Kost Soda og Vægttab

Kost Soda og Vægttab
Kan diæt sodavand hjælpe vægttab?

Kost soda og vægttab er ikke synonymt - selvom mange mennesker antager, at du vælger en lavere kalorieindhold sodavand automatisk vil føre til sunde kostvaner og en bedre livsstil. Før tro denne hype, er det imidlertid vigtigt at forstå, hvor kost soda kan påvirke kropsvægt og hvilke alternative drikkevarer er tilgængelige.

Om kost Soda

Soda er, helt bogstaveligt, flydende slik - fuld af kunstige smagsstoffer og farver, sukker og sodavandsdåser magi kulsyre, der er sjovt og forfriskende at drikke. Folk er vant til at tælle kalorier kan øjeblikkeligt anerkende forbindelsen mellem sodavand og en dårlig kost: Ifølge oplysninger om Calorie King-mad databaser, en gennemsnitlig dåse cola har en kæmpestor 136 kalorier (for blot en drink!), Mens root beer har 152 kalorier, citron lime soda har 151 kalorier og orange soda tips skalaen 179 kalorier pr dåse.

I 1952, dog de svimlende tal ændret med fremkomsten af ​​kost soda og dens forbløffende nul kalorier. Den første kost soda var faktisk ikke forbundet med vægtkontrol eller kost mad overhovedet, men; Det blev markedsført som en sodavand til diabetikere, da den ikke indeholder store mængder sukker, der findes i almindelige sodavand. Meget hurtigt, ivrige Dieters vedtog lavt kalorieindhold sodavand, håber, at kost soda og vægttab vil gå hånd i hånd, men det var ikke tilfældet.

Dagens kost sodavand er sødet med kunstige og faksimile sukkerarter, såsom Nutrasweet, Equal, og Splenda. Som mad teknologi forbedrer, færre folk klager over akavede og unappetizing eftersmag, og diæt sodavand har fået en større følgende enkeltpersoner interesseret i dem som en diæt drink.

Kost Soda og vægtøgning

Desværre, som mange mennesker begyndte at drikke diæt sodavand, de undlod at se mærkbare vægttab. En undersøgelse udført på University of Texas Health Science Center på San Antonio i 2005 endda foreslået en sammenhæng mellem kost soda og vægtøgning. Men hvordan?

Teorien er, at fordi diæt sodavand er så søde, de udløser en reaktion i hjernen til at tørster kalorier og sukker. Når sodavand undlader at levere de forventede elementer, en person uforvarende spiser mere mad, end de normalt ville for at afhjælpe denne trang.

En mindre teknisk teori er, at folk antager diæt sodavand er sundere muligheder for dem, og derfor går de videre og vælge mindre sunde fødevarer, herunder ekstra snacks, supersized portioner eller andre søde sager. Skæring kalorier i drikken, dog ikke kompensere for de ekstra mængder fødevarehjælp, som mange individer kan indtage.

Det skal bemærkes, at mens denne undersøgelse og de deraf konklusioner er provokerende, er fundet nogen klar sammenhæng mellem kost soda og vægtøgning. Det antyder dog, at kost soda og vægttab er ikke nær så synonym så mange mennesker kan antage.

Når Kost Soda og Vægttab arbejder sammen

Kost soda kan være nyttigt for vægttab i visse omstændigheder, såsom:

  • Hvis en person, der normalt drikker flere sodavand om dagen, vil skifte til kost soda reducere deres flydende kalorieindtag og kan hjælpe dem med at reducere antallet af kalorier de indtager dagligt samlet.
  • Personer, der er afhængige af sukkerholdige drikkevarer kan foretrække den søde smag af diæt sodavand i stedet for vand eller andre drikkevarer, og kan bruge dem til gradvist at vænne sig væk fra sukker cravings, da diæt sodavand faktisk ikke indeholder sukker.
  • En kost soda kan være en acceptabel behandling for en person på et reguleret kost i stedet for at bukke under for deres trang til højt kalorieindhold drikkevarer.

Kost Soda og Vægttab
Vand er den bedste kost drikke.

Som med enhver "junk food", den bedste måde at nyde diæt sodavand er i moderate mængder som led i en sund kost plan, herunder masser af mere gavnlige drikkevarer såsom naturlig frugtsaft, mælk og vand.

Den bedste kost Soft Drinks

I 2005 Beverage Digest rapporterede, at amerikanerne drak i gennemsnit 828 otte-ounce portioner af sodavand per person i løbet af året. Det svarer til næsten 70.000 kalorier af sodavand alene. Mens kost soda naturligt ville reducere den monstrøse nummer, den bedste kost soda til at hjælpe med vægttab er også den nemmeste at finde, den mest naturlige, og en, der har ingen kunstige sødemidler, konserveringsmidler, farver eller kemikalier: vand. Mens kost soda og vægttab ikke kan gå hånd i hånd, er det en mere positiv valg end almindelig sodavand, selv at vælge andre kost læskedrikke, herunder lavt kalorieindhold frugtsaft, te eller fedtfri mælk er et bedre alternativ sikker på at forbedre enhver kostplan.