Konvertering Van Tilbehør

Konvertering Van Tilbehør

Har du en van du vil tilpasse med konvertering van tilbehør? Hvis du er en gør-det-selv mekaniker, kan du finde van tilbehør online og installere dem selv, eller du kan have en konvertering van selskab installere dem for dig.

Hvad er en konvertering Van?

Populær i 1980'erne, konvertering varevogne bestod af en halv ton eller tre-kvart ton fragt varevogne. I første omgang blev disse varevogne bruges til små entreprenører eller transporterer gods. Når konverteringen dille hit, disse vinduer varevogne blev et hit ved at tilføje malet vægmalerier, brugerdefinerede koøjer, overdådigt sæder, træ trim, underholdningssystemer og endda steder at sove og lave mad. For tilsat bekvemmeligheder, nogle konverteringer selv komme med toiletter og færdiggøre kompakte køkkener.

Familier nyde disse konverteringer som et behageligt sted at rejse og lejr, og udvælgelsen af ​​tilbehør er enorm. De mest populære varevogne anvendes til omregninger omfatter Dodge Sprinter, Ford E-Series, og GMC Savana. Konvertering varevogne er blevet så populær, at Conversion Van Marketing Association eller CVMA har indgået partnerskab med syv konvertering virksomheder, der har tilladelse til at skræddersy General Motors varevogne.

Hvor finder Conversion Van Tilbehør

  • El Kapitan - Alt det kræver er et besøg på dette selskabets hjemmeside, og du vil finde alt hvad du behøver fra eksterne vægmalerier til deluxe inde muligheder. Når du er klar til at konvertere din varevogn, skal du bruge kontakt siden for at besvare spørgsmål om den type van du ønsker, og give dit budget for citater på tilpasning og accessorizing.
  • East Coast brugerdefinerede Køretøjer - Denne konvertering van selskab tilbyder tilbehør til van interiør, AC, grafik, nuancer, inspektionsvinduer og hjul sammen med trinbrættet pakker. Hvis dit interiør træ skal marmorsokkel, kan Østkysten brugerdefinerede Køretøjer hjælpe med det også. Browse dele sektion for tæpper, centerkapsel, og alle former for elektronik. For spørgsmål, dette selskab giver et gratis telefonnummer.
  • V-Seating - Hvis din konvertering van er behov for nye pladser eller tilpassede siddepladser indstillinger, V-Seating har alt fra kaptajn stol udskiftninger til bench udskiftninger til sikkerhedssele muligheder. De omfatter et bredt udvalg af sofa udskiftninger, og alle siddepladser indstillinger kommer i forskellige farver med læder og brugerdefinerede vinyl trim.
  • Auto Krop & malerværksteder - Hvis du er interesseret i at tilpasse eller konvertere din van til rejser og camping komfort, nogle organ butikker har specialiseret sig i restaurering og Van ændringer. Ring auto organ og maling butikker i dit område for at finde ud af, om de tilbyder denne service. De fleste kan hjælpe dig ikke kun designe din varevogn, men finde overkommelige tilbehør til nedsatte eller engrospriser.

Tips om Van Konverteringer

I dagens verden af ​​elektroniske og edb-komponenter, medmindre du er en gør-det-selv mekaniker og føler, at du kan købe og fuldføre konverteringen på egen hånd, det CVMA anbefaler følgende tips:

  1. Budget - Start med et budget og overveje, hvor meget du vil bruge på konvertering van tilbehør. Har du brug for van konverteret til rejse og underholdning? Hvad med camping? Eller vil det være mere af et kontor eller handicap van? Overvej en plan for, hvordan at designe din egen bil.
  2. Features - Når du har et budget, skal du kontakte en af CVMA partnere, som er placeret på tværs af USA, eller find en konvertering van selskab i dit område. Diskuter dit budget sammen med de funktioner, du ønsker både i og uden for van.
  3. Professionel bistand - Den nemmeste brugerdefinerede van tilbehør til at installere, kan være grafik eller vinyl decals på ydersiden af din varevogn. Hvis du ønsker en fuld konvertering, er det bedst at opsøge en professionel virksomhed til at sikre alt tilbehør er installeret sikkert.
  4. Tidslinje - Når man overvejer din van konvertering, komme med en tidsplan for færdiggørelsen. Vær realistisk på, hvor lang tid det vil tage en konvertering selskab til at tilpasse din varevogn, eller bede om en tidslinje baseret på dit budget og ønskede funktioner.
  5. Aftermarket dele - De fleste konvertering van virksomheder udnytter eftermarkedet dele i stedet for Original Equipment Manufacturer (OEM) dele. Mens eftermarkedet dele er fint, hvis du ønsker at konvertere din van for handicap adgang, alle producenter tilbyder dele til at gøre dette. Besøg en lokal autoriseret fremstiller forhandler til at hjælpe dig udstyre din van med handicap tilbehør.
  6. Better Business Bureau - Hvis du benytter en konvertering van selskab at føje tilbehør til din varevogn, skal du kontakte din lokale Better Business Bureau for at se, hvis virksomheden har nogen uløste sager.

Sprucing din tur med konvertering van tilbehør er en fantastisk måde at få din egen rejse varevogn, kontor van, eller en super bil for at imponere andre.