Korte frisurer til Prom

Korte frisurer til Prom
Korte spikey stilarter kan være sjovt for prom.

Med vægt på luksuriøse langt hår eller slanke hår updos kan mange piger med korte låse føle, at de ikke kan gøre noget bemærkelsesværdigt med deres hår for prom, men i virkeligheden er der mange korte frisurer til prom, der er sjovt og nemt men stadig har en formel elegance.

Hvorfor Short Hair?

Mange teenage-piger vælge korte låse, fordi de er aktive i sport, arbejde efter skole, eller ikke ønsker besværet med lange hår pleje, når de har mange andre forpligtelser til at se til. Men under prom sæson, tanken om kort hår bliver mindre ønskelige som prom dress-modeller og reklamer ofte sport flyder bølger eller sofistikerede updos, der bare ikke er muligt med kort hår. På grund af dette, mange piger får frustrerede med deres prom præparater, fordi mens de måske har landet en fabelagtig tidspunkt, fundet den perfekte kjole, og skubbede udgangsforbud tilbage til de små timer, de stadig ikke kan beslutte, hvad de skal gøre med deres hår.

Hvad Short Hair ikke kan gøre

Før opdage det store udvalg af korte frisurer til prom, er det vigtigt at anerkende, hvad korte låse ikke vil være i stand til at gøre selv på denne specielle aften. Der er ingen fe Gudmødre omkring at magisk bølge deres tryllestave og gør lange låse vises, og kort hår kan ikke let ...

  • Bliv slank updo. Kort hår ofte har lag, der forhindrer det i at blive slicked til en fransk twist eller anden klassiker updo.
  • Grow længe i et par måneder. Det tager år at vokse dit hår længe, ​​og mens det er muligt at tilføje en tomme eller to før prom, at længden er lige så sandsynligt at gøre en ellers sjov kort stil ser scruffy.
  • Drastisk ændret for et eventyr Prom Night. Mens langt hår kan have flere varianter, er kortere hår begrænset til et begrænset antal af stilarter.

På trods af disse begrænsninger, men der er mange korte frisurer til prom, der er attraktive, stilfuld og nem at lave, der kan forvandle en hverdagslook til en fantastisk formel stil.

Creative Short Hair Styles til Prom

Optimering af en kort stil for prom tager nogle kreativitet, men mange forskellige idéer kan nemt gennemføres for en fantastisk look.

Korte frisurer til Prom
Højdepunkter er en stor mulighed for prom.

  • Tilføj højdepunkter eller lowlights at give en kort stil dybde og tekstur.
  • Tilføj hår tilbehør til formel flair, såsom jeweled kamme, hårnåle eller hoved bands, der koordinerer med farven på den kjole.
  • Overvej farve hår tips eller et skår af pandehår for en mere fremtrædende accent end simple højdepunkter.
  • Brug hårgelé eller spray at lokke ellers oprørske korte tråde ind i et helt nyt udseende, såsom pigge eller en kind-hugging krøller.
  • Ret krøllet hår eller krøller glat hår for en radikalt anderledes stil end hverdagen.
  • Bær en tiara eller anden medaljon at gøre opmærksom på en smuk dagligdags stil, selv om håret ikke har ændret sig meget.

Realiseringen af ​​et Short Style til en lang stil

For nogle piger, selv de mest kreative korte frisurer til prom er ikke helt, hvad de leder efter. Hvis dit billede af en mindeværdig prom kræver lange låse, kan du vælge hår extensions til at forlænge din stil for aftenen, selv om fuld extensions kan være meget dyrt og tidskrævende. En mere praktisk valg kan være klip på hår extensions eller falske ponytails, der kan tilføje længde med det samme med mindre stress til dit naturlige hår. Hvis du vælger at tilføje midlertidig længde Bemærk dog, at andre prom deltagere kan blive distraheret af forskellen på din formelle udseende og din hverdag stil, forringer den sofistikerede elegance, du ønsker.

Din bedste Prom Look

Den bedste prom frisurer er dem, der koordineres og elegant, uanset om de er lange eller korte. At vælge en stil, der passer til din personlighed, hårtype, og prom garderobe er kritisk, uanset hvad hårlængde sagen. Korte frisurer til prom kan være sjovt og flirtende, stilfuld og elegant, og fabelagtige og glamourøse på én gang, afhængigt af, hvor perfekt det er til pige iført dem.

For mere information om prom, herunder kjoler, temaer og planlægning for Prom Night, besøg LoveToKnow Teens!