Kost Soda & nyreskader: The LinkI årevis har folk henvendt sig til kost soda i et forsøg på at drikke sundere kulsyreholdige drikkevarer. Men lægerne opdagede, at kost soda kan faktisk være så godt for dig som du måske tror. De kunstige sukker, der anvendes til at forsøde kost soda kan tvinge din krop til at tørster flere kalorier, end du har brug for. Dette kan medføre, at du spise for meget og at tage på i vægt, når man drikker kost soda. For nylig et mere alvorligt problem opstod i dem, der drikker kost soda. Læger har gjort undersøgelser og fandt, at kost soda kan faktisk forårsage nyresvigt og permanent nyreskade. Hvis du drikker en masse kost soda, det er noget, du bør overveje.

Hvordan Kost Soda er knyttet til nyreskader

I løbet af de sidste ti år, har lægerne studeret en kontrolleret gruppe af kvinder til at afprøve den teori, at kost soda forårsager nyreskader. Hvad de fandt er, at hvis du drikker to eller flere kost soda drikkevarer om dagen, er du mere tilbøjelige til at lide af nyreskade end nogen, der drikker almindelig sodavand. Mens disse samme lægerne fandt, at drikke almindelig sodavand gjorde forårsage flere mennesker til at lide af sygdomme som diabetes, var dem, der drikker det ikke lider progressiv nyresvigt. Testen gruppe, der omfattede kvinder, der drak kost soda gjorde lider nyreskader i årenes løb. En af grundene læger mener dette skete skyldes kost soda indeholder høje niveauer af natrium. De mener også, at de kunstige sødestoffer, der anvendes i alle kost sodavand er skyld i nyreskader, der finder sted.

Kost Soda og nyreskader

Mens lægerne ikke har udpeget præcis, hvad der forårsager den nyreskader, har de overordnede undersøgelser vist, at en sammenhæng mellem kost soda og nyreskader eksisterer. Læger fortsat undersøge de virkninger, som kunstige sødestoffer har på kroppen. Der er en stærk mulighed for, at nyrerne har problemer håndtering og behandling af disse kunstige sødestoffer. Der er en række af sødemidler på markedet nu, der kan anvendes i diæt sodavand i fremtiden for at hjælpe med at begrænse de virkninger, de har på nyrerne.

Drikke mindre Diet Soda

Hvis du drikker en masse kost soda, kan du lægge dine nyrer i fare. Selvfølgelig er sodavand blevet en populær drik i Amerika, og det er usandsynligt, at du kommer til at holde op med at drikke den helt. Men du kan mindske dine chancer for lider nyreskader ved at begrænse mængden af ​​kost soda, at du drikker hver dag. Undersøgelser har vist, at to eller flere dåser er klart for meget for de fleste mennesker at håndtere. Men hvis du drikker det med måde - sige, når hver dag eller, endnu bedre, når hver anden dag - du kan hjælpe med at begrænse dine chancer for at lide nyreskader. Selvom det ikke kan synes som det, kost soda er ikke nødvendigvis bedre for dit helbred end almindelig sodavand. Husk dette, når du bevæger dig fremad og planlægge din kost.

Relaterede artikler