Klar til at spise Salater Farlige

Ifølge professor Hugh Pennington, vasket, hakket, og klar til at spise salater er ikke sikkert fra det punkt i betragtning af udbredelsen af ​​Cryptosporidium-infektion.

Klar til at spise Salater Farlige

Som et eksempel kan man nævne udbrud, der fandt sted i maj England og Skotland. Den inficerede spinat påvirket omkring 300 mennesker. Vi ved, at lignende udbrud har fundet sted i USA

Sidste år blev de fødevarer gigant, Dole salat, tvunget til at trække amerikanske Blend salater i 10 stater efter tegnene på listeriose var fundet der. I Tyskland i 2011, E. Coli dræbte 22 mennesker. Gården, der ligger i den sydlige del af Hamburg, var smittekilden i mere end 2.000 mennesker.

Så fortalerne for sund kost er i en vanskelig situation. De bakterier på bladgrøntsager kommer direkte fra jorden, og dræbe patogener kan kun opnås ved brug af stærke kemikalier. Men så det formål at forberede en salat er tabt.

Ifølge læger, købe en allerede vasket salat, kan en mand løbe risikoen for Cryptosporidium, Salmonella og Listeria. Derfor er folk rådes til at vaske selv allerede vasket og pakket salat.