Krybdyr: krokodiller Tips

Krokodilleskind Breeding

Må ikke house din modne krokodiller sammen, medmindre du er parat til at finde dem parring. Krokodiller er ikke de mest kræsne af skabninger, og vil krydse let med andre beslægtede arter.

Hunnerne bygge reden gravhøje, hvor de lå fra et dusin til flere dusin æg. De fleste brugere er enige om, disse æg bør fjernes så hurtigt som muligt at øge overlevelsesraten for en kobling, og anbragt i en inkubator. Æg er levedygtige, hvis du kan se synlige bånd dannes på dem et par dage efter lægningen.

Sikrere håndtering

Ikke engang overveje at købe et crocodilian som et kæledyr, medmindre du har tilstrækkelig tid, plads og sikkerhedsmæssige værktøjer til at håndtere dem, når de når voksen størrelse. En crocodilian under 11 'kan håndteres sikkert ved hjælp af en snude reb, som er en stram løkke omkring kæberne placeres enten ved en snude pol (et hult rør med rebet løber gennem det, løkken i den ene ende) eller kastet af en lasso . Yderligere reb kan fastgøres omkring midterskrog (bag en eller begge forbenene), hvis dyret skal flyttes. Øjnene skal være dækket med et håndklæde eller skjorte og tapede for at holde dyret i ro. For korte afstande bevæger (lige ud af puljen) de kan trækkes; moderate afstande flytter (på tværs af park grunde) kan kræve dyret placeres på et bord, og bestyrelsen trukket af et motorkøretøj. For at få dyrene ind i bagsiden af ​​en lastbil, kan en rampe anvendes, og dyret "vandrede" op det, slæbt fra forsiden af ​​tovværk og skubbet fra bagsiden af ​​handlere, der bærer vægten af ​​halen.

Prøv ikke dette derhjemme. Du har brug for et erfarent team af handlere til at arbejde med en voksen crocodilian.

Hvad skal feed'em?

På Gatorland, en velkendt Central Florida tiltrækning, kost mix for crocodilians ca. 25% rødt kød til 75% kylling og andet fjerkræ produkt. Nogle calcium og vitamintilskud er også tilføjet.

Kosten trick til at sikre din crocodilian lever et langt og sundt liv er at holde fedtprocenten lav og tilbyde nok grovfoder (pels, knogler, tarmindhold, måske endda lade dyr at indtage grus) sammen med muskelkød. Supplere en kommerciel kost med hele kroppe såsom rotter eller hele kyllinger (ikke plukket eller renset) kan hjælpe. Hamburger er dårlig; det er for højt indhold af fedt og mangler vitaminer og grovfoder.