Køkken Monki anmeldelse

Køkken Monki anmeldelse


Har du været på udkig efter et godt sted at organisere dine opskrifter? Opdag nye opskrifter? Slut med andre? Del dine opskrifter? Hvis svaret på alle disse er ja, så du kommer til at nyde elske at vide køkken Monki gennemgang. Jeg har for nylig tilbragte et par dage på dette websted og jeg må indrømme, det er ikke kun sjov og engagerende, har jeg fundet mere end et par store retter til at forberede!

Køkken Monki: gemme og organisere opskrifter Online

I dag ser det ud som om der er altid et sted at gå og tusind ting at gøre, at finde den perfekte opskrift lyder godt, men hvad med shopping for de ingredienser, bryde det ned eller dele det med din familie og venner? Køkken Monki lover at være mere end blot en opskrift lager. I stedet fungerer som et lager-fil, en arrangør og mere.

Lad os tage et kig på de funktioner der er baseret på nogle opskrift jagt jeg gjorde mens du er på webstedet. Først og fremmest, det er gratis. Tilmelding tog mindre end ti minutter fra at skabe login til at modtage e-mail bekræftelse og aktivere min konto. Så det er allerede et plus i min bog.

For det andet er det websted lagt ud, så du kan finde det, du ønsker hurtigt. Min første tur i, jeg klikkede på opskrifter og søgte efter White Chicken Chili. Dette er en af ​​mine foretrukne retter og jeg har prøvet at gøre det et par gange, men jeg kan aldrig huske opskriften. Jeg fandt det samme.

Jeg kunne godt lide opskriften, så jeg klikkede Queue som tilføjede den straks til min personlige kø på min konto. Så tilføjede jeg det til en liste, og at der udarbejdes en købmand indkøbsliste fra ingredienserne. Jeg kan tilføje det til en plan (planlægge det for et måltid på en bestemt dag), bogmærke det, dele eller udskrive. Jeg besluttede at føje det til en juledag liste for unikke måltider.

For fortsat at eksperimentere, brugte jeg søge og filterfunktionen til at finde en vegetarisk måltid at tilføje til min jul planlægning. Jeg kunne foretage af en lang række af krav, herunder:

 • South Beach Diet
 • Weight Watchers
 • Vegansk
 • Gluten Free
 • Fat Free
 • Mere

Søgningen slået op flere lækre forslag, herunder en Ratatouille Rigatoni. Jeg tilføjede, at for at min planlægning for dagen og søgte efter en fisk baseret skålen, slået op en grillet laks med karry og hvidløg Sauce. Denne eklektiske madplaner er ret op vores alley med ønsket om at skabe en dag med eksperimentelle og velsmagende retter.

Med alle tre planlagte, jeg har tilføjet deres ingredienser til min indkøbsliste og det parset alt ned til en enkelt behov for at købe listen. Jeg kunne udskrive det, e-maile den eller dele den. Jeg fyrede den af ​​til min ægtefælle, og han var imponeret over den lethed af det.

Måltid søgning, middag planlægning og indkøbsliste parsing tog mindre end 30 minutter.

Køkken Monki anmeldelse: Fordele og ulemper

Køkken Monki anmeldelse

Fordele

Webstedet er virkelig let at bruge og meget brugervenlig intuitiv (som er altid et plus i min bog). Hvis du er på udkig efter en hurtig introduktion, har webstedsejere forudsat en video tutorial, der hjælper dig gennem alle de grundlæggende, enkelt og effektivt.

Den Grocery List Manager og den mobile indkøbslister skal ikke kimse ad. Disse er en meget hurtig og effektiv måde at kombinere dine opskrifter i en hurtig shopping tur. Ikke flere bekymringer om at glemme, at en lille ingrediens, når det sætter det hele sammen til dig.

Opskrift søger filtre er i top. Med så mange kostbehov at overveje i en familie, filtrering at finde den helt rigtige skålen gør søgningen en leg.

Ulemper

Du kan bruge timer på at spille på denne hjemmeside, hvis du har nogen kærlighed til mad overhovedet. Fordi du kan tilpasse (et plus), så meget af din erfaring, kan din første par besøg være tidskrævende.

Læs mere om Kitchen Monki

For flere store oplysninger om Kitchen Monki, kan du tjekke disse indledende videoer på de forskellige funktioner, herunder:

 • Grocery List Manager
 • Mobile indkøbslister
 • Måltid Planner og kalender
 • Opskrift Creation Wizard
 • Opskrift Deling

Afsluttende vurdering

Den endelige konklusion af denne Kitchen Monki anmeldelse er, at stedet tilbyder stor tidsbesparende og organisering funktioner til dit måltid planlægning, forberedelse og shopping. Bare vent til du finde dine venner og få dem til at samle din kulinariske visdom på ét sted. Må ikke bekymre dig, hvis opskrift er en privat eller en familie hemmelighed, kan du holde det privat på stedet så godt, at dele det med kun dem, du vælger. Tjek elske at vide interview med Køkken Monki medstifter Sam Kinney for at lære mere om historien om Kitchen Monki og hvad han mener er de bedste funktioner.