Kvinde Celebs Foretrækker usund mad?

Den ernæringsekspert Carina Norris har kommenteret et tilfældigt udvalg af produkter ved de berømte skønheder, der uventet blev bemærket spise på offentlige steder. For eksempel blev den berømte britiske model Agyness Deyn spottet i en cafe at spise mørk salat og en rulle. Det beviser, at modellerne spiser!

Kvinde Celebs Foretrækker usund mad?

Og Fru Norris har kommenteret på menuvalg siger, at bladene af mørke salat indeholder flere vitaminer end lys salat. Desuden har de mindre næringsværdi, hvilket er meget godt i kombination med ruller.

Jennifer Lopez kan lide saftig pizza med grøntsager, så mange mennesker nu kan sige at have en gang set sangeren i en cafe. Selvfølgelig JLo spiser denne skål meget sjældent. Carina mener, at hendes valg af pizza med grøntsager i stedet for kød ikke vil forårsage betydelig skade for den ideelle form af sangeren. Den britiske sangerinde Lily Allen besluttede at behandle sig selv med sin livret, bagte kartofler. Ifølge ernæringsekspert, er det et strålende valg.

Kvinde Celebs Foretrækker usund mad?

Produktet med lavt fedtindhold er godt i en kombination med bagt bønner, men ikke ost, kød eller mayonnaise. Et velkendt blondine, en ung og sexet sanger Sarah Harding, er for nylig blevet bemærket spist velsmagende bageri. Den ernæringsekspert har straks meddelt, en dom, som disse fødevarer er meget bedre end en chokoladebar eller chips. Faktum er, at stivelsesholdige kulhydrater er den mest foretrukne form for energi til kroppen, der er hurtigt brændt med motion. Men at indføre sådanne fødevarer i din kost den nutritionistâ € ™ s råd er ikke nok. Det skal behandles som en lejlighedsvis nydelse.