Komposterbare Fødevareemballage

Komposterbare Fødevareemballage


Hvis du er på udkig efter en miljøvenlig måde at pakke mad, kunne komposterbar emballage til fødevarer være lige den ting.

Komposterbar fødevareemballage er den ideelle måde at emballere en bred vifte af forskellige typer fødevarer. I modsætning til traditionelle fødevareemballage, der bliver bortskaffet gennem de vigtigste affaldsbehandling og kan ende på lossepladser, kan komposterbar emballage anbringes i en kompost system, hvor det vil helt nedbrudt eller rådne. Dette har meget reelle miljømæssige fordele og er et ideelt kompromis for folk, der ønsker bekvemmeligheden af ​​engangsemballage fødevareemballage, men ønsker at føre en mere miljøvenlig liv.

Typer af Komposterbar Fødevareemballage

Der er mange forskellige typer af komposterbare emballage til fødevarer tilgængelige. Dette betyder, at der er komposterbare fødevarer beholdere tilgængelige for de fleste typer af fødevarer og for de fleste tilfælde. Komposterbare materialer er fremstillet af materialer, såsom sukkerrør og majsstivelse. Disse materialer rådne helt væk og efterlader lidt i vejen for mineraler eller andre materialer bag. Nogle populære komposterbare fødevarer containere omfatter:

  • Varme drikke kopper - Den teknologiske udvikling har betydet, at en varm drik cup, der er helt komposterbare er nu tilgængelig. Denne type bæger er ideel til varme drikke, som kaffe og te, eller for fødevarer som varm suppe. Det er et godt alternativ til Styrofoam kopper eller kopper fremstillet af andre biologisk nedbrydelige materialer.
  • Kolde drikke kopper - Klare drikke kopper er ideel til mange kolde drikke. Komposterbare kolde drikke kopper fås i mange forskellige størrelser og i forskellige former og mønstre.
  • Mad kasser - Mad ud af huset butikker og delikatesseforretninger vil finde, at der er en bred vifte af forskellige komposterbare madkasser og beholdere til rådighed. Disse er ideel til en bred vifte af typer fødevarer og kan bortskaffes gennem hjemmet eller samfundet kompost system.
  • Plader - Komposterbare plader er ideelle til hjemmet og catering brug. Disse plader er et godt alternativ til plast engangsservice og er gode til fester eller andre store begivenheder.
  • Tasker og papirer - Komposterbare poser til mad og papirer til wrap mad er alsidige måder at emballager. Komposterbare mad poser kan genbruges til at indsamle køkkenaffald, som posen og affaldet kan sættes direkte til kompostbeholder.

Bortskaffelse af Komposterbar Food beholdere og emballage

Det er vigtigt at henvise til gældende regler, før du sætter mad containere til kompost-systemer. Nogle fødevareemballage kan indeholde kogte madrester og dette kan ikke komposteres i normale kompost-systemer. Kogt kød scraps, kan for eksempel tiltrække rotter og andre skadedyr. Butikker, der sælger og specialiserer sig i komposterbare materialer vil give konkrete råd, som vil lokale miljøgrupper.

Komposterbart og biologisk nedbrydeligt mad emballage tilbyder et reelt alternativ til de traditionelle engangsartikler. De er sammenlignelige i ydeevne og ser dog har den ekstra fordel af at være 100 procent komposterbare og de giver således lossepladser ikke ind. Mens der stadig er spørgsmål, der skal tages i betragtning, herunder hvordan miljøvenlige nogen engangs emne kan betragtes, under hensyntagen til den energi, der bruges til at gøre de elementer og sende dem til deres endelige destination, kan komposterbare mad containere tilbyde et godt kompromis.