Kunne en rebound forhold nogensinde arbejde

Kunne en rebound forhold nogensinde arbejde


Er du spekulerer kunne en rebound forhold nogensinde arbejde? Så var disse læsere, der har stillet spørgsmålet til vores dating coach. Se, om hendes svar også kan hjælpe dig.

Jeg Wonder ... Kunne en rebound forhold nogensinde arbejde?

Reader Spørgsmål

Kære Lori, jeg har netop afsluttet en otte måneder forhold med en pige jeg virkelig elskede. Hun var femten, og jeg er atten. Fire dage efter jeg sluttede det mødte jeg en pige, og vi begyndte at tale, og jeg er faldet vildt for hende. Nogle af mine venner siger, det er bare en rebound forhold. Men vi har meget til fælles og deler en masse af de samme værdier og mål i livet. Hun er ældre og mere moden. Alle jeg taler med, siger rebound relationer ikke virker, er det sandt, og kan mit nye forhold arbejde? Og hvis det kan hvad kan jeg gøre for at bedre chancerne for det arbejde?

- Bidraget af: Brad

Ekspert Svar

Kære Brad,

Rebound relationer har tendens til at ske, når du starter et nyt forhold, mens du holder følelser (positive eller negative) for den person, du var i et tidligere forhold med. Ud fra dette perspektiv, hver parforhold har potentialet til at være en rebound forhold. Måske et bedre spørgsmål er, hvorfor nogle rebound relationer arbejde, mens andre ikke gør?

En sandsynlig årsag til svigt af en rebound forhold opstår, når du kommer ind i et nyt forhold, før de helt over din fortid kærlighed. Når dette sker, kan det nye forhold være dødsdømt. Ikke at nævne, at den nye kæreste kan føle at hun ikke respekteres, værdsat eller endda værdsat for den person, hun er. Hun kan føle som om der er tre mennesker i det nye forhold, dig, din gamle kæreste og hende. Det er ikke til at sige, at du ikke kan afslutte et tidligere forhold stadig føler positiv og samtidig ikke er interesseret i at komme tilbage med din gamle kæreste.

Fra dit spørgsmål, betyder det ikke lyde som du holder følelser for din gamle kæreste. Så hvorfor er dine venner betvivle dette nye forhold? Måske en grund til dine venner er bekymrede, er, at de finder det svært at tro, du kunne have "faldet dybt" igen så hurtigt efter afslutningen af ​​dit tidligere forhold. For dem, det faktum, at du er "faldet madly" for denne ny person er et sikkert tegn, du ikke er over din sidste kæreste. Dine venner kan fejlagtigt tro, at du er fremspringende følelser for din gamle kæreste på din nye kæreste. Det er sandsynligt, at deres bekymringer er, fordi de bekymrer sig om dig og ikke ønsker at se dig eller den nye pige ondt. Det betyder ikke, at deres bekymringer er korrekte. Kun du kan vide, din sande følelser for din gamle kæreste og din nye kæreste.

Romance kommer med nogen garantier, så det er vigtigt at være til stede, ikke bekymre dig om fremtiden for forholdet, eller leve i fortiden sammenligne det nye forhold til en gammel en. De fleste mennesker finder det svært at gøre. Alligevel, du synes at gøre dette. Ved at holde et åbent sind og hjerte til romantik, laver du alt det, du kan sikre at give dette nye forhold den bedste chance for at lykkes.

~~ Lori

Skilt og Igen stiger

Reader Spørgsmål

Jeg har for nylig begyndt at date en mand, som jeg har kendt i lang tid (virkelig, mere af en bekendt end en nær ven). Han er blevet skilt i 7 måneder (gift i 18 år). Jeg, derimod, har været single i 5 1/2 år, men er lige kommet ud af et forhold med min eksmand 2 måneder siden, (ikke at det gør nogen forskel, men vi blev gift i over 20 år. Jeg nyde selskabet af den nye fyr jeg dating, (6 måneder nu), men har denne frygt for tillid fra min fortid ægteskab. Vi har meget til fælles og har de samme interesser. Jeg gætter min store bekymring er, at jeg føler Jeg har komplicerede tingene nu, ved at sove med ham ---- for tidligt. Jeg ved ikke, hvordan man kommer videre i forholdet uden sabotere det og gøre ham føle, at jeg ikke er i ham, når alle jeg ønsker at gøre er langsom ting ned, så jeg kan komme til at kende ham bedre. Eventuelle kommentarer eller råd hilses velkommen, da jeg er naturligvis forvirret over det hele!

- Bidraget af: Anne

Ekspert Svar

Kære Anne,

Fra mit perspektiv, ser det ud til, at du og den mand, du har været sammen har meget mere til fælles og er på lignende veje så skal du måske er klar over. Jeg vil gå så langt som til at sige, at de to af jer er spejlbilleder af hinanden. Dette kunne være god eller en ikke så god, afhængigt af hvordan du ser det. Det positive er at have en ledsager, der forstår, hvad det vil sige at have været en gang gift i lang tid. Hver af jer bringer livserfaring og visdom til bordet. Begge du har været igennem de udfordringer, skilsmisse og forstå den følelsesmæssige rutschebane af at give slip og forsøger at genopbygge sig selv. Sidstnævnte kan have bidraget til de to af jer at bruge fysisk intimitet at forbinde og føler sig forbundet til en anden person i begyndelsen af ​​dit forhold.

Det er denne sidste parallel, der bidrager til dine bekymringer og den ikke så godt, jeg nævnte tidligere. Rebound relationer har tendens til at få en masse negativ presse, men jeg tror, ​​denne type forhold kan være meget nyttigt for selvværd, for at lære om sig selv, og for at lære om romantik og relationer. For ikke at nævne, kan rebound relationer blødgøre slag for at give slip på en længerevarende forhold. Et problem med rebound relationer sker, når en person er den rebound og den anden er ikke.

Dette er dog ikke din situation. Selvom du siger, at du er blevet skilt i 5 ½ år har du haft en relation med din ex, så i virkeligheden, du har ikke helt give slip på fortiden. Faktisk har du holdt fast i fortiden, mens dating denne nye fyr. Som et resultat, har du ikke haft tid til at helbrede fortiden, så sårene er stadig meget reel og nærværende. Dette kan forklare, hvorfor din frygt omkring tillid er så synlige. Du har ikke været ærlig over for dig selv, din ex, eller den mand, du er dating.

Ligeledes har den mand, du har været sammen været skilt i syv måneder og seks af dem, han har været i et forhold med dig. Også han har ikke helbredt fra fortiden, men snarere knyttet sig til dig måske for at undgå sørgende sine egne tab. På samme måde har han bragt sin bagage til dette nye forhold, og han har sin egen frygt.

Jeg vil anbefale noget, som andre måske helt uenig med. Jeg vil fortælle dig at hoppe ind i denne sammenhæng. Nogle mennesker har brug for tid til at sørge for afslutningen af ​​et forhold af sig selv. Men nogle mennesker foretrækker at sørge med en anden person. Det lyder som om du og din date. Så gå efter det! Del din frygt, støtte hinanden, lære af hinanden og øve sig i at give og tage i et nyt forhold. Lev i nuet og smide opgivelse til vinden. Nyd kammeratskab!

~~ Lori