 og 7 kjole størrelser mindre, og hendes familie er utrolig stolt af hende! "Jeg har aldrig set hende så glad," sagde hendes datter, da de blev fotograferet både stående i sin mors gamle bukser, der engang havde været en stram pasform.

Den glade mor, der var blevet overvægtig, siden hendes skoledage, er ofte ude i byen med sin familie og tænker på at tage til udlandet for hendes ferie. Hun nyder det sjove tid med sin datter, som hun er vokset meget tættere end før.

Hendes andre planer omfatter åbne en Slimming World gruppe af hendes egen til at hjælpe andre mennesker se, hvor meget de kan ændre deres liv ved at tabe overdreven vægt.