Køkken Banquettes

Køkken Banquettes


Design af et komfortable sæder / spisestue krog komplet med et køkken banket er en af ​​de hotteste nye ideer inden for boligindretning. En banquette tilbyder en intim, alsidig måde at rumme en bred vifte af behov. Det skaber mere plads i en lille spiseplads, giver en out-of-the-way lagerplads, og fungerer også som et alternativ opholdsområde for underholdende.

Design Perfect Banquette

Der er ingen regler, når designe den ideelle banquette, først spørge dig selv et par vigtige spørgsmål:

  • Hvilken funktion vil du gerne det at tjene - et sted at lægge dine fødder op, et lagerområde, en morgenmad krog, en formel, uformel eller børnevenlige spiseplads?
  • Hvor stor en plads, kan du bruge på banquette?
  • Vil du have en indbygget eller en fritstående banquette?
  • Hvad er din nuværende køkken design ordningen? Traditional? Contemporary? Transitional? Country?
  • Hvor mange mennesker vil du have den banquette til sæde?

Indbygget køkken Banquettes

Hvis du har en lille køkken plads, en indbygget banquette er ideel, fordi det kan fordoble som både opbevaring og siddepladser.

Find en ideel hjørne eller et vindue krog, og derefter tale med en entreprenør om størrelse, form og design. Beslut, om du vil opbevaring nedenunder, og uanset om du ønsker at få adgang til lagerområdet fra toppen eller fra forsiden.

Når du er i tvivl gå med en enkel, klassisk design, som du kan pynte op eller ned med sjove tekstiler og puder. Blå eller rød plaider antyder klassisk land bondehus stil. Levende lilla nuancer udstråler en eksotisk stemning. Simpel due grå eller hvid tilbyder en ren, sofistikeret følelse af ro. Brug køkken-venlige tekstiler, der er modstandsdygtig over for pletter eller let at vaske og slipcovers, der kan fjernes for rengøring.

En indbygget skal sidde cirka 18 til 20 inches fra gulvet, og være 18 til 20 inches dyb (dybere og du og dine gæster vil have en vanskelig tid at nå frem til tabellen).

Fritstående Kitchen Banquettes

Hvis du elsker tanken om et køkken banket, men ikke har tid, energi eller penge til at udforme en indbygget udgave, er der forskellige måder at efterligne udseendet og fornemmelsen af ​​en banquette med fritstående møbler. Find en sektionsopdelt sofa eller højrygget sofa og skub ind i et hjørne med borde i nærheden. Alternativt kan du placere en lang armless sofa mod en væg og bruge det som siddeplads eller et sted at slappe af i køkkenet.

Du kan også placere en lav bænk i nærheden af ​​et vindue og parre den med et langt bord eller i et hjørne for at oprette øjeblikkelig køkken banquette siddepladser.

Banketter Gør Great Transition Pieces

Banketter er blevet en stadig mere populær del af køkkenet, fordi flere og flere husejere indarbejder deres køkken i deres stue. Med plys sædehynder og bløde puder, en banquette er ideel som overgangsstykke der slidbaner et sted mellem de levende og spiseplads.