Kost Soda: kan det faktisk give vægtøgning?

Hvis du drikker kost sodavand ofte, kan du være i risiko for vægtøgning. Problemet med kost soda er, at mange mennesker henvender sig til det, fordi de ønsker at tabe sig. Men kost soda er faktisk ikke den bedste drik i verden for dig. Den indeholder kunstige sødestoffer, at mange gange, kan faktisk tvinger dig til at tørster mere sodavand. Hvis det sker, vil du sandsynligvis til at drikke mere sodavand og som et resultat, tage i flere kalorier, end du virkelig burde. Tænk over dette næste gang du når til en kost soda og forsøge at tænke på alternativer. Her er nogle af årsagerne til, at forskere og læger mener, at kost soda faktisk kan få dig til at tage på.

Hvorfor Kost Soda Kan forårsage vægtstigning

Selvom eksperterne ikke har studeret den virkning, kost soda har på den menneskelige krop udførligt, har de gjort en masse forskning på dyr som rotter for at se, hvordan kost soda kan påvirke vægtøgning. Hidtil har forskerne konstateret, at kost soda kan forårsage vægtøgning ved faktisk narre hjerner rotterne. Når rotterne drikker kost soda har kunstige Sukkersødemidler faktisk vist sig at narre rotternes hjerner til at tro, at de ikke er fuldstændig, selv om de har spist et måltid. De sukker erstatninger fortæller rotternes hjerner, at de modtager kalorier som et resultat af at smage den kost soda. Men da de kalorier, hjernen forventer faktisk ikke komme ind i kroppen, rotternes organer beder flere fødevarer. Dette får dem til at tage på i vægt over tid.

Hvordan Undersøgelser om kost Soda kan hjælpe dig

Her er, hvordan dyreforsøg om kost soda kan hjælpe dig: Hvis din krop reagerer på kost soda som det gør til rotternes organer du drikker kost sodavand med et måltid, men du aldrig rigtig føler at du er fuld. Som et resultat, du drikker kosten sodavand, men du faktisk spiser mere, end du ville gøre, hvis du drak en almindelig sodavand. Du kan spise for meget i disse måltider, og du kan tage på i vægt som følge heraf. Igen er forskerne fortsætter med at gøre flere undersøgelser for at prøve og se, hvordan kost soda påvirker den menneskelige krop. Men du skal være opmærksom på disse tests og tænke over dem, næste gang du drikker kost soda.

Alternativer til kost Soda

Hvis du virkelig mener det alvorligt om at opretholde din vægt eller tabe i fremtiden, bør du tænke på erstatninger for kost soda. Det bedste, du kan drikke er vand. Kroppen kræver vand for at rehydrere og at opretholde den interne organfunktioner. Hvis du ikke kan lide almindeligt vand, så prøv at finde drikkevarer, der er lav i kalorier. Hvis du er opsat på at drikke diæt sodavand, selv om, drikker det med måde og være opmærksomme på, hvor meget kost sodavand du drikker hver dag. Det kan være at have en indflydelse på din vægt og dit helbred. Hvis du kan skære kost sodavand ud af din kost og erstatte det med en sundere drikke, vil du gøre din krop en enorm fordel.