Klokkeblomst Fødselsdag Kager

Klokkeblomst Fødselsdag Kager


For et barn, der elsker feer, dukker, eller Peter Pan historie, en Klokkeblomst fødselsdagskage er en særlig gave, der vil glæde og gøre en fest sjov og mindeværdig.

Sig Happy Birthday Med en Klokkeblomst Cake

Tinker Bell fødselsdag kager er en masse sjovt at dekorere og spise med familiemedlemmer og venner. Nyd processen med at gøre dine egne.

Tinker Bell Character Cake

Kagen udsmykning selskab Wilton er berømt for fremstilling af en bred vifte af karakter kage pander, og de har ikke forsømt Tinker Bell. Begynderbøger dekoratører kan finde Wilton Klokkeblomst panorere nemmest at bruge, fordi det indeholder detaljerede, trin-for-trin instruktioner og en opdeling af alt det nødvendige udstyr til at skabe designet. Du skal bruge flere specialitet udsmykning tips, et par wienerbrød tasker, og en levering af buttercream frosting at færdiggøre kagen, så sørg for at sikre dine leverancer før tid for at undgå sidste minut scrambling.

Tinker Bell Doll Cake

For en kage i form af Tinker Bell, har du brug for et par speciale leverancer: en halv-kugle gryde eller pande, der er lavet til dukke kager, en Tinker Bell dukke og en wienerbrød pose med kobling og en lille rund udsmykning tip . De fleste kage udsmykning butikker lager sådanne leverancer, men du kan også bestille dem online, hvis det er nødvendigt; bare sørg for at faktor i tid for shipping udstyr og forberede kagen inden festen.

Klokkeblomst Fødselsdag Kager

 1. Bag den halve kugle kage, og lad den afkøle helt.
 2. Børst kagen fri for krummer, og sæt den på en drejeskive eller udsmykning bakken.
 3. Fjern alt tøj fra den nederste halvdel af dukken, og omhyggeligt indsætte dukke i midten af ​​kagen. Formålet er at gøre dukken se ud som om hun er iført kagen som en kjole. Hvis dukken er for kort til hele hendes nederste halvdel til at passe ind i kagen, skubbe hende kun halvvejs. Hvis hun er for høj, udgør forskellen i højden ved at tilføje ekstra glasur på toppen af ​​kagen, når du begynder at dekorere.
 4. Tint et parti af buttercream frosting med gel frugtfarve. Brug den farve, du har i tankerne til dukkens kjole.
 5. Med en flad spatel, sprede frosting jævnt på toppen af ​​almindelig kage. Hvis det er nødvendigt, anvende en krumme frakke først, så rimdannelse på ydersiden er glat og jævn.
 6. Teksturere frosting på kagen med en udsmykning tip, eller ved at trykke ned og dreje med den flade spatel. Prøv at undgå at sætte frosting på Tinker Bell øverste halvdel; hvis du gør plette hende blot aftørre frosting ud hurtigt med en fugtig svamp eller klud.
 7. Dekorer Klokkeblomst kjole i et mønster af hvirvler eller blonde med en alternativ farve buttercream frosting, wienerbrød taske, og den runde udsmykning spids.

Opret dit eget design

En brugerdefineret kage kan være en sjov udfordring, hvis du ønsker at strække din udsmykning færdigheder, eller hvis du har et par professionelle teknikker under bæltet. En brugerdefineret Klokkeblomst kage vil sandsynligvis være mere omfattende end traditionelle fødselsdagsfest billetpris. Det kan være dækket med fondant, prydet med spiselige sukker pasta figurer eller skildrer en Peter Pan scene.

 • Dekorer flere lag af en stor kage i pastelfarver. Tilføj fondant blomster og skabe bittesmå spiselige feer som du kan placere hele kagen.
 • Opret en høj kage, og top det med figurer af Klokkeblomst, Peter Pan, Wendy, Kaptajn Klo og andre tegn.
 • Gør Klokkeblomst tryllestav fokus på din kage. Køb eller oprette en glitter tryllestav, holde det i toppen eller siden af ​​kagen, og pynt kagen med spiselige glitter at gøre det skinne.
 • Skære en lang, rektangulær plade kage i form af Tinker Bell krop. Frost bund og top med fersken buttercream, tilføje gul buttercream til hår og fylde i midten med grønt buttercream i form af hendes kjole. Tilføj facial detaljer med sort og rød buttercream og en lille rund frosting tip.

En fødselsdagskage der vil blive husket

Realiseringen af ​​et Klokkeblomst fødselsdagskage er ingen enkel bedrift, men det er værd at den ekstra indsats. Din kage vil helt sikkert blive værdsat af hvem modtager det og huskede kærligt i de kommende år.